Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 18 yıl çekirgem... fidan boylum ceylanım... ben geçen gün senin bloguna bi göz attımdı...çok güsel yapmışın aferim...lakin beni rahatsız eden bi hususta görüş beyan etmeden geçemiycem çucuum... hasan sabbah ve cins-i latif haşhaşileri gibi bir tablo oluşmuş orda... sankim senin haremin vucut bulmaya başlamış yavaştan... kıskanmış da olabilirim...emin değilim...
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 18 yıl Yazar amanin di! sayın gurum efendim.. hocam ve dimağ'ımın diğer yarısı efendim.. etmeyiniz..eylemeyiniz! bu ne şiddettir? ne mene bir celâl? ki azar sözlerinizi..size iki kez tekrar ettiriyor.. yo walla hocası efendim.. masumluğumu şu an içinde isbat edemesem de, inanınız ki ruz-u haşir'de iki eliniz..yakama yapışmadan önce ortaya çıkacaktır.. bendeniz çırağınız-çekirge çok iyi bildiğiniz kimin karga'yı kûş olarak bilir anca.. ve her şeyde, amma her şey ve hususta ustasını tek geçer afedersiniz.. afedersiniz.. müştak'ınızım..ve.. kimbilir efendim.. daaa başka neyimdir? ellerinizden üperim..
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 18 yıl Yazar flash..flash mutluyuz..gururluyuz ve dahi daha pek çok bişeyler olabileceğizdir.. dikkatli olmamız gerekebilecektir.. sonumuz görülememektedir.. pus vardır..mıştır.. ülkemizin kadınları artık emin ellerdedir!! tümü iz'an Ruba hanım'a emanet olmuş oluptur.. ve bugünden kelli sayın kendileri ekipleri ilen birlikte ekip çalışmaları gerçekleştirecek özellikle image maker görevi de üstlenerek -ki bu şey, very önemli bişey olsa gerektir.- "denemeye değer" kısacık tümcesini akl'eden kadınlarımıza "sihirli değnek" ..leri ilen temas edebileceklerdir.. dipnot hamişi: -bahusus ve lebb edilmesi gereken şudur ki.. neticede sihirli değnek konsepti.. "taş levreği asa" sına dönüşebilecektir.. ..sizi hep düşünen, ikon'unuz.. ..şu an'da bedbin durumda olmaktadır.. ..hadi eyvallah..
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 18 yıl interlockum şahanem... bugün bi öğüt veresim geldi sana... bakalım ne çıkaracaksın? Helal kıldı ma'şuka aşık kendi kanını Ma'şuk nakşından okur aşk eri Kur'anını Yardan ayrı olunca asılıp ölmek yeğdir Aşık kendi bırakır boynuna urganını Gitmez aşık gözünden hergiz ma'şuk hayali Nitekim zilha verir Yusuf'un nişanını Dirlik budur aşıka ma'şuk yolunda öle Sorarlar ise aydam aşıkın burhanını Belkıys ile Süleyman aşka düştü bir zaman İsteyip bulmadılar bu derdin dermanını Gökteki Harut Marut aşk için indi yere Zühre yüzün görecek unuttu Rahman'ını Güzaf görmen siz aşkı kime oğradı ise Sultanı iltir baştan yitirir hanmanını Ferhat bu aşk yolunda başın külünge tuttu Hüsrev Şirin derdinden dosta verdi canını Leyli'yle Mecnun işi acebdür ( ür ) bu halka Abdürrezzak terk etti aşk için imanını Zemane vefaları cefa gelir yunüs'a Bir doğru yer bulucak fidi kılar canını
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 18 yıl Yazar ma'şuk nakş'etmiş mina'ya nazan'ını aşık lâle'yi görmüş haykırmış iz'an'ını ol harut-u marut mâlik duymaz garip figanını bakar çekirg' zıplar amma neb'lir gönlün' yandığını usta'm işte bukadar erc bilirim erkân'ımı şol nehr' ki hoş bir âlem söyler kabr'in garam'ını ..HOCAM..ELLERİNİZDEN ÖPERİM..
Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 18 yıl tamamdır... işte 2 yıldır senden beklediğim cevabı verdin,gözümün nuru... işte emeklerimin karşılığını bu müstesna beyitlerinle gösterdin... ne günler geçirdik...kah güldük,kah ağladık... yel değirmenleriyle savaştık... ne ejderhalarla dövüştük, ama birbirimize olan inancımızı hiç kaybetmedik... artık senin adın,samurailock... artık kendi ayakların üzerinde durabilirsin... artık senin de bir gizli bildiğin var samurai'm... artık yeni çekirgelerine öğrendiklerini aktarabilirsin... yolun açık,ömrün bereketli olsun... son ders: *namerde mertlik olmuyor samurailock sakın unutma...bu onların gemisi...!!!!!! *terli terli su içme,televizyonu yakından seyretme,tanımadığın insanlarla konuşma... *rakı buzlu içilmez,balığa limon sıkılmaz... kızın olursa adını nazan koyarsan sevinirim... ya da bi çiçek fidesi dik,vazgeçtim bi zeytin ağacı olsun...adını nazan koy... ilelebet yoldaşın,nazanozkan...
Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 18 yıl siz ikiniz gerçekten muhteşemsiniz...solo olarakta oldukça iyisiniz ama benim asıl bayıldığım düetleriniz...
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl Yazar -şimdi ve bakınız perseus sağ eliyle tutmuş ta kılıncını kesecek nerdiyse cassıopeıa nın biyanını dübb-ül asgar dönmüş ardını da kaçar şimale ve şimale doğru mezar ın ardında alcor cenup çook uzaklarda bi türkü tutturmuş değirmenci dayı hem değirmenci dayı al yanaklar senin olsun öğütüver buğdayları kaderi parlak akköpek hırhır hırlayacak ta marie arouet fransada ihtilâl peşinde kafalara sokuyordu fesat fesat yaşı zaten 84 gidinin tahrip unsuruydu pençik doktrini ondan sadır oldukta biz gelelim gene thehyedes öküzün başında ta valla başımızın üstünde yugoslavyanın iktisadi kaynağı bizamanlar ziraatti ancak ve bazen bakliyyat ürünleri para yapardı vah moravskanın niş inde saman renkli rüzgârlar eserdi yunan ise lidyalılardan para keserdi önceleri eşya mübadelesinde bulunsalar da drahmiyi sikkeyi öğrendikten sonra unutuvermişlerdi bide üzerlerine baykuş resmi kaktılar put bilem yaptılardı kızlar onbeşine geldimiydi muhterem pederleri bi kıyak akrabaya kakıverirdi işte öyle aydınlattım hadi eyvallah-
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl Yazar **İNTERLOCK METAFORUNDA İRŞAD.. -şimdi ve bakınız perseus sağ eliyle tutmuş ta kılıncını kesecek nerdiyse cassıopeıa nın biyanını dübb-ül asgar dönmüş ardını da kaçar şimale ve şimale doğru mezar ın ardında alcor cenup çook uzaklarda bi türkü tutturmuş değirmenci dayı hem değirmenci dayı al yanaklar senin olsun öğütüver buğdayları kaderi parlak akköpek hırhır hırlayacak ta marie arouet fransada ihtilâl peşinde kafalara sokuyordu fesat fesat yaşı zaten 84 gidinin tahrip unsuruydu pençik doktrini ondan sadır oldukta biz gelelim gene thehyedes öküzün başında ta valla başımızın üstünde yugoslavyanın iktisadi kaynağı bizamanlar ziraatti ancak ve bazen bakliyyat ürünleri para yapardı vah moravskanın niş inde saman renkli rüzgârlar eserdi yunan ise lidyalılardan para keserdi önceleri eşya mübadelesinde bulunsalar da drahmiyi sikkeyi öğrendikten sonra unutuvermişlerdi bide üzerlerine baykuş resmi kaktılar put bilem yaptılardı kızlar onbeşine geldimiydi muhterem pederleri bi kıyak akrabaya kakıverirdi işte öyle aydınlattım hadi eyvallah-
