Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2012 Size bir radyo web sitesi tanıtmak istedim. Bugün keşfettim ve çok hoşuma gitti Paylaşmasam olmaz dedim paylaşıyorum http://bira.fm/ kesinlikle çok güzel bir radyo.. Plajda Partide Sokakta Bira FM Evde (Tek) Evde (Çift) Geçmişte İsimli radyo kanallarıyla hizmet veren Bira Fm'in beni en çok etkileyen yani sayfadaki görseli aslında... Hani dedelerimizden kalma eski radyolar vardır ya işte öyle bir radyodan yapıyor yayınını... Tıpkı dedemin radyosu gibi.. Ve diğer hoşluk ise radyonun yanında duran çıngıraklı saat... O da babaannemin saatinin aynısı... Üzerinde şu yem yiyen ve sürekli kafasını aşağı yukarı sallayan tavuk resminin olduğu saatlerden hani... Bir de koca bir 50 cc lik bira bardağı var... Bira bardağının üzerine mouse ile bir kez tıklarsanız birayı yavaş yavaş içiyorsunuz. Bittikçe tekrar doluyor Yani hoş işte... Üstelik şarkılar da çok güzel... Radyonun üzerindeki düğmeden kanalları ayarlıyorsunuz. Önce biraz bekliyorsunuz sonra güzel müzikler eşliğinde biranızı da yudumlayarak keyif almaya bakıyorsunuz Hadi bakalım iyi dinlemeler o zaman 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 15 Mart , 2012 Admin Gönderi tarihi: 15 Mart , 2012 Çok güzel bir site... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 17 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2012 Evet evet bende çok beğendim, teşekkürler.. Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 18 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2012 uyandirma servisi bile var iste bu vazgecilmezim oldu : )) tesekkurler gloria Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 18 Mart , 2012 Admin-- Gönderi tarihi: 18 Mart , 2012 Uyandırma servisi nerdeymiş ben göremedim? Alıntı
Φ Deluge Gönderi tarihi: 19 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2012 Sol at bölümde uyandırma yazısına tıkla tam ekran açılacak... Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 19 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2012 ' uyku modu' yaziyor orada ... sarkilarla uyandiriyor : )) ama once bir horoz otuyor orkestra sefi gibi Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 19 Mart , 2012 Admin-- Gönderi tarihi: 19 Mart , 2012 hımmm deneyeceğim akşam hemen... teşekkürler 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.