Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2012 GÜNAYDIN...ALİ KIRCA.... ''BİLMEDİĞİMİZ NE HAYATLAR VAR...''mışşşşşşş.......... 11 OCAK 2012 Saat 19.20 Show TV akşam haberleri...Ali Kırca sunuyor...İstanbul'da bir semt pazarı...kadın muhabir havaların karlı ve soğuk olması nedeniyle büyük artış gösteren sebze ve meyve fiatlarıyla ilgili bir haber geçiyor... Elinde küçük bir poşet taşıyan yaşlıca bir kadına soruyor muhabir; -''Pazarı nasıl buldu...nuz teyze ?'' -''Çok pahalı kızım...bir şey alamadım...'' -''Ne alacaktınız?'' -''Brokoli...'' diyor yaşlı teyze ve bir an duraksıyor...sesi titriyor...ağlama isteğini gözlerinden geri itiyor ve mırıldanıyor... -''Oğlum kanser hastası...brokoli yesin dedi doktorlar...600 TL emekli maaşı alıyorum...yetiştiremiyorum kızım...az bir şey aldım dönüyorum...'' Ali Kırca bile bu haberle sarsılıyor ve başını sallayıp iç geçirerek... -''Sevgili seyirciler...'' diyor...''bilmediğimiz ne hayatlar var...'' VE BU GÜNÜN PAZAR FİYATLARI: Çarliston biber 4 TL Sivri biber 8 TL Brokoli 6 TL Hıyar 6 TL Domates 5 TL Ispanak 4 TL Kabak 4 TL Patlıcan 6 TL Marul 4 TL Elma 4 TL Portakal 3 TL Mandalina 4 TL Afiyet olsun emekliler,işçiler,memurlar,işsizler...''garip guraba''.. 1 Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2012 O sahneyi ben de seyrettim. Benim ise o an aklıma hemen şu geldi. Seçim zamanı gelse, 600T.L ile kıvranan o teyze "Allah'a çok şükür" diyerek koşa koşa yine onu bu hale düşürenlere oy vermeye gider. Şimdiden %52'ye çıkmış anketler. Ne derler; "halk bilincine göre, layık olduğu şekilde yönetilir." Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2012 O sahneyi ben de seyrettim. Benim ise o an aklıma hemen şu geldi. Seçim zamanı gelse, 600T.L ile kıvranan o teyze "Allah'a çok şükür" diyerek koşa koşa yine onu bu hale düşürenlere oy vermeye gider. Şimdiden %52'ye çıkmış anketler. Ne derler; "halk bilincine göre, layık olduğu şekilde yönetilir." Haklısın seçim zamanı bu sahneler hep unutuluyor ... Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2012 Ben acima duygularimi kaybettigim icin böyle manzaralara sadece shov diyerek gülüyorum. "Allah büyüklerimizden razi olsun,Allaha sükür,buna da sükür,adam ne güzel yönetiyor daha ne istiyorsunuz,müslüman adam"sözlerinin duymaktan acima duygularimi kaybettim. Ne halleri varsa görsünler,zerre kadar irgalamiyor beni. saygilarla Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2012 Dün ben devlet hastanesindeydim ve kabustan da öte idi..Birazda oralarda çekim yapsınlar... Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2012 Ben Ali Kirca'yi hem Atatürkcü hemde devrimci olarak bilirdim demek ki onun devrimcilginin modasi gecmis oldugu icin simdi hükümete yaranmaya calisiyor. Onun bilmedigimiz ne hayatlar var demesi sadece laf-i güzaftir. saygilarla Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.