Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 Alın size simdi de erkek kuralları 1 - Tuvalet kapagı konusu artık netlesmeli. Bize yukarıda lazım, size asagida. Yukarıda bulursanız asağıya indirin. Söylenmenize gerek yok. Biz asağıda bulunca söyleniyor muyuz? 2 - Pazar günü maça gidilir. Bu ibadet gibi birseydir.Artık kabullenin. 3 - Alisveris asla bir spor değildir ve olmayacaktır. 4 - Ne istiyorsaniz açık isteyin. gizli imalar, ya da açık imalar tarafimizdan asla anlaşılmaz. Sadece ne istiyorsaniz onu söyleyin. O zaman anlarız. 5 - Her türlü sorumuzu mümkün olduğunca "evet" ya da "hayır"la cevaplayın. 6 - Bir sorununuzu çözmek istediginizde bize gelin. Biz bunun için varız. Empati yapamayız. Bu bayanlar içindir. 7 - 17 aydir süren basağrısı bir problemdir. Artık doktora gidin. 8 - 6 Ay once bir tartışmada söylediğimiz şeyler geçersizdir. Daha doğrusu söylediğimiz ve 7 günü geçen herşey geçersizdir.Aleyhimizde kullanılamaz. 9 - Şişman olduğunuzu düşünüyorsanız muhtemelen öyledir,bize sormanıza gerek yok. 10 - Bizden birşey yapmamızı isteyin. Ya da nasıl yapmamız gerektiğini söyleyin. Ama ikisini birden yapmayin. Nasil yapıldığını biliyorsanız kendiniz yapin. 11 - Kristof Kolomb'un yön bilmesine ihtiyaç yoktu. Bizim de yok. 12 - Bütün erkekler aynı default windows ayarı gibi sadece Onaltı renk görür. Örneğin şeftali ya da portakal bizim için birer meyvedir renk degildir. 13 - Biz size "neyin var" dediğimizde, "hiçbirsey yok" diyorsanız hiçbirseyiniz yoktur. Yalan söylediğinizi biliriz ama kurcalayınca nasılsa altından hayrımıza birsey çikmaz. 14 - Bir yere giderken üstüne ne giyersen giy, hiç farketmez. Gerçekten. Sormana gerek yok. 15 - Eger futboldan, otomobillerden anlamıyorsan ne düşünüyor diye sorup durma. 16 - Kesinlikle yeterince elbisen var. 17 - Kesinlikle yeterince ayakkabın var. 18 - Tamam bu gece koltuktayim ama hiç sorun değil.Biz bunu kamp yapıyor gibi algılarız. Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 8 - 6 Ay once bir tartışmada söylediğimiz şeyler geçersizdir. Daha doğrusu söylediğimiz ve 7 günü geçen herşey geçersizdir.Aleyhimizde kullanılamaz. Arkadaşlar şimdi bu 8. madde üzerinde durmak istiyorum..Bütün mesele burda yatıyor zaten..Dedikleri hiçbişeyi kabul etmezler...Sonra hatırlattığınızda hatırlarlar ama oralı bile olmazlar..E peki madem dediğinin arkasında olmayacaktın niye dedin ama dimi..Ben bunu bi türlü anlayamadım.. Hadi bakalım zaten az tartışmıştık bu kadın erkek mevzuunu biraz daha tartışalım..Buyrun arkadaşlar..Gecem yağmurum ne yaptın sen bize ya.. Not : Arkadaşlar bu konuyu tamamen şaka yollu tartışıcam bilginize..Emreyi katmıyorum o zaten biliyor.. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 bunun sebebi sanırım biz konuşma meraklısı olmadığımız için yani aynı şeyleri tekrar tekrar konuşmak çok sıkıcı geliyor hele söylenenler araştırılıp yalanlarımız ortaya çıkartılıp yüzümüze vuruluyorsa buna çok kızarım oyüzden tarihi geçene kadar bulun ne bulacaksanız Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 işte bir türün özellikleri bu kadar güzel anlatılır. teşekkürler bizle paylaştığın için. NOT: tamam artık ezme beni ece Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 Gecem yağmurum ne yaptın sen bize ya.. Ne yapmışım