Φ yağğmur Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 Lg bu süpürge gibi birde ütü yapsa keşke, kıyafetin üzerinde dolaşıp enini boyunu ölçse önce, sonra bir güzel ütüleyip bıraksa, bu makineyi gördükten sonra benim bu konudaki umutlarım yeniden yeşerdi, bunu yapsa yapsa lg yapar zaten. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 Bu makinayı geçenlerde alışveriş merkezinde tanıtıyorlardı...Hatta şöyle dedim "Böyle bişey alırsam suşi (kedimiz) çılgına döner herhalde" Makina evde dolaştıkça,suşinin yapacaklarını tahmin edebiliyorum... Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 Makine iyi de, ev dağınık olmayacak. Yerde terlik, oyuncak, kumanda ve başka ıvır zıvır olmayacak. Çünkü makine önüne engel çıkınca geri dönüyor. Sandalye ayakları önemli sorun. Sandalyenin altına girip süpürmüyor. Yaaa... Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 Makina evde dolaştıkça,suşinin yapacakları Böyle bir video vardı. Kedi bekliyor süpürgenin çalışmasını, çalışınca hemen üstüne biniyor. Bütün evi bedavadan geziyor... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 Böyle bir video vardı. Kedi bekliyor süpürgenin çalışmasını, çalışınca hemen üstüne biniyor. Bütün evi bedavadan geziyor... Öyle bi oyuncak bende bulsam, aynısını yapardım... Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 Bu makinayı geçenlerde alışveriş merkezinde tanıtıyorlardı...Hatta şöyle dedim "Böyle bişey alırsam suşi (kedimiz) çılgına döner herhalde" Makina evde dolaştıkça,suşinin yapacaklarını tahmin edebiliyorum... hangi alışveriş merkezinde gördünüz? bende gidip incelemek istiyorum... çok verimli temizlik yapacağını düşünmüyorum.. o yüzden bizzat bakacağım... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 hangi alışveriş merkezinde gördünüz? bende gidip incelemek istiyorum... çok verimli temizlik yapacağını düşünmüyorum.. o yüzden bizzat bakacağım... İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Ege park... Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2011 İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Ege park... orası bana bir 10 saat uzak İzmir'de varsa İstanbul'da da vardır... buralarıda araştırmak lazım... gidelim görelim anlatıldığı kadar süper mi? silme işini iyi yapıyordur da süpürme kısmında biraz tereddütlüyüm ... Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2011 Makine iyi de, ev dağınık olmayacak. Yerde terlik, oyuncak, kumanda ve başka ıvır zıvır olmayacak. Çünkü makine önüne engel çıkınca geri dönüyor. Sandalye ayakları önemli sorun. Sandalyenin altına girip süpürmüyor. Yaaa... Çok haklısınız. Evde çok eşya olmayacak, ev dağınık olmayacak.. Eviniz böyle değilse akıllı ev süpürgesi size göre.. Bütün evin temizliğini ona bırakabilirsiniz..) Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2011 Evde çok eşyası olanlar ne yapacak, bu makinenin öyle bir ortamda da süpürme işlemi yaptığını snaıyordum ben. Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2011 Ben de sanmıyorum.. Bu süpürge yalnız yaşayanlara, iş kadınlarına, öğrencilere göre bir süpürge.. Bir de benim gibi üşengeçlere..)))) Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2011 Ben de sanmıyorum.. Bu süpürge yalnız yaşayanlara, iş kadınlarına, öğrencilere göre bir süpürge.. Bir de benim gibi üşengeçlere..)))) Kısacası bu süpürge herkese göre Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2011 Kısacası bu süpürge herkese göre Kalabalık ailelerde veya çok eşyalı evlerde pek bir işe yaramaz bence... Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2011 Kalabalık ailelerde veya çok eşyalı evlerde pek bir işe yaramaz bence... Daha da çok işe yarar turkmedia, çünkü ev daha çok kirlenir, birde her eşyayı yerinden kaldırıp süpürmek çok daha zor, VR6170LVM'i bizim yerimize eyyaların altına girip süpürme işlemi yapar, on nedenle bence bu süpürge her ev için ideal. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2011 birde şu makinenin emiş gücünü bir öğrenebilsek Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2011 birde şu makinenin emiş gücünü bir öğrenebilsek AA haklısın amelia, hala öğrenemedik değilmi, ben araştırmaları hızlandırıyorum hemen, en kısa sürede bu süpürgenin emiş gücüyle karşınızda olacağım Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2011 Daha da çok işe yarar turkmedia, çünkü ev daha çok kirlenir, birde her eşyayı yerinden kaldırıp süpürmek çok daha zor, VR6170LVM'i bizim yerimize eşyaların altına girip süpürme işlemi yapar, on nedenle bence bu süpürge her ev için ideal. Bu süpürge yatakların, koltukların veya kanepelerin altına girerek de temizleme yapıyor. Ancak biraz eşya bakımından boş evlerde daha verimli çalışır diye düşündüm. Kalabalık aileler veya çok eşyası olanlar alamaz diye birşey yok.. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2011 Bu süpürge yatakların, koltukların veya kanepelerin altına girerek de temizleme yapıyor. Ancak biraz eşya bakımından boş evlerde daha verimli çalışır diye düşündüm. Kalabalık aileler veya çok eşyası olanlar alamaz diye birşey yok.. çok eşyasız ve halısız bir evde daha iyi olur bence Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2011 çok eşyasız ve halısız bir evde daha iyi olur bence Çok eşyasız ve halısız bir evde bende temizlik yaparım, bu süpürgenin önemli olan ve en güzel özelliği eşyaların altına ulaşması ve eşyaları çekme derdinden bizleri kurtarması bence. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 @yağğmur; sanki bütün evlerdeki eşyaların alt kısmı yüksekmişte bu makine oraya girebilirmiş gibi konuşuyorsun... öncelikle bu makinenin yüksekliğini öğrensek daha iyi olmaz mı? Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 Eşyalı evde de eşyasız evde de temizlik yapmamayı tercih ve tavsiye ederim. Bu akıllı süpürgeyi bu yüzden istiyorum.. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 Eşyalı evde de eşyasız evde de temizlik yapmamayı tercih ve tavsiye ederim. Bu akıllı süpürgeyi bu yüzden istiyorum.. Temizlik kimsenin hobisi değil turkmedia, hobi olabilecek birşey değil zaten, ama yapmadan da olmuyor, eşyasız evde temizlik yapmak eşyalı eve göre çokk çokk kolay, çok eşyam olmasa bu ufaklığı yormam bile. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2011 bu makine kolaylık tamam ama ben hala sadece zemin temizliğinde iyi olabileceğini, halıda pek verimli olmayacağını savunuyorum.... Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2011 Amelia halı isteyen kim? Bana iş çıkarmayın lütfen..Kilim neyime yetmiyor?:: Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2011 gerçekten bu süpürgenin boyutları ne kadar? küçük gözüküyor ama gerçekten küçük mü? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.