Φ akira83 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2012 Arkadaşlar laptop alacağım ve sanırım Monster almak üzereyim. Markayı kullanan, bir şikayeti ya da övgüsü olan arkadaşların da görüşlerini almak istiyorum. Monster almalı mıyım sizce? Bir yardımcı olun lütfen. Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2012 Admin-- Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2012 Ben bu bilgisayarla ilgili bazı yorumları okumuştum, gayet memnun olduklarını yazıyorlar ama ben sadece yazanları söylüyorum, isterseniz google a yazın ve ilgili sayfalara siz de bakın. Özellikle Monster Canavaları Derneği'nin konula ilgili ayrıntılı yorumlarını okuyun. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2012 Admin Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2012 Bilgisayarların hangi marka olduğu çok önemli olmamakla birikte HARDWARE uyumları ve bu özelliklerin sizin yapacağınız işlemlere uyumlu olup olmadığı ile iglilidir... Öncelikle ne için kullanacağınızı ve bu kullanım esnasında neler yaptığınızı ayrıntılı olarak yazarsanız ve alacağınız bilgisayarın özelliklerini buraya koayarsanız size daha detaylı yardımcı olabiliriz.... Saygılar Alıntı
Φ aligül Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2012 monster bilgisayar genelde oyuncuların tercih ettiği bilgisayarlardır Alıntı
Φ Dynamix06 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2013 En üst seviye bilgisayar türü al bence. hiç düşünme bile.. Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2013 Ben Mac Pro üstüne bilgisayar yok diye biliyorum. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.