Φ Armance Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Mavi gözlerinde saklı idam sehpam Vur bir tekmede kapansın şu yaram Ne gecelere sığar, ne gündüzlere zaman Ne bırakır peşimi, ne de önümden çekilir bu gam.. Issız kulübem sessizlik ormanında Ünlemim dolaşır susmadan ruhumda Tiz bir sestir yankılanan duvarlarda Duymak istediğim senin sesindi saklı kalmış masallarda.. Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 İtlerle dolu bir dağın eteğinde Şaşkın ördek gibi gezinmekte Saf görüntüsünün altında Saklıdan bir yılan beslemekte... Seni Seviyorum kelimesi Hiç bu kadar küçülmedi Bir anı dolusu hediye Hiç bu kadar ezilmedi.. Uzak dursun kahpelikler Kendi kendine serzenişler Ben yolumu çokdan çizdim Salla gider rezillikler.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Mavi gözlerinde saklı idam sehpam Vur bir tekmede kapansın şu yaram Ne gecelere sığar, ne gündüzlere zaman Ne bırakır peşimi, ne de önümden çekilir bu gam.. Issız kulübem sessizlik ormanında Ünlemim dolaşır susmadan ruhumda Tiz bir sestir yankılanan duvarlarda Duymak istediğim senin sesindi saklı kalmış masallarda.. Güzel bir şiir Alıntı
Φ zeytin Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 tebrikler güzel şiirler Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Eyvallah Zeytin.. Öledirler keratalar.. Alıntı
Φ zeytin Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 çok akıcı bir üslubun var ama ilginç de bir tarafları var şiirlerinin : farklı tarzlarda yazabiliyorsun Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Doğrudur .. Belli bir tarza bağlı kalmam.. İçimden geldiği gibi kafama estiği gibi bi düzen bi nizam olmaksızın .. Böylesi hoşuma gidiyor .. Ama yinede şiirlerimi takip eden biri bana ait olduğunu ya da olmadığını hemen anlayabilir bir şiiri.. Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Yaşamın gerçeğini bir yorgan gibi örttüm üstüme Meğer ne yalanlar söylenmiş şu deli gönlüme Kimi sevecen ama sinsi, kimi tatlı dilli Kimi dost görünen hain, kimide ince belli... Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Ben bir gül yaprağıyım.. Kurumuş, sararmış Al beni yerden Koy defterinin arasına Bir işe yaramam biliyorum Ne duyabileceğin bir kokum Ne canlı renklerim.. Çiçek bile değilim Sadece bir yaprak Defterinin arasında İstiyor saklanmak Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Şatafat eteklerinden dökülsün Başımı kaldırıp sana bakmaktan Boynum ağrıdı be zilli Kendini beğenmiş mağrur kafa Şımarık bir kız çocuğusun aslında Sattığın bunca caka Sanki bana yaptığın soğuk bir şaka İlgimi veririm sana kabul ama Bu gösterişe.. Ruhumu asla. Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 '' Hay ben böyle''...İle başlayan bir çok cümle..Alıp şarjörüme takabilir ve kader cinlerimin üzerine sıkabilirim. İşler mi işlemez mi bilmem ama bugün onları vuramazsam yarın kendimi vuracağım. Fare büyüklüğünde çekirgeler, simsiyah akrepler ve şimdi birde telefonda duyduğum ihanetler... Cirit atıyorlar anasını satıyım. Ruhumu sahipsiz sandılar ya tepişiyorlar hoyratça. Nasılsa hayatta kalma arzumu takan yok. Aylardır bugün hangi mayınla havaya uçarım ya da hangi sinsi kurşun vücudumda tünel açar diye düşünmeme de gerek kalmadı. Sevgilim sağolsun kilometrelerce öteden sıktı kurşunu yüreğime... Tam onikiden.. Meğer ihanet denilen silah ne kadar da uzun menzilli ne kadar da etliliymiş arkadaş..! Gariptir ki kendimi kirlenmiş gibi hissetmekteyim. Aldatılan benken neden böyle hissediyorum? Ruhum tecavüzlerde.. Yazık ! Sesi bile çıkmıyor