işte bir türün özellikleri bu kadar güzel anlatılır. teşekkürler bizle paylaştığın için. Reca ederim ne demek ... Herkes nasıl kurallarınız olduğunu görsünde ibret alsın Bak yine alındı.. Geçer geçer Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 Gecem yağmurum bende bu konuya bizim nelerden hoşlanmadığımızı eklemek istedim... Yapılan araştırma ve anket sonuçlarına göre, çoğu kadın, temiz ve bakımlı erkek seviyor. Tanışma aşamasında farkedilemeyen önemli ayrıntılar, daha sonra ilişkinin sonunu getirebiliyor. Ana kuzusu sevilmiyor Kadın, birlikte olduğu erkeğin anne sözünden çıkmayan bir süt kuzusu olduğunu görmeye hiç tahammül edemez. TV karşısında yayılmak Kadınlar, erkeğin eline kumandayı alıp zap yapmasından nefret eder. Traşlı olmalı Her gün traş olan erkeğe bütün kadınlar bayılır. Sakalı çıkmayan erkekler de kadına dayanılmaz gelir. Ter kokma Kadınlar, hoş kokmayan erkeklerden kaçar. Bol pantolon Aşırı bol bir pantolon erkeğin fiziğini kötü gösterir. Çok dar olanlar da iticidir. Ortasını bulmanız şart. Dağınık olmak Erkeklerin sürekli etrafı dağıtması da eksi bir puandır. Sürekli tartışmak Her konuyu her fırsatta bir tartışma haline getiren erkek itici gelir. Beyaz çorap Beyaz çorap da kadınların itici buldukları şeylerden. Yemek yerken Eğer hızlı, ağzınızı doldurarak, ses çıkararak, bir de ağzınız doluyken konuşarak yemek yiyorsanız bittiniz! Vücut tüyleri Bu bölgelerdeki tüyler elinizde olmasa da kadınlar sırtta kıldan hoşlanmaz. Bakımsız ayakkabılar Aman ayakkabınızın her zaman boyalı ve cilalı olmasına dikkat edin. Fazla jöle Jöleyi abartmak, saçları kafaya yapıştırmak da birçok kadına itici gelir. Mutlaka ortasını bulun! Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 Araştırmaların için çok tşk ederim Beyaz çorap iyidir ya bunun neresi kötü Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 hepsi doğru canım da şu sakalı çıkmayan erkek dayanılmaz gelir kısmına katılmıyorum açıkçası gerisi bence hep doğru Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 Ben beyaz çoraba bayılırım... Bide bol pileli pantolona... Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 beyaz çorap çabuk kirleniyorya işinize gelmiyor kendi tembelliklerinden çıkardılar bunu Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 öyle yada böyle,kadın haklı yada erkek sonuçta ikiside birbiri olmadan yaşayamayacağına göre Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 arkadaşlar ellerinize sağlıkkk Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 ben şu tv karşısında yayılmak cümlesini hiç beğenmedim. malum yayılmak büyükbaş hayvanlara has bir özellik olduğu için hernekadar erkek olsamda üzerime alınmıyorum ayrıca da beyaz çorap hadisesinin artık tartışılacak bişeyi kalmadı. erkeklerin bu konuda inat yapmaması gerekiyo. giyince kıro oluyoz NOKTA Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Bu kıro lafınıda hiç anlayamayacağım doğrusu Neden şimdi beyaz çorap giyince kıro oluyor erkekler Ben katılmıyorum bu konuda..... Bu da virgül olsun .. ... Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Bu kıro lafınıda hiç anlayamayacağım doğrusu Neden şimdi beyaz çorap giyince kıro oluyor erkekler Ben katılmıyorum bu konuda..... Bu da virgül olsun .. ... buna hemcinslerinin cevap vermesi gerekiyor bizim bir suçumuz yok buda ikinokta üst üste Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Zevkler ve RENKLER tartışılmaz Daş kalpli Bu benim şahsi fikrim Aha bu da noktalı virgül Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Arkadaşlar bu kıro meselesine bende katılmıyorum.. Ne demek kıro?? Ya ne isterse giysin ama benim ona kıro demeye hakkım yok dimi, hiçkimsenin hakkı yok.. Ama ben sevmeeeeeeemmmmm..Hoş durmuyo, gözüm gıcıklanıyo (o ne demekse şimdi çıktı bu laf) Ya ben kendimde giymem zaten..ancak spor ayakkabıyla giyilenler varya onların dışında hayatta giymem.. Şu yüzden olsa gerek, siyah pantolonun altında beyaz çorap ve siyah ayakkabı, hiç hoş durmuyo bence..Bunun parayla pulla alakası yok, hani köylüler giyer filan, nice zenginler gördüm giyinmekten bihaber..Benim için köylüsüde bir kentliside, hangisi giyerse giysin sevmem kardeşim zorlanmı beah.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Bu kıro lafınıda hiç anlayamayacağım doğrusu Neden şimdi beyaz çorap giyince kıro oluyor erkekler Ben katılmıyorum bu konuda..... Bu da virgül olsun .. ... kuşum ilk defa katılamıycam sana bende nefret ederim erkeğin beyaz çorap giymesinden , hele birde yürürken gözükmez mi deli olurum en güzeli siyah pantolon siyah çorap, lacivertse lacivert çorap, kahverengi ise kahverengi çorap olcak birde pantolonun paçası duble olmıycak Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Tamam ne kısıp bağırıyonus bana yaa Kim ne giyerse giysin banane Ablacım ya bu gösüm gıcıklanıo nasıl bişey ben pek anlamadımda Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Tamam ne kısıp bağırıyonus bana ya Kim ne giyerse giysin banane Ablacım ya bu gösüm gıcıklanıo nasıl bişey ben pek anlamadımda Yok yok bis sana bağırmıyoz... Bizim fikrimiz bu dedik ya.. Valla o gözüm gıcıklanıyoyu bende anlayamadım birden çıkıverdi.. Bu arada ikimizin mimikler birleşince sistem cevaba izin vermedi, üzgünüm seninkileri silecem..Sakın alınmak güzenmek yok..sıra bende mimik hakkı bende.. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Tamam ne kısıp bağırıyonus bana yaa Kim ne giyerse giysin banane Ablacım ya bu gösüm gıcıklanıo nasıl bişey ben pek anlamadımda ağlama kız ağlama ben seni tutuyorum sen doğru diyorsun beyaz çorap hijyenik gösteriyor Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Hey allam ya hijyenikmiş.. Buyrun burdan arkadaşlar.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Yok yok bis sana bağırmıyoz... Bizim fikrimiz bu dedik ya.. Valla o gözüm gıcıklanıyoyu bende anlayamadım birden çıkıverdi.. Bu arada ikimizin mimikler birleşince sistem cevaba izin vermedi, üzgünüm seninkileri silecem..Sakın alınmak güzenmek yok..sıra bende mimik hakkı bende.. Yok güzenmedim hiç Bu güzenmek gücenmenin yaklaşık bir benzeri oluyor sanırım Ödeşmiş olduk bende senin smileyları yedim ağlama kız ağlama ben seni tutuyorum sen doğru diyorsun beyaz çorap hijyenik gösteriyor Hijyenikliği bir yana ya ben sen seviyorum beyaz çorabı bu benim fikrim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 tamam kankimin üstüne gitmeyin yaw seviyo o beyaz çorabı aslında çokda kötü değil zaten ( nolur arkadaşlar böyle diyelimde susar belki ) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.