Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 PERIPHRASIS DOLAYLARINDAN DERDESTLİK ÜZERİNE NEURAL CORRELATE ABSURDITY.. bir person mer'a da uyuyordu..uyuyordu rüyasında öfkeli, maskesini kemiriyordu eylemsizdi hem bağnaz, son kerte titiz bariton bas bir tenor ile haykırıyordu.. person bana baksana yakışmıyor bu sana person kaç! person kaç? per-son kaç.. and engiliş versiyon data; tipsy tipsy locustman, your already know that.. "if you sleep with a blindman you will wake up crosseyed!." *Thanks my fanatics.. exactly.. ne bir eksik, ne bir fazla.. Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Where The Truth Lies... izle bunu çekirge... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 -"bir odanız var mı?." Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 olmaz mı? hele de havlunuzu unutup gidecekseniz? Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 "mother country hostel" ışığında.. -ALOTROPI SORUNSALINI İRDELEM-BEBAN'I : A) havlu unutulmuştu. unutulmuş-muydu? C) yoksa!.. D) zalim bir mugallebe'nin gravite maksaadı ve de hususiyeti ile bıraktığı.. E) dört boyutlu uzay-zaman oluşturarak süreyi eğriltme merkezi kurgulama yöntemi mi idi? esrar; gizini el-an korumakta ve engizisyon oluşturmaktadır.. -Dip-not ve mühim sonuç şudur ki: KEŞ: "çekmek" fiilinin emir kökü olup, HA : "hareketli dişi" anlamlarına geliyor ise; "KEŞİHA" haydi haydi bu işi yapmış demektir!. *Sayın hocam-efendim; ara-sınav tezimi kabul buyurunuz reca ederim.. ardılınız..çekirgeniz ve dahi zir-ü zeban meftun'unuz..interlock.. Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 pek muhterem çekirgem, içinde bulunduğum ''ne ölü,ne sağ'' ahvalde dahi en çok düşündüğüm sen idin inan... şöyle ki adem kendinden bir tane daha ama bambaşka daha olduğunu keşfettiğinden beri düşünüyorsa eğer sen benden bir tane daha ama bambaşkasın... öyle umuyorum... gözlerinden öperim canım evladım... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 kırmızı buğday ayrılmıyor sezinden mevlâm versin o güzeli gencinden kim ayrılmış ben ayrılam eşimden yürü dilber salmasaçın sürünsün açıver cepkenin de elmasgerdan görünsün yol üstüne kurakoymuş ilyeni ben istemem setre pantol giyeni ben isterim mavi şalvar giyeni yürü güzel salmasaçın sürünsün açıver cepkenin de elmasgerdan görünsün Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 *BİR FİLM: HE WAS A QUIET MAN -PROLOG -Geçmişte çok daha kolaydı. -Erkek, nasıl erkek olunacağını bilirdi. Yanlış olan şeylere kafa tutardı. Doğru yapması için değil, öyle yapması beklendiği için.. yaşam tarzınız, kaçınılmaz olan şey için kendinizi hazırlamanız..sonucu ölüm bile olabilir.. -Sonra bir şey oldu ve nezaket diye bir şey kalmadı. -Avukatlar çoban oldu. Her zaman biribirimizi anlamak yerine, kurallar içinde yaşayarak, bürokrasiye verdiğimiz isimle uygarlaşmış olduk. -Böylece bir erkek etrafındaki yanlışlara kafa tutamıyordu. Avukata, mahkemelere gitmek, uzun süren araştırmalara katlanmak zorundaydınız. -Kadınlar, eşitlik istiyordu ve aldılar. -Erkeğin haklarının hepsini alarak değil, erkeğin hadım edilmesi sayesinde.. -Ne dediğiniz umurumda değil! Devrim filan değil bu. Bu bir hastalık ve tehlikede olan şeyleri görmeniz için birisi gerekli.. -Gerçek bir erkek gibi kafa tutabilecek birisi.. -Bu dünyada adalet sistemi yerine harekete geçebilecek birisi.. Bugün..