artık. Öylesine savunmasızca sevmişim ki şimdi çok ağır gelmekte bu hainlik bana .. Hani küçük bir çocuğun eline içi kilolarca yükle dolu pazar çantalarını verip de '' Taşı bakalım ufaklık '' dediğinizde, o küçük çocuk şaşkın ve ürkek bakınır '' ama ama bunlar çok ağır '' der ya.. O durum işte benimkisi.. Çok ağır ulan bu. İhanet çocuk saflığında sevenler için çok ağır be kardeşim. Mümkünü yok taşıyamam ben bu yükü. Peki ne yapmak lazım ? Kapat gözlerini.. Kapattım ama hala canım acıyor..! Öyle değil be çocuk. İlelebet kapat gözlerini. Ha şimdi anladım seni.. Çek kasaturayı diyorsun.. Daya gırtlağa, iteleyiver bi anda, çıksın ucu ensenden arkaya.. Ölüme anlam katmayı daha öncede denemiştim, bilirim ama ya sonrası ..? Diğer tarafta beni kimler bekleyecek ? Hem sonra bir zalimin ihanetini ölümümle ödüllendirmem doğrumudur ? Ona bu payeyi verdiğimde diğer sevenlerime nankörlük etmiş olmayacakmıyım ? Annem sütünü babam hakkını helal edecekmi bakalım.. Korkuyorsam namerdim. Korkusuzdur bıçağımda ki aksim. Hükmün sahibi Allahtır. Bunu da atlatır garip yüreğim. Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Sabahlarım artık seninle başlarken Penceremde güneş biraz daha sen olmuşken Akşamlar için yer ayırttım Gönlüme girdiğin yerden.. Katıksızca paylaştık kelimeleri Silip atmak için geride kalan izleri Şimdi tam o yerde duruyorum Ve refakatçi durur yanımda, aşk denilen serseri.. Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Çalıntı neşeler satıyorum çok ucuza Tebessümler biriktiriyorum ruhumda Zor zamanlar için sakladığım Bir kaç parça umudum kaldı aslında Yasadışı bir ringin ortasında Hüznüm öfkemle kapışmakta Kazanan kim olur bilmem ama Kaybeden ben olacağım nasılsa Kibrim gerçeklerine sığınarak Ben en yeteneklisiyim der Sağduyum bu duruma şaşarak İçten içe onunla alay eder.. Be hey ! Kavgaların adamı Yitik zamanlar arslanı Bırak artık çabalama Alamazsın geride kalan yarını. Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Bir adımını attığın anda Diğerini hesaplamaya başla Yürüdüğün bu kısacık yolda Geri dönüşün olmayacaktır. Göremezsen eğer haini Unutursan muhtaçların halini Tutmazsan ağlayan bir çocuğun elini Uykularında huzur bulamayacaksın Karun kadar zengin olsan Yalan dünya bitmez sansan Her gününe yeniden doğsan Ecel ile yarışamazsın. Sevmezsen eğer insanı Bilmezsen dostu düşmanı Unutursan seni yaradanı Dolacak defterinin sol tarafı.. Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Umudumsun solsamda Seni hiç bulamasamda Sensizlik hep yanımda Sarmış beni soramasanda Karanlık gözler şimdi Yakınlaştı ruhuma İçimdeki fırtına Kopar gider uzaklara.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 '' Hay ben böyle''...İle başlayan bir çok cümle..Alıp şarjörüme takabilir ve kader cinlerimin üzerine sıkabilirim. İşler mi işlemez mi bilmem ama bugün onları vuramazsam yarın kendimi vuracağım.Fare büyüklüğünde çekirgeler, simsiyah akrepler ve şimdi birde telefonda duyduğum ihanetler... Cirit atıyorlar anasını satıyım. Ruhumu sahipsiz sandılar ya tepişiyorlar hoyratça. Nasılsa hayatta kalma arzumu takan yok. Aylardır bugün hangi mayınla havaya uçarım ya da hangi sinsi kurşun vücudumda tünel açar diye düşünmeme de gerek kalmadı. Sevgilim sağolsun kilometrelerce öteden sıktı kurşunu yüreğime... Tam onikiden.. Meğer ihanet denilen silah ne kadar da uzun menzilli ne kadar da etliliymiş arkadaş..! Gariptir ki kendimi kirlenmiş gibi hissetmekteyim. Aldatılan benken neden böyle hissediyorum? Ruhum tecavüzlerde.. Yazık ! Sesi bile çıkmıyor artık. Öylesine