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 18 yıl Yazar MİNİK BİR EFSANE Yazan: oglena Zaman başlamadan önce, Eski Yıldızla Yaşlı Ana yeni evlenmiş genç ve ihtiraslı bir çiftti. Sonra bir gün müthiş bir kavga Çıktı. Yaşlı Ana (o çok gerilerde kalan günlerde onu asıl adıyla çağırırlardı. Lydia ismiyle) Eski Yıldızı (onun asıl adı da Apon'du.) Cassiopeia adlı genç ve güzel bir kadının peşinde dolaşırken yakaladı. Bizim çift müthiş bir kavgaya girişti. Saç çekmeler, göz oymaya kalkışmalar, tabak çanak atmalar. FırlatıIan o çanaklardan birinin bir parçası dünya oldu. Daha küçük bir parçaysa Ay. Mutfak sobasındaki bir kömür de Güneş. Sonunda Apon'la Lydia'nın öfkeleri arasında Kainatı daha doğru dürüst oluşmadan -mahvetmemeleri için araya girdiler. Bu meselenin çıkmasına neden olan o küstah fahişe Cassiopeia yıldızlardan yapılmış bir salıncaklı sandalyede sonsuza kadar oturmaya mahkum edildi. Ancak bu sorunun çözümlenmesine yetmedi. Lydia kocasıyla barışmaya razıydı. Ama Apon dik kafalı ve fazla gururluydu. Bu yüzden karı koca birbirlerinden ayrıldılar. Şimdi her gece boşanmalarının neden olduğu yıldızlarla dolu kalıntıların iki yanından birbirlerine hem nefret, hem de özlemle bakıyorlar. Apon'la Lydia üç milyar yaşındalar. Kuzey ve güneydeki yerlerinde Eski Yıldız ve Yaşlı Anaya dönüştüler. ikisi de birbirlerini çok istiyorlar. Ama barışmak için yalvarmayacak kadar da gururlular... Cassiopeia da yandaki sandalyesinde oturuyor ve sallanarak ikisiyle alay edyor. Bu yazı bloğumda varmış,ben de Karkule'den almışım,güzel bir efsane:)) umarım ben de aydınlatmışımdır...
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 18 yıl Yazar *gülliver merkezli gereksiz sorular ile bilgi testi veya şişesi.. (sürahi de olabilecektir..) 1-gülliver ismi ne anlama gelir? 2-gülliver'in mesleği neydi? 3-batan geminin bandırası belli mi idi? 4-batan geminin malları ne olmuştur? 5-gemi batınca güli kaç dakka yüzmüş olabilir? 6-dakka nedir? 7-yüzüldüğüne göre deri felân gibi bişimidir? 8-çok dakka yüzersek ikramiye mi var? 9-dakka'yı nerde bulabileceğiz? 10-güli karaya çıkınca kaç saat uyumuştur? 11-cücecikler ülkesinin adını söyleyiniz. 12-ah! duyamadım..barim yazınız. 13-cücüş ülkesinin siyasi yapısallığında kaç parti bulunmaktaydı? 14-isimlerini bilebilecekmisiniz? 15-baş bakanı kimdi? 16-niçün başlara bakıyordu? 17-bit felân mı vardı? 18-houynhnm ve laputa size ne anımsatıyor? 19-anımsatması mı gerekir? 20-yahoo'nun konumuz ile ne gibi bir elâkası vardır? 21-gezgin güli, kurtlar vadisine de uğramış mıdır? 22-polat'ı tanır mı? 23-tanıyorsa, rtük niçün bu kitabı yasaklamaz? 24-rtük'ün, güli ile ne mene bir ilişkisi olabilir ki? 25-allah..allah! 26-gülli mizin astronomik burcu hangisidir? 27-el-kâide davası sonucu kaç müebbet verildi? 28-kırmızı meyveli sufle tarifini reca ediyim. 29-güğercin fasilesi maruf tipleri kaçtır? 30-virginia geyiinin kuyruğu ne renktir? 31-16. louis'in başına ne gelmişti? 32-vah vah vah!.. 33-tçik tçik.. 34-normal ebatta bir oturma odası aydınlatım sistemi, kaç mum-metro'dur? 35-anormal ebat bir oturma odasını tarif ediniz. 36-(zzııtt errenköy!.) vahşi esprisine konu olarak, niçün (erenköy) mezkûr mahalli tensib edilmiştir? 37-meselâ, hangi sebebten ötürü, (mecidiyeköy veya zeyrek yokuşu) nasb edilmemiştir? 38-(zzııtt zeyrek yokuşu aşşa!.) ne güzel olmaz mıydı? 39-başarılar dilerim..midir?
