Φ Cristiano Ronaldo Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2011 Merhaba Ben çokkk uzun zamandır bu forumu biliyorum.Daha önceleri okuyamuyordum, artık okuyup yazabiliyorum. Bu yüzden annem artık üye olabileceğimi söyledi. Alıntı
Φ Cristiano Ronaldo Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2011 niye bana hiç kimse hoş geldin demiyor Alıntı
Φ Deluge Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2011 niye bana hiç kimse hoş geldin demiyor Hoş geldin Sevgili Alp... Rumuzunu Annen mi seçti?... Bizlere örümcek adam olmanın püf noktalarını öğretirsin artık değil mi? Derslerini iyi çalış tamam mı? Sevgilerimle... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2011 Admin Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2011 niye bana hiç kimse hoş geldin demiyor Diyicektim ama avatarından korktum... hadi neyse hoşgeldin Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2011 Bugün forumun yeni yüzünü farkedip "forumun değişmiş çok güzel olmuş" dediğinde, evet bu çocuk kesinlikle bu forumun çocuğu ve artık onun bir parçası olmalı diye düşündüm.Artık sende üye olabilirsin dediğimde gerçekten çok mutlu oldu... Yanlız şimdi işim iş, çünkü durmadan; şu bilgisayarı versende forumumda bir gezinsem" diyor... Bu arada rumuz ve avatar tamamen kendi seçimi... Hoş geldin Alpcimmm, bi sen eksiktin zaten... Seni çok seviyorum... Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2011 Admin-- Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2011 Hoşgeldin Alpciğim Seninle "Yalnız Değilsin Van" sayfamızda tanışmıştım aslında Çok tatlısın, iyi ki geldin Alıntı
Φ Cristiano Ronaldo Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2011 Hoş bulduk ben Radya nın oğluyum ve forumum olduğu için çok sevinçliyim Alıntı
Misafir Alp Taşdemir Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2013 Admin abi ben şifremi unuttum! Alıntı
Φ Cristiano Ronaldo Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2013 Büyüksün admin abi! Alıntı
Φ SasukeUchîhâ Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2013 Benim de kardeşim bir Android forumuna kaydolmak istiyor.(Benim Süper Moderatör olduğum..) İzin vermiyordum geçen akşam izin verdim ama bu sefer kendi istemedi. Her neyse hoşgeldin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.