Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 başka bi taktik daha var onuda öğretemmi Kankim denemdim Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 yapardın belki de sende denemişsindir ben seninle konuşmuyorum tamam tamam barışalım gerçeği söylüyorum :?=()lgh yazacan Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 tamam tamam barışalım gerçeği söylüyorum :?=()lgh yazacan Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 ''tamam tamam barışalım gerçeği söylüyorum :?=()lgh yazacan '' de get Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 ''tamam tamam barışalım gerçeği söylüyorum :?=()lgh yazacan '' de get bak ben yaptım oldu Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Kankim sende yapabilirsin kanımca Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 sana söz bi ara sana çok güzel smileyler atacam öm.den kullanırsın bu kıyağımıda unutma Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Kankim sende yapabilirsin kanımca yapmıycam işte sana söz bi ara sana çok güzel smileyler atacam öm.den kullanırsın bu kıyağımıda unutma benim değişik değişik smileylerim var istemem Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.