Φ Evrim Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2013 Benim menümde ana yemek olarak yine tavuk ve kestaneli pilav var. Mezelere gelince , tam netleşmemekle beraber bir kaç seçenek mevcut. Yemekte misafirlerimiz var. Genel istek üzerine zeytinyağlı sarma ve portakal suyunda pişmiş z.yağlı kereviz olacak. Acılı ezme olabilir. 1 soğan , 2-3 domates ,2 tane acı sivri biber, sarımsak, dereotu , maydanoz, bir tatlı kaşığı salça, pul biber, kekik ,kimyon , zeytinyağı nar ekşisi, Soğan, biber sarmısak ve yeşillikleri rondoda çek. Sonra domatesi rendele ya da rondoda çek. Diğer bütün malzemelerle birlikte karıştır. @@Radya nın söylediği kereviz salatası ve deniz börülcesi ve turp otu da oldukça pratiktir. Sadece haşlayıp bol z.yağı gezdiriyorsun .Bandır bandır ye. Deniz börülcesi hiç yaptın mı bilmiyorum ama haşladıktan sonra içindeki odunsu kılçığı sıyırıp çıkarman gerek. Tabi kereviz salatası çiğden rende yapılacak ,hatta bulabilirsin içine yeşil ekşi elmada rendelersen çok lezzetli oluyor . Ben mayonezin içine yoğurtta katıyorum.Üstüne de ceviz. @, uğraştırıcı mezeler var ama pratik istediğin için şimdilik aklıma gelenler bunlar. şimdiye kadar aldığım en kolay acılı ezme tarifi kesinlikle deneyeceğim. siz bi harikasınız teşekkür ederim. 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2014 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2014 Kuru kayısılı soslu muffin Tarifi için: http://www.turkish-media.com/yemektarifleri/tarifler/kekler-pastalar/kuru-kayisili-soslu-muffin/4765/index.html Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2014 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2014 Lokum Kek Tarifi İçin: http://www.turkish-media.com/yemektarifleri/tarifler/kekler-pastalar/lokum-kek/4768/index.html Alıntı
Misafir esra Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2015 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2015 Demeyin abi hamur işi mamur işi demeyin bana annemimi özliyim hamur işlerini mi özliyim bilemedim yapmayın şöyle şeyler atmayın tarif marif Alıntı
Φ KaygısızMurat Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2016 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2016 Anne evinde olmak gibisi yokmuş abi. Bekarlık, ayrı evde yaşamayı şu yemek derdinden dolayı hiç sevmiyorum. Anne yemeklerinin kıymetini bilin gençler. 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.