Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2011 13 yıl *** Görülen bütün bu eşyaların arasında bir kedicik var üstelik çok da sevimli Kedi nerede?.. Hadi bakalım onu bulup sevebilecek misiniz?.. Hadi Kolay gelsin... Size bir ip ucu: Kediciğin sırtında gri hareler var ve gözlerinin etrafı da siyah...
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2011 13 yıl Sen de pek dikkat etmemişsin. Kedinin gözleri siyah değil, kulakları siyah. Birde sağ arka ayağı siyah... Bu hurdalıkta kasnaklı şanzıman gibi bir şey var resmin büyüklüğüne göre onun 1.5 cm üstünde...
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2011 13 yıl şu küçük resimde gördüğün sarı ile işaretli yerdeki o beyaz şey kedi... Zorla buldum, hemen yanıbaşında bir köpek de gördüm ona odaklanınca kediyi bulmam iyice zorlaştı... ama buldum sonunda...
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2011 13 yıl Yazar Süper gloria doğru yanıt... Bakalım Ne Kadar Dikkatlisiniz... 10 puan
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2011 13 yıl İlk resimdekini hemen görememiştim ama...Bunu gördümmmm, gördümmmmm...
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 13 yıl ben bu alttakini bulacağım diye neredeyse kafayı yiyordum... Ne biçim saklanmış alla allaaaa bunları bulabildim şimdilik ama diğerlerinden ümidi kesmiş değilim. Yalnız o köpek diye aradığımız aslında o havlunun üstünde yatan kocaman beyaz şey değil mi? Bildiğin köpek işte mavi havlunun üzerine başını koymuş kıvrılmış uyuyan yaniii... O köpeğin kendisi değil mi zaten?
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 13 yıl Bir az da köpekçik arayalım... Evet yaaa, buradaki köpek şu mavi havlunun üzerine kafasını koymuş, orada öyle mışıl mışıl uyuyan tatlımsı ve beyaz renkli şey... ama ciddi çoook tatlı...
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 13 yıl Yukarıdakileri buldum ama buradakini bulmak imkansız... Yüzü aynı tavşana benziyor bunun, bu tavşan dimi, şu angora tavşanı denilen tavşanlardan? Kediyi mi soruyorsun yoksa tavşanın kendisini mi bulmamızı istiyorsun? Burada bu tavşan dışında ayrıca bir de kedi mi var?
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 13 yıl En basit olan buymuş ama en zor da bunu buldum, hiç tahmin etmedim bu renklerde bir kedi olabileceğini... Bir de şu çamaşır askılığının üzerinde olan garfield e benziyor ya (ya da ben benzettim bilemiyorum ) ona da takıldım biraz ondan sanırım bulmam gecikti
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 13 yıl Hepsi de doğru tebrikler derdim ama şu fotoğraf hariç çamaşırlığın arkasında camın önünde değil mi?
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 13 yıl köpek ağzında kedi filan yok yahu o bir angora kedisi yani bizim bildiğimiz angora tavşanı yurtdışında bilinen ismi ile angora kedisi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.