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl Yazar ..Teşekkürler.. ..hadi öyleyse.. ..takıl..yaşa hayatını.. ..hey-oooo!.
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 18 yıl Yazar -5. Boyut'un, diger 4 boyut ile zincirleme reaksiyonu; -16.Temmuz.1945 Önemli bir tarihtir. O gün, İnsanoğlu; maddeyi tam transforme etmeyi başarmıştı. -Ve fakat, tam bir gün önce; canımız, herşeyimiz Beşiktaş'ımız, Yunan Olimpiakos Takımını İstanbul'umuz da 4-0 ile transformasyona uğratmıştı..da.. bu önceliği kimseler farketmemiştir.. Önceliğimiz tarih sayfalarında ve karanlıklarda kaybolup gitmiştir.. Dahi; mihânik bir ortamda devreden makinalarda kuvvetler, akan suyun, hava girdibâdlarının tazyik ve sür'atleri, elektrik cereyanı içerisindeki elektronların seyir ve ihtizazları, ziya dalgalarında ve x şua'larında, esirin ihtizazları ne kadar mühimdir..görüyorsunuz.. -O halde şimdi şu nokta belirtilmelidir; Alman olsun, Macar ya da Fransız Louis'leri arasında, 14. Louis en çok hüküm sürendir ve "Büyük" namı ile anılır.. Niçin? Bu zat niçin tam 72 sene tahtta kalabilmiştir? -Belki 5 yaşında bu noktaya gelişinin bir sebeb olduğu düşünülebilir, ancak; Sürekli söylediği ve inandığı şu söz, durumu açıklar sanırım: Ne demiştir: "L'etat c'est moi!" demiştir.. -Müstebid olduğu apaçıktır.. -İşte bu inancı ile O, Tüm çevresini transforme edebilmiştir.. Şimdi ve bu noktada, süreç seyredildiğinde şu soru sorulabilmektedir..Sorulmalıdır.. -Öyle mi olmalıdır? -Nasıl ki fanlarım, silisli bir toprağa yıldırım düşer de bir zaman sonra o noktada bir silis camsı minerali ortaya çıkar ve biz ona "fülgur" deriz, işte öyle de, ortaya çıkan cevap; Telef-Gâr olmaktadır!. -Durum hem morfolojik ve hem etimolojik bab'lardan bakıldığında, sarf ile nahiv hususu da devreye sokularak eleştirel üslûb acımasız uygulandığında dahi, bu yorum kabul edilebilir bir gerçeği ortaya koymaktadır.. -For example olarak; Daha önce transforme olan Police, nasıl ki koşullu bir füzyon ortamında bazı birleşimler ortaya çıkarıyor, Sting Baba; Andy ve Copeland ile yeni bir elektroliz vaziyetleri başlatıyorsa, İdolümüz Seray Hanım ve sabık-sakıt yenge Demet Hanım, aralarından su bile sızmaz bir kaplam olayını deklare etmişlerdir.. -Su sızmayacak, işler tümden yoluna girecektir. -Bu suretle örnek alınacak, bir kaç özgür ön adlı vatandaş bulunacak, bir araya getirilecek, aralarından su sızmayacak..son-ucunda her tür özgürsüzlük ortadan kalkacaktır.. -Benim canım fanlarım.. -Aferim..Aferim..