savunmasızca sevmişim ki şimdi çok ağır gelmekte bu hainlik bana .. Hani küçük bir çocuğun eline içi kilolarca yükle dolu pazar çantalarını verip de '' Taşı bakalım ufaklık '' dediğinizde, o küçük çocuk şaşkın ve ürkek bakınır '' ama ama bunlar çok ağır '' der ya.. O durum işte benimkisi.. Çok ağır ulan bu. İhanet çocuk saflığında sevenler için çok ağır be kardeşim. Mümkünü yok taşıyamam ben bu yükü. Peki ne yapmak lazım ? Kapat gözlerini.. Kapattım ama hala canım acıyor..! Öyle değil be çocuk. İlelebet kapat gözlerini. Ha şimdi anladım seni.. Çek kasaturayı diyorsun.. Daya gırtlağa, iteleyiver bi anda, çıksın ucu ensenden arkaya.. Ölüme anlam katmayı daha öncede denemiştim, bilirim ama ya sonrası ..? Diğer tarafta beni kimler bekleyecek ? Hem sonra bir zalimin ihanetini ölümümle ödüllendirmem doğrumudur ? Ona bu payeyi verdiğimde diğer sevenlerime nankörlük etmiş olmayacakmıyım ? Annem sütünü babam hakkını helal edecekmi bakalım.. Korkuyorsam namerdim. Korkusuzdur bıçağımda ki aksim. Hükmün sahibi Allahtır. Bunu da atlatır garip yüreğim. kendımı buldum bu satırlarda Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 '' Hay ben böyle''...İle başlayan bir çok cümle..Alıp şarjörüme takabilir ve kader cinlerimin üzerine sıkabilirim. İşler mi işlemez mi bilmem ama bugün onları vuramazsam yarın kendimi vuracağım. Fare büyüklüğünde çekirgeler, simsiyah akrepler ve şimdi birde telefonda duyduğum ihanetler... Cirit atıyorlar anasını satıyım. Ruhumu sahipsiz sandılar ya tepişiyorlar hoyratça. Nasılsa hayatta kalma arzumu takan yok. Aylardır bugün hangi mayınla havaya uçarım ya da hangi sinsi kurşun vücudumda tünel açar diye düşünmeme de gerek kalmadı. Sevgilim sağolsun kilometrelerce öteden sıktı kurşunu yüreğime... Tam onikiden.. Meğer ihanet denilen silah ne kadar da uzun menzilli ne kadar da etliliymiş arkadaş..! Gariptir ki kendimi kirlenmiş gibi hissetmekteyim. Aldatılan benken neden böyle hissediyorum? Ruhum tecavüzlerde.. Yazık ! Sesi bile çıkmıyor artık. Öylesine savunmasızca sevmişim ki şimdi çok ağır gelmekte bu hainlik bana .. Hani küçük bir çocuğun eline içi kilolarca yükle dolu pazar çantalarını verip de '' Taşı bakalım ufaklık '' dediğinizde, o küçük çocuk şaşkın ve ürkek bakınır '' ama ama bunlar çok ağır '' der ya.. O durum işte benimkisi.. Çok ağır ulan bu. İhanet çocuk saflığında sevenler için çok ağır be kardeşim. Mümkünü yok taşıyamam ben bu yükü. Peki ne yapmak lazım ? Kapat gözlerini.. Kapattım ama hala canım acıyor..! Öyle değil be çocuk. İlelebet kapat gözlerini. Ha şimdi anladım seni.. Çek kasaturayı diyorsun.. Daya gırtlağa, iteleyiver bi anda, çıksın ucu ensenden arkaya.. Ölüme anlam katmayı daha öncede denemiştim, bilirim ama ya sonrası ..? Diğer tarafta beni kimler bekleyecek ? Hem sonra bir zalimin ihanetini ölümümle ödüllendirmem doğrumudur ? Ona bu payeyi verdiğimde diğer sevenlerime nankörlük etmiş olmayacakmıyım ? Annem sütünü babam hakkını helal edecekmi bakalım.. Korkuyorsam namerdim. Korkusuzdur bıçağımda ki aksim. Hükmün sahibi Allahtır. Bunu da atlatır garip yüreğim. YÜREĞİNE SAĞLIK.............dök dizelere yüreğini.bizlerde duyalım içindeki sesi..........paylaşalım sevgimizi..... Alıntı
