Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Üniversite öğrencileri, olumlu ve sevilen konu hakkında yazı yazarak "farkında olmadan" zayıfladı.

Yazı yazmak zayıflatabiliyor. Kanada'nın Waterloo Üniversitesi'nden Christine Logel ve ekibinin yaptığı araştırmaya katılan üniversite öğrencileri, olumlu ve sevilen konu hakkında yazı yazarak "farkında olmadan" zayıfladı.

Bilim adamlarının yaptığı araştırmaya yarısı aşırı kilolu ya da obez olan 45 kız üniversite öğrencisi katıldı. Öğrencilerden insanî, sosyal değerler, müzik, siyaset, aile ve arkadaşlar ile ilişkiler gibi konuları en çok sevdiklerinden en az sevdiklerine göre sıralamaları istendi. Grubun yarısı 15 dakika boyunca kendilerine en önemli gelen ve en çok sevdikleri, diğer yarısı en önemsiz buldukları konu hakkında duygularını kâğıda döktü. 4 ay boyunca öğrencilerin kilosu ölçüldü. İlk gruptakilerin ortalama 1,5 kilogram verdiği, ikinci gruptakilerin ise 1,25 kilogram aldığı görüldü.

Diyet yapmaktan çok daha eğlenceli...smile.png

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

bu bilim adamlarının canı çok sıkılıyo heralde

sen git 4 ay boyunca bunu araştır

manyak he bunlar

ben araştırsam kafayı yemiş deli lem bu diyip tımarhaneye kapatırlar

bilim adamı araştırınca vay beee helal olsun adam araştırıyo abi olur

Gönderi tarihi:

ya bide filozoflar var

allahın yerinde olsam(o nası bi söz lan)yani lafın gelişi(o nası bi laf gelişi olim)herneyse

bu adamlar zamanında yapacak bişey bulamamış gitmiş bi dere kenarına oturmuş bi ağaç altına sabahtan akşama kadar lan biri gelsede hareketlerini izlesem süzsem bi sonuca varsam bir cümle laf söylesem diye beklemiş durmuş

eee ne yapacaktı ya iş yok güç yok geçim derdi yok fatura yok ne olacak bu fenerin hali yok yokta yok yok işte

sen gel bu devirde yaşa bakim filozof olabiliyon mu

adamın kafasına elma düşüyo aha yerçekimini buldum diyo

manyak lem bunlar

benim kafama elma düşse önce bi söylenirim belki söverim sonra elmayı yerden alıp yerim

yani normal olanda budur insanlık bunu gerektirir

sen git yerçekimini bul töbe estağfirullah yaa

allahım sen bizi böyle adamlardan koru

süpanekem yareppim dinim imanım aminn

Gönderi tarihi:

Eller ve kolarda bir zayıflık görülebilir fakat kalçadaki yağları eritecek güce sahip değil biggrin.png

Eğer öyle olsaydı klavye ve mause kullanmakta zayıflatıyor olacaktı.Belkide şimdiden çalışmalara başlamışlardır bu konuda da biggrin.pngbiggrin.png

Gönderi tarihi:

Yıllardır yazıyorum hala 88 kiloyum...

Demekki ezberinden yazıyormuşsun Omar kardeş. Yazarken efor sarfedip düşünseydin, 8-10 kilo verirdin sanırım. smile.png

Gönderi tarihi:

Demekki ezberinden yazıyormuşsun Omar kardeş. Yazarken efor sarfedip düşünseydin, 8-10 kilo verirdin sanırım. smile.png

Keşke düşünerek yazsaydım :) Belki o zaman mühendis değilde turkish Einstein olurdum...

Gönderi tarihi:

Keşke düşünerek yazsaydım smile.png Belki o zaman mühendis değilde turkish Einstein olurdum...

Bunda da mutabıkız Omar kardeş. Haklısın. Düşünerek yazmak bilimsel.

Ancak, düşünceye referans olabilecek ilkeler çok önemli. Yani ilkeli düşünmek...

• 1 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.