Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl çikolata sevmem ama cay severim ) sigara içiyorsun hem de su an alemsın cıdden sigara içiyordum.ya yıldız parkına pıknığe gıttık,ordan taksıme terkos işhanına kıyafet bakmaya gıttık(aramızda kalsın ama inanmıyacaksın 1 lıraya lila rengi bır etek aldım çok güzeldı) sen de şuan yazımı okuyorsun
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl tuttu valllaaaaa hadi bee ne kadar uzun oldu ben terkosa gitmeyeli iyi akılma getirdin gideyim ben de sigaranın yanında içeçek bişey de vardır şimdi
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl tutmadı ama müzik dinlediğim tuttu leman ablaya takılıyorummm bu gece de gec yatacaksın
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl yuhhhhh dedimmm gözlerim faltaşı gibi açıldı tam esniyordum vde o sırada senin mesajı okudum sedelina bi enteresansın senin de gozlerin faltaşı gibi açıldı
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl yuhhhhh dedimmm gözlerim faltaşı gibi açıldı tam esniyordum vde o sırada senin mesajı okudum sedelina bi enteresansın senin de gozlerin faltaşı gibi açıldı ayıp olmasın dıye gözlerımı faltaşı dıye açayım ellerıne bakıcan şimdi,bı tuhaf görunuyor dimi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.