Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2012 http://youtu.be/0qXjaNtjEuE kumsalında çelişkinin deli delişmen pazartesi günlerimizde bi umut gülümserdim sana bugün özel gündü ama şimdi nasıl ayırd edeceğimi bilmiyorum çünkü nisan sadece bi gülümsemedir bildiğin gibi içeri bi-dıştan doğru hareket eden o melankolik özlemim sen ışıktın ışıl-ışık köşebaşında durmuştuk ve biz rüzgârdan daha önce doğmuştuk .. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2012 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2012 dört yapraklı yonca hımmmmmm Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2012 .. come to me when things cannonnical response mode and in tales of a mixed we're on the wrong road okay? please trust in me distinctive feeling, aura or atmosphere if you moon a moon on heaven simultaneous there place are sattalite are minion valency to the extreme end .. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2012 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2012 http://youtu.be/m-4LwmeDIu Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2012 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2012 hepsini anlıyom da dilim tutuldu diyemiyom http://youtu.be/zRKJL8DFNGM Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2012 .. the possession witgill hayretle seyrediyorum canavarı ve o muhteşem görünüşünü tüm kötülükleri sergiliyor oysa vizyonlarına gizlenerek parıltılı maskesinin ardında nasıl mı becerir bu işi kukuletalı cinn? yalan kibarlığı ve boş sözleri neş'eli mutlu gülümsemesiyle ayrıca ve ilâveten sorunlara küçümseyerek bakan ve boş lâflarla avutup geçiştiren iyi yetiştirilmiş yayımcı istakozlarıyla .. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2012 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2012 aramızda bu şekilde iletişim oluştu dört yapraklı yoncayla başladı herşey iman aşk ümit kader sonra kırmızı karanfil bilmece gibi kendimi rabırt langdına benzettim ukala sana mı kalmış mercimek kadar beyninle dedim yine kendime babam bilir bilse bilse hiper ve para bol u obilmiyormu insanların içinden cini o çıkarmıyormu şebboyyu elinde taşıyıp müjgan teyzeme daima hürmet etmiyormu daha neler neler yapmıyormu valla ben yanlış yoldayım ki adı admin olan biri beni kibar adammış vesselam anladım ki buralarda onunmuş azarladı beni özrümü kabul etsin ben ettim o etmesin babacıım tabii aramızdaki iletişimi devam ettiriceez buna kimse engel olamaz ellerinizden öperim Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2012 .. pek de ciddiye almadığımız, umursamadığımız bi konu var; verilmiş bir görevin yürütülmesi sırasında ve karşılaşılan sorunlar karşısında hemen alınması gereken ve çözüm için gerekli karar aşamasında, kişisel tasarım ya da egosal dürtüler devreye girer ve karara, ardından sonuca etki edecek olursa; o takdirde özne ile yüklem arasında ve geçmişe dayalı olarak, yani geçmişe ait kişisel kayıtlar da otomatik açılacak - ki kalamozo'dur - böylece hesab daha doğru ve gerçekçi olarak ve de bir seri vaka'lar ile yüz yüze/ayn-el yakin gelinerek sonucu/hakk el- yakin alınacaktır. bahsini ettiğim bilgi ise; ilm-el yakin'dir.. .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2012 .. ve sevgi! kavram üzerine eğer izin verirseniz; ve eğer kibarca bi kurulum yapacak olursam; sevgi; hoş bi çıkmazdır! diyerek ifade edebilirim ya da doku bakımından zengin bi melodi veya güzel-seksi bi psikoz birlikte agresif anti-sosyal bi davranış son olarak farklı olarak değerlendirilebilecek bi delilik diyerek devam edebilirim fekat ve tüm bu konfigürasyonlar ve asla aşk değildir! çünkü aşk sadece-dir ve aşk almaşıksızlıktır! .. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2012 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2012 sems konyadan ayrılmış herhalde şamda yaşayırmuş mevlana binbir mektup yazmış geri dönmemiş... şems , bana öyle bişey yaz ki gelmek zorunda kalayım diye bir geri haber yollamış mevlanaya o da çok düşünmüş bir sayfaya sadece hamuş yazmış babam anlarda ben ne yazmalıyım bilemiyorum Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2012 .. merhaba, hâmûş ya da hemûş; farsça'da her ne kadar "suskun, sessiz" anlamına geliyorsa da, aynı anlamı içeren ve ingilizce karşılığı olan "extinguished" olarak da anlaşılabilecektir. işte bu bağlamda kavramı; "abstract and invisible tin; shining connection point; the saver harbor." olarak yorumlamamız mümkündür. ve gene; ey piercing the darkness! ey powerful divine figure! ey prophet! olarak da yorumlabilir.. .. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2012 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2012 yine bildi yine bildi ben bilse bilse babam bilir dediydim bu derünlüğün karşısında küçüldükçe küçülüyorum ezildikçe eziliyorum hislerimi anlatamıycak noktadayım ben zaten sadece bi noktayım yoktayım hiçim yok belirli bir biçimim deryaya ulaşbilime ihtimali olan su zerresiyim çölde tek kum tanesiyim Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2012 .. otantiğinden/karşılıklı bağıntılı/dahi Vâizi bilinen/ bi "V for V-azife"/zor-koşulu-5; parfüm satıyorum iz sürüyorum mis kokulu/ döne döne iz sürüyorum yüzyıllar boyunca/ buzlarla döşeli minicik gezegenim üzerinde hem dolancam-da bikes/ekimliğe siparişim var her türden chaos/özgün joen denizinde gemimi limana bağladım/bi baba üzerinden palamar kullanarak/karanlık inmeden/takı tasarımı yıldönümü üzerinden/durağan tek strüktüre bağladım/dördün cümleden yola çıktım dünberi gecelerce/uykusuzluklardan geçerek/başımın-üstünde parfüm tabletim/ taşıyorum sarsmadan/le cadre du néant et/ mesafesizliklerde sürelerce esneyerek.. hiç! nedir abidik? .. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2012 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2012 bir çok şey yazabilirim siz zaten biliyorsunuz sizin karşınızda ben işte bu Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2012 .. hiç olmaklık.. vulgar phrase with; lâ.. lâ.. lâ.. medine'de ya da los angeles'te gezinirkene - mutbak ya da pilita da olabilicektir!? - bi başına çocuum, etrafınısa tikat ilen bakınıs bön bön tolaşmayınıs efladım, hani dolabın beygirisi kimin he mi? dahi o ıvır ilen biçok zıvırları temâşa ettiğinizde de basireten, "o da O değil, bu da O değil" değillemesi yapınıs dimektir.. he mi? eferin.. ** Hiç; Hiçleme: Soyutlama; Değilleme: Cümle içinde ard arda kullanılan iki veya daha çok özneyi, tümleci, yüklemi, aralarından bazılarına olumsuzluk kavramı vererek birbirine bağlayan veya yüklemin olumsuz çekimini sağlayan kelime: Abstraction: -Abstraksiyon; Soyut Kavram/Soyut Terim. -Mücerred: Tecerrüd; Tecrid; Tedric; Recode: -Yeniden kodlamak, yeniden şifrelemek, değişik bir şekilde kodlamak. Bir nesnenin özelliklerinden veya özellikleri arasındaki ilişkilerden herhangi birini tek başına ele alan zihnî işlem, gerçeklikte ayrılamaz olanı, düşüncede ayırma işlemi. Genetik bağlardan kurtulmak; Gen Zincirini kırmak; ÇEK ya da Çok Evreli Kader programının bir başka aşamasına/dönemine geçiş yapmak. Kader Programı içerisinde sınıf değiştirmek. Neti-Neti: O değil, bu değil. Ebedi ve nihai gerçeğe ulaşmak maksadıyla, kâinatı oluşturan tüm isimlerin/Ad-ların ve formların/figuration/genere/nama-rupa, sürekli ve adım adım/tedricen ilerleyen red ve inkârı şeklindeki çözümsel/analitik ya da tahlili süreci: Purify. ** KUR'AN: 2/124 Ve izibtelâ ibrâhîme rabbuhu bi kelimâtin fe etemmehun, kâle innî câiluke lin nâsi imâmâ, kâle ve min zurriyyetî, kâle lâ yenâlu ahdiz zâlimîn! Şunu da hatırda tutun ki, bir vakit İbrahim'i Rabbı bir takım kelimat ile imtihan etti/iletişim kurdu. O, onları purify/pure; lekesiz; saf; kuramsal; abstract; soyutlayarak/Hiç edince; (Özne sadece Sen!.) dediğinde; "Ben seni bütün insanlara İmam edeceğim" buyurdu. (İbrahim) "Ya Rabbi! zürriyetimden de; Gen-Kod Alanıma ait değişkenlerden de/parameter" dedi. Buyurdu ki: "Benim ahdime zalimler/değişmezler; innî; ampirik ya da kibirliler nail olamaz!." "" 2/31 Ve O; bütün eşyanın isimlerini Âdem'e bildirdi. 2/34: Ve meleklere: "Ademe secde edin.." dedik de iblis'ten başka herkes secde etti. O ise, yüz çevirdi ve kibirlendi ve kâfirlerden oldu. 2/37: Âdem, Rabb'ından bir-takım kavramları öğrendi/ kavramları te'vil ederek tevbe etti/Hiç etti, Ve O, tevbesini kabul etti. .. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2012 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2012 esra erol u da bilirmisin acaba Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2012 .. cumarte.. cumarte.. a efladımıs.. ah çucumus.. yavrimis.. sisin rise'de melmektiniste dağlar yok midur? dağlar arasında vadiler koyaklar or gorgeler yok midur? koyaklarda mezralar yok midur? şekispir abi'nin hamlet orda deel midur? o mezarlar.. ay şaştım.. o zamirler.. ay sıpıttım.. o mezralar-da çucuumus oğlak felân capricorn felân yok midur? el-cevâb; vaadııır! ah neler desem sana çucuk? buda abi bilem düştü o derde yavricik te.. peşine bi ateş a'levi takılıverdi vıy ki vıye kali ilen menşure kıslarından ma'badı zor kurtarmış idi:)) siddharthacık.. cık cık.. ister geçeleri yüriyişler yap; istersen de hüsranda ges, kimesnecikler esra erol kısımısın vaşşi öpücüklerinden kendücünü kur-ta re-mess vesselâm.. tavsiyesi el sabır.. ta ki eflâtımıs kehf mensubu ol sufferer mescid-i haram'a döne.. umarıs.. bekleris.. he mi? .. