Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

erkekler DİKKAT!:::


modernjames

Önerilen İletiler

daha önceki yazılarımı okuduysanız bununla ilintili bir araştırma daha sunmuştum. erkek nüfusunun kızlara göre azaldığınla ilgili(1 erkeğe 3 kadın başlıklı..). şimdi ise okuduğum bir araştırmayı yine sizlerle paylaşmak istedim konuyla ilgili yorum yapmıyorum. sadece bilgilerinize arz ediyorum.

 

(Brüksel (AA)- Çevre örgütü ''Greenpeace'' tarafından yayımlanan bir raporda, son yıllarda erkeklerin sperm sayısının sürekli azaldığı bildirildi. Greenpeace Belçika Temsilcisi Dr. Fawaz El Bitar tarafından basına dağıtılan raporda, 1960 yılından bu yana erkeklerde ''aktif sperm'' sayısının yüzde 50 azaldığı, doğurganlık yeteneği olmayan çiftlerin ve yumurtalık kanseri vakalarının iki mislinden fazla arttığı belirtildi.

 

Bu gelişmenin, ''tüketim ürünlerindeki kimyevi madde katkılarına'' bağlı olduğu kaydedilen raporda, bazı bölgelerdeki doğumlarda kız-erkek bebek dengesinin bozulduğu, erkek çocuk doğumunun azaldığı ifade edildi.

 

Raporda, ''başka seçenekler olduğu takdirde'' tüketim ürünlerinde kimyasal katkılardan vazgeçilmesi çağrısında bulunuldu. Dr. Bitar da konuya ilişkin açıklamasında, insanların üreme sistemi ile kimyasal maddeler arasındaki olumsuz bağlantının bilimsel kanıtlarının endişe verici olduğunu söyledi.)

 

 

bu arada daha önce de okuduğum bir araştırmada da yine buna benzer bir sonuç ortaya atılmış ve nedenin yukardakilerden hariç olarak "küresel ısınma " olduğu belirtilmişti. küresel ısınma sonucu vücut ısısıda da bir artış meydana gelmekte bunun sonucunda sperm üretemede ya da kalitesinin azalmasına sebep olmakta olduğu açıklanmıştır. malum sperm üreticilerinin beden dışında faaliyet göstermelerinin ilahi sebebi bu ısınmalardan en az şekilde etkilenmesidir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.