Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Lg bu süpürge gibi birde ütü yapsa keşke, kıyafetin üzerinde dolaşıp enini boyunu ölçse önce, sonra bir güzel ütüleyip bıraksa, bu makineyi gördükten sonra benim bu konudaki umutlarım yeniden yeşerdi, bunu yapsa yapsa lg yapar zaten.

• Cevaplar 87
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Bu makinayı geçenlerde alışveriş merkezinde tanıtıyorlardı...Hatta şöyle dedim

"Böyle bişey alırsam suşi (kedimiz) çılgına döner herhalde" :)

Makina evde dolaştıkça,suşinin yapacaklarını tahmin edebiliyorum...:lol:

Gönderi tarihi:

Makine iyi de, ev dağınık olmayacak. Yerde terlik, oyuncak, kumanda ve başka ıvır zıvır olmayacak. Çünkü makine önüne engel çıkınca geri dönüyor. Sandalye ayakları önemli sorun. Sandalyenin altına girip süpürmüyor. Yaaa...

Gönderi tarihi:
Makina evde dolaştıkça,suşinin yapacakları

Böyle bir video vardı. Kedi bekliyor süpürgenin çalışmasını, çalışınca hemen üstüne biniyor. Bütün evi bedavadan geziyor...kahkaha.gif

Gönderi tarihi:

Böyle bir video vardı. Kedi bekliyor süpürgenin çalışmasını, çalışınca hemen üstüne biniyor. Bütün evi bedavadan geziyor...kahkaha.gif

Öyle bi oyuncak bende bulsam, aynısını yapardım...kahkaha.gif

Gönderi tarihi:

Bu makinayı geçenlerde alışveriş merkezinde tanıtıyorlardı...Hatta şöyle dedim

"Böyle bişey alırsam suşi (kedimiz) çılgına döner herhalde" smile.png

Makina evde dolaştıkça,suşinin yapacaklarını tahmin edebiliyorum...laugh.png

hangi alışveriş merkezinde gördünüz? bende gidip incelemek istiyorum... çok verimli temizlik yapacağını düşünmüyorum.. o yüzden bizzat bakacağım...

Gönderi tarihi:

hangi alışveriş merkezinde gördünüz? bende gidip incelemek istiyorum... çok verimli temizlik yapacağını düşünmüyorum.. o yüzden bizzat bakacağım...

İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Ege park...:)

Gönderi tarihi:

İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Ege park...smile.png

:) orası bana bir 10 saat uzak :) İzmir'de varsa İstanbul'da da vardır... buralarıda araştırmak lazım... gidelim görelim anlatıldığı kadar süper mi?

silme işini iyi yapıyordur da süpürme kısmında biraz tereddütlüyüm ...

Gönderi tarihi:

Makine iyi de, ev dağınık olmayacak. Yerde terlik, oyuncak, kumanda ve başka ıvır zıvır olmayacak. Çünkü makine önüne engel çıkınca geri dönüyor. Sandalye ayakları önemli sorun. Sandalyenin altına girip süpürmüyor. Yaaa...

Çok haklısınız. Evde çok eşya olmayacak, ev dağınık olmayacak.. Eviniz böyle değilse akıllı ev süpürgesi size göre.. Bütün evin temizliğini ona bırakabilirsiniz..:))

Gönderi tarihi:

Kalabalık ailelerde veya çok eşyalı evlerde pek bir işe yaramaz bence...

Daha da çok işe yarar turkmedia, çünkü ev daha çok kirlenir, birde her eşyayı yerinden kaldırıp süpürmek çok daha zor, VR6170LVM'i bizim yerimize eyyaların altına girip süpürme işlemi yapar, on nedenle bence bu süpürge her ev için ideal.

Gönderi tarihi:

Daha da çok işe yarar turkmedia, çünkü ev daha çok kirlenir, birde her eşyayı yerinden kaldırıp süpürmek çok daha zor, VR6170LVM'i bizim yerimize eşyaların altına girip süpürme işlemi yapar, on nedenle bence bu süpürge her ev için ideal.

Bu süpürge yatakların, koltukların veya kanepelerin altına girerek de temizleme yapıyor. Ancak biraz eşya bakımından boş evlerde daha verimli çalışır diye düşündüm. Kalabalık aileler veya çok eşyası olanlar alamaz diye birşey yok..

Gönderi tarihi:

Bu süpürge yatakların, koltukların veya kanepelerin altına girerek de temizleme yapıyor. Ancak biraz eşya bakımından boş evlerde daha verimli çalışır diye düşündüm. Kalabalık aileler veya çok eşyası olanlar alamaz diye birşey yok..

çok eşyasız ve halısız bir evde daha iyi olur bence

Gönderi tarihi:

çok eşyasız ve halısız bir evde daha iyi olur bence

Çok eşyasız ve halısız bir evde bende temizlik yaparım, bu süpürgenin önemli olan ve en güzel özelliği eşyaların altına ulaşması ve eşyaları çekme derdinden bizleri kurtarması bence.

Gönderi tarihi:

@yağğmur; sanki bütün evlerdeki eşyaların alt kısmı yüksekmişte bu makine oraya girebilirmiş gibi konuşuyorsun...

öncelikle bu makinenin yüksekliğini öğrensek daha iyi olmaz mı?

Gönderi tarihi:
Eşyalı evde de eşyasız evde de temizlik yapmamayı tercih ve tavsiye ederim. Bu akıllı süpürgeyi bu yüzden istiyorum..

Temizlik kimsenin hobisi değil turkmedia, hobi olabilecek birşey değil zaten, ama yapmadan da olmuyor, eşyasız evde temizlik yapmak eşyalı eve göre çokk çokk kolay, çok eşyam olmasa bu ufaklığı yormam bile.w00t.gif

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.