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl Yazar ÇUCUKLARMIS NİÇÜN İDİYOT OLUYOR? Çünkü idiyot olmuyor.. O çucuklarmız idioyot dovuyorlardır. Niçün? Bu soru müyimdir.. Üzerinde çok düşünmüşümdür. Vakıt harcadım. Ve bulmuştum. Açıklıyorum. Efendim, yüzyıldı felan öncesi tabibler ameliyatı bulmuştular. Herkeşi kesiceklerdi. Nedendir? Bu önemli işi örenmeleri önemlidi de ondan. Adam kesmeler önemliydi. Ama keserken adamlar (bazen kadınlar) aah oof vıyy anam anam deyu işte feryettı felan Doktorumuzların başına haydee bin adam ve police man lar bekçi vardıydı. Tabib kafasına kafasına bazenleri odun modun koyuyodu amma bu sefer adam cırttadak mefta amaeliyat yarım kalıverdiydi.. İşte bir zamandı geldi ortaya faraday abimiz canımız şöyle düşünmüştü: -Alla alla yav dedi. -Bu insam milleti nasıl oluyorda hep uyuyo? -Dedi. Bişey da dedi: Seviyosun da öpsende felan heç sesi çıkmas bide o da seni öpüyo dedi. enseye felan dediydi. Farketmiştir. Ve anladı o! Havada eter kokusu var anladı o! Eter dedi uyutuyo herkeşi ve herkeş kafalık olmuştur. Haa dedi fazla versek bu naneyi n'olcak aceba? İşte bölece cerrayi müdalede eteri kullandık. Buluşu yapmıştık ta ben esas şunu anladımdı: idiotum moronum hem gabiyim angutum ah negüsel mutluyum heçbişeye aldırmayıs heeyoo amma zersavatıs pek güseldir anamıs teşekür ediyorum
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 18 yıl Yazar Absurd işte öyle geliyor her bişey dostlar önünüzde bikonu var nereden çağrışım almışsınız? DURUM sizi bir an-da sürüklemiş siz moron'sunuz ya! safım-sazanım atlayıverdiniz "hah! işte konuyu buldum!" EUREKA! One cannot keep off the subject that is on one's mind. Neyse fan'larım..tolerant'larım.. Markoni, ta 1902 yılında ilk telsiz telgraf ile okyanusu aşmıştı! Bugün neler oluyor? Artık, Toktamış kimmiş, neymiş, n'apmış biliyorsunuz. Ve..diyorsunuz ki; Toktamış Bey'imiz, Kıpçak hükümetinden ayrılarak vücud bulmuş olan Akordu Hükümdarı URS Han'ın yeğenüdüür! Babası, Tulî Hoca'duur! Urs ile Tulî post kavgasına tutuştulardı da, Urs, kardeş katili olmuştuur! Sona ve kısaca Tokta'mız, Semerkand'a gitti. Ama.. ölümden kurtula-bilmişmiydi? Kaçmıştı, Çünkü amucası kesçekti onu da! Ama zaten kaçamadı da, Poh yoluna kayıverdi..gitti! Kıssadan-hisse; Poh yolundan kaçamayız dostlar. Hepcümüzün yolu-Poh Yolu! Netceten; Mutluyuz, gururluyuz, idiotuz, moronuz.. VISVIVA=mxv2 Çözüm ortadadır!
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 18 yıl Yazar mutluluk haz'da mıdır? değildir! imza; üstüninsan. kudretli olucaksınız dedi aylık ekonomik göstergeler ne dedi? via aemilia'da durum vahim miş.. bugün itibar/parite uygulaması gelişim göstericekse cedvar üretimine önem verilmelidir ayrıcana C4 H6 kimyasal formülü incelenmelidir nur-u edvar-ı niran ne demişti? "yeryüzü insan kısmısına mahsus idiydi amma şiytan ve acib-ücüb bişiler kaplamıştı heryanı" kimidi acib-ücüb adamcıklar? şitan versiyonu amucamlar? giymiş sırtına kaskalın yünlü libas yengem oncazı ayu sanmış idi! yanisi buhara'nın demkeş kuşu-mu olcekti? fuzuli taundan ölmüştü ne fuzuli bişey di de nerede gömülü nebileyim kimbiliyo ki? kim nerede ölü-nerede gömülü gömü-lü mü? aydaa pragmacımı oldum ne? "method şüphesi" kronik midir? bulaşıcı mı? eyvah! amen!