Şu an.. Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 -Ne dediğiniz umurumda değil! Devrim filan değil bu. Bu bir hastalık ve tehlikede olan şeyleri görmeniz için birisi gerekli.. -Gerçek bir erkek gibi kafa tutabilecek birisi.. -Bu dünyada adalet sistemi yerine harekete geçebilecek birisi.. Bugün..Şu an.. Çekirgem, bir zavallı 3. dünya ülkesinin moron sürüsü için fazla ateşleyici cümleler olmamış mı sence de? Biliyorsun 10. köy kurmaya gelmiyor hemen kapatma davası... (amanin ne politik içerikli bi mesaj oldu?) Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 *BİR FİLM: HE WAS A QUIET MAN -PROLOG -Geçmişte çok daha kolaydı. -Erkek, nasıl erkek olunacağını bilirdi. Yanlış olan şeylere kafa tutardı. Doğru yapması için değil, öyle yapması beklendiği için.. yaşam tarzınız, kaçınılmaz olan şey için kendinizi hazırlamanız..sonucu ölüm bile olabilir.. -Sonra bir şey oldu ve nezaket diye bir şey kalmadı. -Avukatlar çoban oldu. Her zaman biribirimizi anlamak yerine, kurallar içinde yaşayarak, bürokrasiye verdiğimiz isimle uygarlaşmış olduk. -Böylece bir erkek etrafındaki yanlışlara kafa tutamıyordu. Avukata, mahkemelere gitmek, uzun süren araştırmalara katlanmak zorundaydınız. -Kadınlar, eşitlik istiyordu ve aldılar. -Erkeğin haklarının hepsini alarak değil, erkeğin hadım edilmesi sayesinde.. -Ne dediğiniz umurumda değil! Devrim filan değil bu. Bu bir hastalık ve tehlikede olan şeyleri görmeniz için birisi gerekli.. -Gerçek bir erkek gibi kafa tutabilecek birisi.. -Bu dünyada adalet sistemi yerine harekete geçebilecek birisi.. Bugün..Şu an.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 sewgili inter abiyi saygıyla anıyorum....... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 HE..HOOY SEVGİLİ MADE.. BEN DA..BEN DA.. ..YORUM!. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 28 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2008 ellerinden öpüyorum abi............ Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2008 parıltılı revnüma çayırda yılkı dizboyu endişe dönülen yer'de gemici hasta kişisel analizleri tamam iş özel donanımlı masa'da hall'olacak anımsarsınız asteroid- -inde bir küçük prens çayırpatı sunağında kurban kılındı yakarılar boşa yakıldı benzeşir mi? Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2008 *FİZÛN ya da FISION -Gelen ve yansımış dalgaların girişimi ile ortaya çıkan kararlı dalgalarda, titreşim genliğinin "SIFIR" olduğu noktada.. -Hayallere.. -"GEÇİT" verilir ve.. -Açık olan devre tamamlanır.. -Risk ya da MÜSTEHCEN yayınlar, Güncel Bellek pembe-dizi'lerini yayına sokar.. -Ekran "RENK" lidir.. -"MUSIKÎ" ise, "FON" u oluşturur.. -Güfte bellidir; -"Çocuk ölü doğdu!.ölü doğdu..ölü.