Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 1 Mart , 2012 Admin Gönderi tarihi: 1 Mart , 2012 Güzel Sözler Bölümü Açılmıştır. (Güzel söz veya meşhur sözlerden alıntı yapabilirsiniz) http://www.turkish-m...m/forum/quotes/ -Bu bölüme nereden girilir: En üsteki barda son link Güzel Sözler linkidir. Orayı görüntülediğinizde Güzel Söz ekleme butonuda görünecektir oradan güzel söz ekleyebilirsiniz. -Günün sözü nerede?: Günün Sözü Yan bölümden görüntülenebilir... Nasıl ekleme yapılır: Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 1 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2012 Uzun zaman önce bunu önermiştim, hayata geçmesine çok sevindim..)) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2012 Farkettim çok hoş olmuş elinize sağlık Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2012 Yeni bir özellik farkettim de teşekkür edeyim dedim.. İletilerimizin altında yeni bir buton var: "Güzel söz yap" Tıkladığınızda kendi iletiniz yada hangi iletinin altında ki "güzel söz yap" butonuna tıklarsanız, o iletide ki sözü alıntılayıp güzel sözler bölümüne taşımış oluyorsunuz.. Çok güzel..ve teşekkürler.. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2012 Evet bugün eklendi ama hala deneme halinde... Tama olarak eklendiğinde açıklaması buraya gelecek Alıntı
Φ Pasifik Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2012 Güzel söz yap özelliğini ben de beğendim teşekkürler Forum ve forumdaki insanlar gerçekten güzel Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2012 Sevgili Üyelerimiz, Güzel sözler bölümümüze ek olarak forumda gönderilen iletiler içinde gördüğünüz güzel sözleri güzel söz olarak alıntılayacağınız bir özellik eklenmiştir. İletileri altında 'Güzel Söz Yap' butonuna tıkladığınızda o ileti tam olarak alıntılanacaktır. Siz bu ileti içinden güzel söz olarak göndermek istediğiniz bölümü tutarak gönderiyi tamamlayacaksınız.... Böylece o iletideki güzel sözü güzel sözler bölümüze eklemiş olacaksınız. Tabiki bunun bir kontol mekanizması var. Yönetimin onayından sonra ekleme yapılacaktır.. İyi eğlenceler... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.