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 18 yıl Yazar GODO'YU BEKLEMEYİN..GELMES! forumcumlarım fanlarım fantastik ardıllarım amcalarım teyzelerim küçük böyük kardeşlerim çözdüm olayı hadü verinis parayıı godot niçün gelmemiştür? gelemesti isterdi belkim bilemeyis fekat gelemesti vladimir gardaşımıs çook uğraşmıştı emme "tık" yokmuştu niçün ne bilem kurkulayana sorunus emme soramassınıss samuel abey yolcu (el-musa deyu okuyabilirsüz) neyse işimize bakalım vladimir gardaşa estragon çok zulum ederdi nerden bilirim yakın otururduk turbalık kokuşmuştu yane her akşam aynı nane gogo vır vır vır didi pıs pıs pıs tıs yoktu yokmuştur amma şu noktada bi ifşa mucip oldu amcalarım abilerim sisler ve dünyamısı samoş abim aldattı sona kısım kısım sırıttı sırrını heç kümselere söllemedi ölle de mefta (canımıs ve vah vah) açıklıyorum estragon avrattı! (bağyan dimehtir) amma vla'cığımda iş yok hep canımıs uğrşıyodu (hep üsülürüm bu vakaya) ah ah ikinci sahnede bir iki yaprah ağacımısta a a annamiştık gene olmamıştı tutmamıştı ilaveten renkli mikisi de var pozzo'mus seksiydi güçlüydü gösü heç bişey görmesti lucky'den başka sebeb kör kimin bu işlerin peşinde didi gogo çatlasındı işte bildirdim yılların sırrını açtım by by eyi günleer dip not hamişi: muzip kişilik samo seni öslüyorus..
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 18 yıl Yazar Ey! Rabbimiz Sende mi susuz kalmaktan korkuyosun su biriktiriyosun? amma da büyük depoların varmış! yoksa tufan felan mı oluşturucan? mataralısın bu hususta o vakit çok su lâzım oluyo dimi? hani nuh'tan tecrübelisin ya gel bi karar verelim birlikte; ya açıkça söyle tayfun yapıcam de ben de gidip gemi felan yapmaya başlim bahusus.. ya da; kurumuş topraklar gibiyim öyle unutulmuş,öyle yoksun sen de benimle yağmur duasına çık sen de ne olursun gökyüzü sere serpe açık sevgilere dualar ağlamaklı, dualar mahzun benim fısıltım da içlerinde duyuyor musun? rüyamdasın bütün gece binbir petek örüyorum kendimce sonra sana uzatıyorum ellerimi bırakıp gidiyorsun sen de yağmur duasına çık benimle sen de ne olursun
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 18 yıl Yazar pek sayın fanlarımın bazı mesaha hisabından merak ile bahs ettiğini sahifelerden okuyup öğrenmiş bulunmaktayım. bu mevzuda naçizane aydınlatıcı bilgi paylaşımımı arz ederim. ilk irşad konusu müselles bab'ındadır; müsellesin mesahası, irtifaı ayni ve kaidesi müselles kaidesinin yarısına müsavi olan müstatil mesahasına müsavidir. yani nazır olduğunuz üzere pek basittir. nokta-i nazar zaviyemizi ref'ettiğimizde; müselles mesahası'nın, kaide'yi, 2 ye bölüp ve takiben irtifa ile zarbı oduğu idrak olunacaktır. yeri gelmiş iken ve şu noktada, maksad münazara meydana gelsin, alâka peyda olsun kasdı ile; tüm ilgi duyan okurcumlara tevcihen bir mes'ele arzedeyim; misalen: kaidesi 100 metro ve irtifaı 80 metro olan müselles eşgalindeki arazinin dönümü 300 ytl olsun. Kıymeti ne kadar olacaktır? mucib-i merakımdır. *bunu çözünüz, herbişiciği çözersiniz siz, canım forumcumlarım, efendim. By! dipnot hamişi: ileri konularda, şibh-i münharif ile, mütevaziy ül adla mesaha hisabları izahatım da kabil olacaktır. Hacim hisabı bilâhare'dir. Umud ederim.
