Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 18 yıl ben de anlamadım Diloşum,rolleyes yapınca o çıkıyor,bir hikmeti vardır dedim
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 18 yıl anlıyorum Leylacım..herhangibir hikmeti varsa bende iliştiriyim şuracığa.. uşağıma bak..uçuyo..
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 18 yıl smileyleri inceliycez diye oyunlarda yavaşladık yahu,seçmekte zorlanıyor insan
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 18 yıl di mi Leylacım..?..ilkönce bu şirin şeyleri bi analiz etmek gerek..ne ne işe yarar..? yalnız bunları ciddi bir yazının arkasına ilşitirdiğini düşünsene..bütün hava dağılır..bana kalırsa daha çok forum oyunları için uygun..
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 18 yıl aslında en iyi anlatan bu.. bu tam benı anlatıyo haklısınız..her ikinizde bulmuşsunuz..tebrikler.. benimki hangisi acaba..?
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 18 yıl evet bence de,ciddi bir bölümde cciddi bir yazıda kullanılması çok zor ama öncekileri çok özleyeceğim,özellikle ıslık çalan,sinsi bakan gözler,w00t,sarılan,utanan..onları benim gerçek hayatta bile kullanasım geliyordu
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 18 yıl gerçek hayatta da kullansaydın şekerim..mesela sinsi bakan gözler..arkasından w00t..uğraşırsan getlost bile yapabilirsin.. ayna karşısında biraz mimik çalışman gerekicek kanımca..
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 18 yıl evet biraz çalışırsam olur,mimikleri öyle bilinçsiz kullanmamak gerek yüzümüzde de,yerli yerinde kullanayım değil mi ?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.