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2008 LEVH-İ MAHV VE İSBAT: TV'nizde bir kanal seçiniz. Seçiminiz, "siz" e göredir ve.. Siz, "ölçüleriniz kadar" sınızdır.. "GÖRE" bir kanal, kendisine ait programları içerir.. Belli bir kanal yayınını kapsar.. Ekranınızda ortaya çıkacak ses ve görüntüler, yayın kaynağından belli bir frekans bandı üzerine bindirilmiş şifreli bilgilerin, TV'nizin bu şifreleri çözüş kalitesi oranında bir netlikte ekranınıza yansıtması iledir.. Dedi ki; Ayak altında bulunanların yuvası (türev'i), ötede ve altyan'da ve dışında bir tedirginlik ortaya çıkınca, çözüm için yapılan ve yetersiz bilgi sonucu verilen yanlış kararlar neticesinde ortaya çıkan haller ile karşılaşılan olaylar zincirine dahil olan kişi'lerin seyrettiği önceden kayda alınmış ve sonu belli programların (bellek kayıtları)'nı ekranında seyretmesi durumudur.. (pek uzun cümle oldu..da..vay be! yani..) O uçak kazası.. Ora'ya düşen insanlar.. LOST.. ilgi çekici bir dizi.. Öyle mi? Nere'den bakarsanız; öyle "bakar" sınız!.. Hamiş; Pek yakında da "PRISON BREAK".. önemle duyurulur.. Teşekkürler Sedelina Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 hyper..myper promethe sunuyorum şimdi size zaman aşımı ile kazanılmış mükemmel bir reçete!. inceltilme düzeltilme giydi şapkasını yine şu nazenin reformyte aha ve işte maskelisi; pimpiricik usemythe.. sordu : n'aber kene böciyi? dedi : crisis! sordu : pekii.."isis" nedir? (cr'yi annamış gibisinden..) dedi : iyonosfer'de ses baalantısı kurmamıss lasımm.. sordu : ne alâkası var..ne alâkası var? dedi : dumanlı havalarda yüzü-gözü örtmek gerek..* soramadı: ..! dedi : ihtiyar'lara yer yok!. * mental conceal ya da concealment son virirkene bi türkü tutturmuşum duyuyosun deel mi? kâtibimin stresi uzun..etee çamur.. ellere ne?" ellere gel ellere.. el elden üstündür..ve.. eli uzun maskara, atarlar sisi sekar'a!. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 MÜDDEÎ YÜCE KATINA; ARZ-I UMUMÎ-İ EHVAL'İMDİR. Efendim, İDDİA ile İDDAA kavramları arasındaki yazım farkı, bir küçücük sesli harfimizdir. Sorunum şudur: Bu fark önemli midir? Mes'ele dimağımı kurcalamakta olup, fena halde mutazarrır ve müteharriş dahi sür'atle mali zarara uğramaktayım. Bir an dahi huzurum kalmamıştır. Uykularım kaçmıştır. Eşim çocukları alıp gitmiştir. Arz ederim. Hüsnü Baş UyanBaba'ya geldik mah. İnfaz Ap. D:5 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2008 DESIGNALITY acar bişey bu arkadaş yavrucuk bişey kalpsizmidir nedir? vasıtasile siz gene de mısır ekmeği yemeyin dengeyi bozar parazit müshil bile alsanız bakarsınız boşalamaz bağırsaklar ağlamaklı takılırsınız pazartesiye..(anlaşılamamıştır!?) yetkili ve birleşik muhasebeciler komitesi üyesi aktiftir, uygulamacı hem good good arkadaş oldu spazm bana hesap zamanı.. saatin tıkırdayışı gibi çalışıyorum rölantide woe is me!. please kiss me!. Dipnot hâmişi : Tonle Kong'da kromozomlarımdan birini kayıp ettim. Hükümsüzdür.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2008 Sözleşmeli Geyşa'nın doğrudan ıslak sıva üzerine işlenmiş fresk'i ufka paralel sevinç gösterilerine sebeb oldu.. Taş Duvarı takviye, belkide yürürken adımları biri birine yakın atmakla imkân dahiline girer.. Pek tabiîdir ki bu bir kişisel yorumdur.. Ben; "can" kavramından ; "unut" anlarım, Sen; "can" kavramından ; "yaparım" anlarsın, O ; "can" kavramından ; "kodes" anlar.. Etüd'e bir kitaplıkta devam edebiliriz ama bazıları gelişimin enstitülerde daha kolay ve çabuk oluşabileceğini savunuyor.. Hepsi bir kılıf değil mi?. Hepsi bir izolâtör kapağı!. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 BUGÜN BİR TÜRKÜMÜZ VAR ÇOCUKLAAR!.. kız radife..radife aynada gir gerdeğe iş zamanı nükteli nüktesi harabiye burnunun içinden ağlama nede gül caddelerde eşkar sana güneş gözükür elbise seni korur soğuktan yada sıcaktan emme alâmet-i fârika'sı ne mene memâlik? kız radife..radife elinde var bir boynuz 2. yi öttürdün de 3. ye biz tokuz açıklayıcı not: son mısrada geçen "biz" yani çoğul birinci kişi zamiri, "ben" yani tekil birinci kişi yerine sadece kâfiye olsun deyu kullanılmış oluptur.. ilân edilir.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 INDETERMINATE CHARACTER tüm çekinceleri sunak takım yıldızının afrika bölgesel konferansında sırrî arkeolojik kazılar hem işin başında kemankeş mimar arkturus'un sümbülleri üç atomlu hidrojen cam gibi şeffaf arşivde manastır'ın ortasında var bir havuz canım havuz bu yurdun Kızları hepsi de yavuz biz çalar-oynarız manastır'ın Ortasında var bir çeşme canım çeşme bu yurdun kızları hepsi de seçme biz çalar-oynarız büyükayı'nın ucusunda var bir mezar canım mezar cıbbıl mezar kibrit çakar oynarız *şimdilik ve 5 dakika arada sizi eğleyelim diyerekten; "sobalarında kuruda meşe yanıyor efem yanıyor ya memed ağamda üşümüşte donuyor boncuklu gelin ortalıkta dönüyor da dönüyor aslanımda efeler vay vay.. karmı yağmış yüce dağın başına efem mehmed ağamda oturuda vermiş efelerin sağına çıkam ha dedim şu dağların başına ha başına aslanımda efeler vay vay.." Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2008 KESTİRDİM BÖYLE MUTLUYUM! "Yelpaze' adlı albümünde ilk kez R&B tarzını deneyen Emrah, yeni üslubu! için vücudundaki TÜY'leri aldırdı. Kelebek'in röportajı: 1984 yılında "KÜÇÜK EMRAH" olarak müzik hayatına giren Emrah, 20 albümden sonra imaj değiştirdi. Arabesk-R&B türündeki "Yelpaze" adlı albümün fotoğraf çekimlerini fırsat bilip, aynı seansta eşzamanlı olarak vücudundaki TÜY'leride aldıran Emrah; "Bu fotoğrafları çekinirken hoş, estetik, sextetik vizyonlarımın ortaya çıkmasına itina gösterdim. Kim ne derse desin umurumda değil. Orada önemli olan fotoğrafsal nitelikler ile birlikte benim terapik pozisyonum ve "bilinç altımın dışa vurumu" ile alakalı manik sağaltımım idi.. TÜY' süz olduğum zamanlarda (!?) kendimi daha iyi hissediyorum. Yaz geldi. Anne'ciğimden izin adığım takdirde tatile, plâja filân da gidibileceğim. Ancak Orada çıplaksın, güneşleniyorsun. Tüylü müylü olur mu? O yüzden kendimi nasıl rahat hissediyorsam, "OŞEKİL'DE" olmak istedim" dedi.. NOT: MERAKLILARI "HABERTURK H2' DE, ROPÖRTAJIN TAMAMINI OKUYABİLİRLER.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 TOKAT'LI KÂNİ, OLDU MU YANİ?. "Mahasal, bu kâniî perişan destar, Libas-ı Mutantan ile arayişfermayi sükûbozar olan gürûh-i pür şükûh ile hemayar olmadığından, İstanbul'dan infikâk-i iltizam ve Silistre'yi kendine dâr-ı selâm edinmiştir!." Ebu Bakir Kâni 1712-1791 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.