Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl tutmadı ne ıcsem dıye dusunuodum canın cukulata yemek ıstedı
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl Yazar ya nerden bildin yiyodum hayret bildin yaa bu aksam disari ciksami diye düsünüyon
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl tutmadı (onu sabah düşündüm)..... ammmannn yine mi bitti bu sigara............
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl tutmadı cıkacam cunku sıgara kullanmaıyom tutumadı fb tarfatarsın dımı
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl dedem tuttu tuttu.... acıkma mevzusuna gelince benim doydum dediğim pek duyulmuş şey değildir....... ..... gözlerin ağrıdı beeee.....
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl tuttu valla.... dur tahmin edeyim sende yarın işe gidecen...
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl Akşama evet ama hafta sonu gündüz yok.. Geceleri rahat uyuyamıyorsun..
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl tuttmadı...kafayı yastığa vurduğum gibi sabah saatin sesine uyanıyorum... senin canın sıkkın sankii...
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl geceleri uyuyamadığım tuttu ama rahat uyuyamadığım tutmadı... Çok rahat ve mutlu uyuyorum.... Duygusalsın
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl uyumayacağım.. Yarın sabah bi arkadasım sınava giriyor sabah erkenden kalkıpp mutlaka onu arayacak ve sınava girmeden önce onu mutlu edeceğim... Yorgunsun
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.