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 18 yıl Yazar fason muhabbetler ile birlikte, fare avlayan kuş'un benlik kabarması üzerine çeşitlemeler; mavi gök-mavi deniz sakinim sakinsiniz lojistik sakin küreler simetrik sim-simetriksiniz bir ses derinden ürpertir teni "ben, oidipus, sfenks'i yok ettim; çünki aklım sayesinde bilmeceyi çözdüm!" aha! çizildi duygusal karizma gerçekliğin frekans görünümü ile kapsadığı mistik fenomen ortamdan emdiğimiz prana yok oldu zalım sofokles! İşte! tam bu noktada; "truva savaşı," nın gerçekleşme sebebi nedir? sorusunu ortaya atar ve umarım çizik büyüsel etkileyiciliğimi yeniden tesis ederim. çünki bu sorun öylece çözümsüz kalmıştır. hüküm: sfenks ölmemiş, kalbimizde yaşamaktadır. her daim de yaşayacaktır. sonuç: buran abi fenomenal destek vizyonumuz çalacak, daha neler çalacaktır. başka şeyler çalma olasılığı da mevcut olabilecektir. böylece fizik yasalarını zorlayacak titreşim yükselecek farkındalıklar azalacaktır çözüm: "seray teoremi" nin yeniden irdelenmesi, "sever" conceptual versiyonlarının devreye sokulmasıdır..sokulmasındadır.. ispat' ı başka yerde (for example: Orhan Abi) aramamalıdır. sebebini ne siz sorunuzdur, ne de ben söyliyeyimdir.. vah'tır! lokman'ınız interlock
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 18 yıl nasıl başlasam da söylesem senin gibi bi amca ya baba mı desem bu kel olanı kabul edersen eyer vururum sırtıma buyuk bı semer hurmetım den olur bu hareket sızınkı de toptan bereket sürç i lisanımdan beni affet ararsan beni buradayım saffet
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 18 yıl Yazar büyür saa cevap anca hırkızlamadır essah şahsına ayit mekalemi bilâhare arz edeceğim teşekkür eder..ve.. hooş gemişin deriim abidiik -öl de baba ölelim -eyvallah -gül de baba gülelim -eyvallah -sev de baba sevelim -eyvallah ben sizin babanızım ben ne dersem o olur önce yemek yiyicem ve diskoya gidicem orda hop hop yapıcam hop hop hop orda zıp zıp yapıcam zıp zıp zıp ben sizin babanızım ben ne dersem o olur gazinoya gidicem bende şarkı söylicem lö lö lö lö lö darbukacı solo yap yeter yapma herkes çalsın oynıcam langırt ah! düştüm oynamıcam durun ben sizin babanızım ben ne dersem o olur şimdi spor yapıcam haşırt huşurt hırt hırt ıııh langırt -en büyük baba başka büyük yok! ben sizin babanızım ben ne dersem o olur şimdi yatıp uyucam haydi iyi geceler
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 18 yıl sabısızlıkla beklerim ben de makalemi bilahere eklerim acele etme baba ben burada beklerim seni ne cok sevdim bir bilsen üstüne bin bardak su içsem dil damak kuruluğum geçmez asla sizin pınarınısdan akan ab ı hayatı içemessem böyuk bı tasla
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 18 yıl Yazar tikat.. aşağıdaki namütenahi ve fevkaladenin fevkinde şiyirimi yeni fan adayım a bi diik'e ithaf ediyorum.. şımarmayınız..kasılmayınız.. urfa kebab-acele cevap hava soğuk kurbağalar keyifsiz atı alan üsküdarı çoktan geçmiş haberi olmamış işte pekos bill'in olsa bibakar alevli gözleriyle atar kemendi boynuzbaşına totemlerin ben pazartesileri pek sevmem çık gel diyorsun gelmem gelmem papatyam da yok zaten tütün sarsın fabrikakızı bana ne sigara için benmiyim? karizmasına biinlek şarkı hava soğuk kurbağalar cıvık cıvık al bu şiiri sana yazdım memnun olmanı da beklemiyorum ne sen müjgânsın ne ben pia ararım bibulmuşum zati ölmüşüm işte mutlu hadi by pis keyifsiz kurbağalar cırtınız siz de patlasınız dip not: öügh
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.