Φ The_Ewo Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 2_ iki yüzlü oldukları için wauw bu mantıklı işte medikal merhaba ben bişey sorcam bu verdigin adresteki ilk odaya girdim ama pencerenin altındaki yatagın yanındaki yüzük kayboldu orada cıkmıyo diğerlerını bulabılıyorum ama yuzugun tekı orada yok böyle bısey oldumu bılıyosan bana yardımcı olurmusun sinir oldum ya o oda war ya...ömrümden ömür gitti ya ben orayı çözecem diye neyse çözemedim sonunda ama bitmek üzereyken tıkandım.. diğer odayı da zorladım da yok yani bıraktım akıl sağlığm için Alıntı
Φ mag Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 5 + 5 + 5 = 550 ifadesini sadece bir tek doğru çizgi çekerek doğru hale getirin. (Eşitliği eşitsizlik haline getiren çizgi değil.) "=" işaretinin üzerine bir doğru çizerim ve eşitsizlik işareti olur. yani eşitsizlik eşitlenmiş olur. soruyu tam okumamışım Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 3 odanın da çıkış yolunu yazabilirim isterseniz. 5 + 5 + 5 = 550 nin cevabı çizgiyi artılardan birini 4 yapmak için kullanırız. + 4 4 teki çapraz çizgiye dikkat edin. 5 4 5 + 5 =550 Alıntı
Φ sinanmalkoc Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 Üç ampul Bir odada üç ampul ve başka bir odada da bunları çalıştıran üç anahtar bulunuyor. Fakat hangi anahtarın hangi ampulü çalıştırdığı belli değil. Ampuller sönük vaziyettedir. Ampullerin bulunduğu odaya sadece bir kere girme hakkımız var. Hangi anahtarın hangi ampulü yaktığını bulabilir misiniz? 3 ampül 3 anahtar 1. anahtara hiç dokunmam kapalı durumda tutarım 2. anahtarı 5 dk açık bıraktıktan sonra kaparım 3. anahtarı açarım ve odaya gidip ısı derecelerine göre tespit ederim Alıntı
Φ nuisance17 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 Üç ampul Bir odada üç ampul ve başka bir odada da bunları çalıştıran üç anahtar bulunuyor. Fakat hangi anahtarın hangi ampulü çalıştırdığı belli değil. Ampuller sönük vaziyettedir. Ampullerin bulunduğu odaya sadece bir kere girme hakkımız var. Hangi anahtarın hangi ampulü yaktığını bulabilir misiniz? slm kardess bu sorunun cvbı söyle olmaı: hangi anahtarın hangisini yaktıgını bulmak için girmeme gerek kalmaz bile..cünki naparım bilyonmu o odaların duvarlrını kırrarrım ve hangisinin hangisini yaktıgını ogrenmek için sırayla dnerim ve karsımda oldugundan gorrum.degil mi? Alıntı
Φ pink_pink Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 slm medikal ben sana bişey sorcaktım su senın verdıgın adrese gırdımde crimson odasına bütün ip uçlarını buldum fakat duvarda acılan kasaya yazılacak sıfreyı bulamadım bana bır ıp ucu verırsen cok sevınırım sımdıden tesekkürler Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Ya böyle resimleri nerden bulabiliriz ? Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 slm medikal ben sana bişey sorcaktım su senın verdıgın adrese gırdımde crimson odasına bütün ip uçlarını buldum fakat duvarda acılan kasaya yazılacak sıfreyı bulamadım bana bır ıp ucu verırsen cok sevınırım sımdıden tesekkürler o kasanın şifresini kağıtta yazan URL den alman gerekiyor. şifreyi yazamıyorum. çünkü şifre sık sık değişiyor. kasayı açınca tornavida çıkacak ve tornavida ile kapının tokmağına bir kaç kez vurdunmu kapı açılır.kolay gelsin Alıntı
Φ pink_pink Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 tesekkür ederim medikal ilgilendiğin için Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 rica ederim. bol şanslar Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 yaa medikal kıl oldum verdiğin adresteki odayı geçemiyom yaa galiba bulmam gereken bişeyi bulamadım videoyu izledim,kağıttaki adrese girdim,bi numara vardı ama o numaraları yazacak yer yok,items bölümünde bitek sağdan en alt değil bi üstü boş onu nerden bulcam Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 merhaba ayhan teybin içindeki anahtarı almamışsın. fişi teybe takıp açma düğmesinden çalıştır sonra cd yerini tıkla ve anahtarı al. url den şifreyi al. kutuya yüzükleri beyaz çubuğu pili ve kaseti yerleştir. dansı izle. dans biterken + işareti çıkacak. oraya mouse yi ayarla ve dansın bitmesini bekle. + kaybolacak dans bitince. o zaman bir kaç kez tıkla ve önce bir kare sonra gri bir zemin sonrada kasa gözükecek. kasayı o cd yerinden çıkan anahtarla ve şifreyi girerek aç. ordan bir tornavida çıkacak. o tornavida ile kapının tokmağına bir kaç kez vur kapı açılacak. kolay gelsin Alıntı
Φ spanishfly Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 1.odada ki beyaz cubugun yerini soylersen sevinirim. Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 beyaz çubuk yastığı kaldırdıktan sonra yatakla yatak başındaki tahta arasında.kolay gelsin Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Aşağıdaki kelimelerden hangisi farklıdır?neden? Dayı, Damat, Kefil, Para, Sarı, Yokuş Alıntı
Φ mag Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 farklı olan Yokuş kelimesidir. çünkü a,e,ı,i düz ünlülerdir. ilk 5 kelime düz ünlü ile başlamış düz ünlü ile bitmiş. Yokuş kelimesi ise yuvarlak ünlü ile başlamış, yuvarlak ünlü ile bitmiş. Alıntı
Φ spanishfly Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 verilen url den şifreyi aldım.ama kasa açılmıyor.sakata gelmeyelim helppp meeeeeeee !!!!!! bu arada şu içi boş cd kutusu bi işe yarıyor mu ? yoksa öylesine mi koymuşlar onu ?? Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 mag, yokuş değil cevap spanishfly ya şifrede bir sorun vardır ya da kasanın anahtarını kullanmıyorsundur. şifre ve anahtarla açılıyor kasa. bşlar Alıntı
Φ ÊxcÊ Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Aşağıdaki kelimelerden hangisi farklıdır?neden? Dayı, Damat, Kefil, Para, Sarı, Yokuş Dayı Damat Kefil Sarı Yokuş farklı olan PARA dır bence Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 TEBRİKLER EXCE Alıntı
Φ ÊxcÊ Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 ben anlamadım para hariç diğerlerinin hepsinde bi hayvan ismi gizli... para bu yönden diğerlerinden farklı Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 ok yaaa.ben hep siyah kısımdan bi anlam çıkarmaya çalıştımda o yüzden anlamadım Alıntı
Φ hunter02 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 slm medikal bu fasco adresinden odalardan cıktımda bi oda daha var sadece odada kırmızı koltuk telefon cerceve boru ve dugme var ben buradan bı kagıt bı kalem para bı de boruya konulan bi kutu gibi bişi bulabıldım bana yardımcı olurmusun tesekkürler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.