Φ mystra Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Tutku ateşin renginde saklı Garip ama tatlı bir yaradır sızısı Akıp gider ruhunda boydan boya Ve o rengin adıdır kırmızı.. Güneşin varisidir gecenin ayı Can alıcı renklerin önde gelen yıldızı Papatyanın kokusu balın tadı Vazgeçemediğimiz Sevgili kıvrak sarı.. Doğanın hakimi ruhumun gözbebeği Tüm renklerin içinde belki de en asili Huzuruma ortak duygularımın gölgesi Bir başkadır gökkuşağının yeşili.. Ve tüm sırlarımın efendisi Gündüz düşleriminin perisi Geride kalan ve yanımda olan herşeyim En güzel ölümümdür denizin mavisi.. Gökkuşağı Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Arman şiir özgürlüktür, şekli şemali yoktur. Devam et dostum... Çıplak: üstünde tek geceliği var, İnadına, pencerenin camına Sokuluyor yapraklarıyla dallar, Nasılda hemen yanına yanına. Koca iskemleme geldi oturdu, Yarı çıplak gülüyordu çapkınca Sanki döşemede ürkek bir kumru Küçük ayakları ince mi ince. Mum renginde, sarı, kaçak bir ışık Kanat vuruyordu gülücüğünde Gülsineği gibi pembeye aşık Oynuyordu ak göğsünün üstünde, Öpünce minik ayaklarını ben Biraz hoyrat, biraz tatlıca güldü, Ve dudaklarından, çın çın titreşen Gül kristal bir gülücük döküldü, Çekti ayağını sevimli küçük Ayağını, dedi:”Bitti mi işin?” Kızdırdı mı seni bu hoş öpücük Ceza mıydı bana tatlı gülüşün!.. Dudaklarımın altında çırpınan Yalnız gözlerini öptüm usulca Afacan başını atıp arkaya, Dedi: “Oh böylesi çok daha iyi!..” “Söyleyecek bir çift sözüm var bayım…” O sözünü henüz söylemeden Bir öpücük ile ben noktaladım, Güldü, pek hoşnuttu, belli halinden… Çıplak üstünde tek geceliği var, İnadına, pencerenin camına Sokuluyor yapraklarıyla dallar, Nasıl da hemen yanına yanına. Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Saklanmak Gerek.. Biri bana şarkı söylesin. Sessizliğin ezgisini bastırmak gerek. Hayallerim boyvermişler '' gel ! Derin değil '' diyorlar.. Meğer şaka yapmışlar. Biri şunlara bir şey söylesin, ben yüzmeyi bilmiyorum. Dalıp da diplere, midye çıkarır gibi mutluluk çıkaramam ki.. Açılamam uzaklara ve sırası gelmişken bir şey daha söyleyeyim sana... Çözmek için beni, kendini bu kadar yorma. Farzetki koca bir vadide ki sık çalılıklar gibiyim. Aralarımda çiçekler var göze hoş gelen ama koklamak için bu çiçekleri girme çalılıklar arasına.. Takılıp düşersin sonra.. Hem aralarda gezen böcekler ve hatta yılanlarım da var. Daha nasıl anlatabilirim sana.. Ne olur bana kapılma. Vadi senin.. Çalılıklar benim.. Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Dürüst Olmam Gerekirse... Dürüst olmam gerekirse, seni hiç düşünmedim. Neden düşüneyim ki ? Hangimiz sabahları doğan güneşi, aldığımız nefesi, verdiğimiz soluğu yada pencere pervazlarına vuran yağmur damlalarını sorgularız ki ? Sorgulamayız.. Sadece bu olağanlığı kabullenip yaşarız kendi sıradanlığımızda. İşte sen, benim sıradanlığımda ki en yoğun sırrımsın. Öylesine kabullenmişim ki bu yoğunluğu, farketmiyorum bile artık ağırlığını. Dürüst olmam gerekirse, seni hiç hatırlamıyorum. Neden hatırlıyayım ki ? Unutmak için saklamadım ki seni papatyanın kokusuna... Bulutun renginde gözlerinin buğusunu, şafak sökerken saçlarının rengini anımsadığımı farketmiyorum .. Eğer bir an için bile seni hatırladığımı kabul edersem, seni zaman zaman unuttuğumu da farketmekten korkarım. Dürüst olmam gerekirse, senden daha fazla ben değilim... Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Dört kapı açılır önümde Yanlızlık yazar birinde Gri bir renktir gördüğüm İçeri girdiğimde Diğer bir kapıda ise Öfke yazar üstünde Kıpkırmızı haflerle kazınmış Bir ürperti doğar içimde Üçüncü kapı Hüznüm Ve arkama sakladığım onca sözüm Mavi akşamlara gömülü Aynada gördüğüm yüzüm Son kapı ise şimdilik kapalı Sanıyorum bu ecel kapısı Zamanı geldiğinde elbet Geride bırakırım tüm yaramı.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.