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2012 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2012 sehırlar vardır mesela a dana manalı bi ısımdır yanı mersin mesala manasızdır me r sin ne demek bu manasızdır amma içinde bir baba yaşar yani baba ha amma deselerki arkaşdaş ın seni çaardı mesafe nedir ki a dana me r sin hemen gelsin mi he valla gelsin iyi yarendir he valla sahil deniz balık rabbim bol vermiş şükür Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2012 .. salem kralı malchizedek pyres de magnetic field ve zamanın genliği ile yakıtı insan ve taşlar olan cehennemî hayvan mezarlığında hüküm sürer ve menevişli perdelerin arasından seyrederken evreni yakar elmo ateşini acımasızca savurur yıldırım oklarını ve bir ağaç kurdu kemire-durur süleyman'ın tahtını .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2012 .. Desâtir-i hikmet, nevâmis-i hükümetle; kavânin-i hak, revâbıt-ı kuvvetle imtizac etmezse, cumhur-u avamda müsmir olamaz. Mektubat Sayfa: 456 Madde:34 ** Eğer Hükümet, bulunduğu/getirildiği makamda karşılaşacağı dünyasal sorunları çözebilmek için gerekecek yeterli bilgi ve tecrübe birikimi ile.. Hakk'ın Tekvin Yaslarına/Sübutî emirlerine vukfu/ irfanı/bilgisi oranında Hakk ile rabıtası/çevrim içi kalması durumunun sürekliliği.. mutabık/uyumlu değil ise; o hükümet, cumhur-halkının/seçimle idare edilen devlet halkının sorunlarını çözemez, huzur içinde, mutlu bir yaşam sürecekleri ortamı, semereli ve hayırlı sonuçları da sağlayamaz. .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2012 .. hafiften savrulur gün-külleri için marifetli o aykırı ağustos böceği minik turlara çıkar turneye çıkar döner aynı noktaya gelir ah! aklım takılır-kalır bazen bi yargıya varırım ben de o aralıkta olabilirim belki olabilirim diyerek soğuktan ve yalnızlıktan usandığımda halbuki güneş yaymakta duruyor -sıcaklığını -iken minik çünkü minik turlara çıkarım bilirim güvenilir olduğu için ustam yakın olunca -bazen- hayret! o an bi ateş alev alır bi başka yoldan alev alır yeşil çayırlar alev alev tutuşur alımlıdır o canımı çeker-çağırır prangalar vurmak için şah- çiçeğinin taç yapraklarıyla ve bi av olurum sevimli ona ziyafetler sofraları kurar adıma çağırır büyülü davetiyeleriyle diz çöktürmek üzere önünde kısa mesaj etkileşimler ile usulca -ki ustadır o- yumuşak tarzda katılmam istediğini söyler kulağıma pejmürde kulübemde -bari- bi gece geçirmemem üzere hem bari' çağırır prangalar vurmak için şah-çiçeğinin taç yapraklarıyla .. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2012 doleres in beyinin içinde bir böcek onu gerdanından ne zaman öpecek zulumen afrikada yaşar nasıl yapılır peki eski kaşar örnıst derki demirdendir ökçe abıkat olucek mi sizin gökçe adı üstünde hüküm et de peki nedendir bunca sükünet babcıım ben bakliyorum he Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2012 .. Ebu Hureyre'den rivayet olunduğu üzere, Hazreti Peygamber buyurmuştur ki: Benden sonra size bir takım veliler velâyet edecek. İyi iyiliği ile velâyet edecek; Fâcir de fucuru ile velâyet edecek. Hakk'a muvafık olan, her hususta bunları dinleyin ve arkalarında namaz kılın.. İyilik yaparlar ise hem sizin hem onların lehinedir. Kötülük yaparlar ise, sizin lehinize onların aleyhinedir.. Kaynak: Hak Dini Kur'an Dili. Cilt: 2/Sayfa:1324 Nisâ Suresi 4/59 ayeti tefsiri. .. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2012 ne diycem ben erciyesin karlı tepesi radyanın kave baçesi anam anam babcııma çay getirin bakaam adanada vardır serin hamam babacıım gele yıkana bi tamam anam anam babcııma müjgan hanım pasta yapıve bakaam. yoktur paltosu sovukta yaşar her daim kovukta anam anam babacııma bi hal olmuş gel de kurtar be gubidik agam sitenin gülleri kaktüs dikeni ben biliyom heryere bunları ekeni anam anam babacııma batıyo gele de çıkarıve beadmin agam Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.