Φ annatolia Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2011 ben de az önce geldim, umarım hoşgeldim :S (profilimi düzenleyemiyorum, 9 ileti daha göndermem gerekiyormuş ancak forumları açamıyorum) Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2011 Ahanda sende hosgeldin sefalar getirmissin Alıntı
Φ annatolia Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2011 tşk ederim, hiçbirşey yapamıyorum sitede,, faceden girmek istiyorum mesela sürekli, burdan şifre isteniyor (burayı iptal edip, faceden hep online olamaz mıyım aceba?) Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2011 )) tam adamina sordun Ben face kullanmiyorum bilemiyecegim ama bildigim kadariyla yan tarafta faceten katil diye bir buton var oradan giriliyor Alıntı
Φ annatolia Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2011 orda sorun yok, sorun bu sitede tşk.ler yine de, yeni üye oldum hiçbir kişisel bilgi giremiyorum, neyse yazıyorum yetkililere, sabah cevaplarlar umarım Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2011 En kisa zamanda yardimci olursa yoneticiler.. Iyi eglenceler, ve tekrar hosgeldiniz TMF'ye Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Ahanda sende hosgeldin sefalar getirmissin Ahanda sende hoş gelmişsin... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Admin Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Buraya yazdığınıza göre bir sorun yok.... Ayrıca profil düzenleme yapabilmeniz için en az 10 ileti göndermeniz gerekiyor.... Bunun nedeni hemen kaydolan SPAM motorlarını susturmak... Sevgiler... ve hoşgeldiniz... Alıntı
Φ annatolia Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 tşk ederim, ama ben yine sayfamda bişeyler yapamıyorum, adminlerle özel konuşabilir miyim, dün akşam birkaç posta göndermiştim, mail ile dönülmedi bana (böyle dönülmüyor mu aceba?) bu gidişle msj larımla ben 10 u tamamlarım zaten Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Admin-- Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Sayın Üye, şu an henüz 6 iletiniz olmuş. Dediğimiz gibi 10 ileti doldurmadan maalesef profil düzenlemesini yapamayacaksınız. 4 ileti daha girin ve ardından profilinizi düzenleyebilirsiniz. Tarafımıza özel mesaj atmak istiyorsanız da hemen avatarımızın altında yer alan zarf ikonunun (öm mesaj gönder ikonu) kullanabilirsiniz. Bu sayfalar da ayrıca işinize yarayacaktır. http://www.turkish-media.com/forum/tracker/issue-8-profil-kisisel-sayfami-nasil-yonetebilirim-arkadaslarim-incelemeler/ http://www.turkish-media.com/forum/tracker/project-1-forum-sorunlari/ Alıntı
Φ annatolia Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 teşekkkürler yine, tamam izliyorum tarifinizi Alıntı
Φ annatolia Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 tamam freyja, maillardayım, bilgilendireceğim tabi. Alıntı
Φ annatolia Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 özel msj ı buldum (evrenselden) ancak sayfamdaki fotomun altındaki hiçbir ikon tıklanmıyor, sanırım dediğiniz gibi iletiyi 10 a tamamlamadığım için, devam ediyorum, azmettim Alıntı
Φ annatolia Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 tamam, face tarifini de anladım, evet ordan dediğiniz şekilde oluyormuş,,, ben uygulama olarak orda açılan bu site sayfası var gibi düşünmüştüm diğer uygulamalar gibi. Alıntı
Φ annatolia Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 önemli olan ordan direk buraya geçebilmek, evet sorum buydu, teşekkürler yine Alıntı
Φ annatolia Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 ne de güzel monolog yaparmışım (sayı 10 etti sanırım ) Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Admin-- Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Ben özel mesajlardan (öm) yazayım siz benim mesajlarımı buradan cevaplayın aynen böyle devam hahaha ben de bekleyeyim oradan bana mesaj gelecek diye Alıntı
Φ annatolia Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 aa hadi ya, isteyerek bekletmedim inanın, tuh ya, nereye nasıl bakacağımı bilmiyorum ki, uyarı da gelmiyor hemen msj yazılınca,, çok sonra mailda gördüm öncekileri tesadüf Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 )) Tipki cagri merkezindeki gibi olmus sayin uyemiz Tum calisanlarimiz suan hepsi dolu luften hatta kaliniz islem sirasina gore calisanlarimiz size yardimci olacaklardir.. suanda 3cu siradasiniz luften hatta kaliniz "muzik calar " sayin uyemiz suanki mesaj sayiniz 6 geriye kaldi 4 birazdaha gayret ediniz ) haa gayret oldu olacak Profilinizi duzenlemek istiyorsaniz 10' facebook profilini duzenlemek istiyorsaniz 1ye twitt profilinizi duzenlemek istiyorsaniz 2yi tuslayiniz ) yetkililerle gorusmek istiyorsaniz OMyi tuslayiniz. Om'yi goremiyorsaniz 0'i tuslayiniz.. Turkish media forumu sectiginiz icin tesekkurler Alıntı
Φ annatolia Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 sizi beklettiğim yeri sık kullanılanlara ekledim, bulması kolay olsun diye Alıntı
Φ annatolia Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 mondieu tam tarif, güzel tarif.. Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Admin-- Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Yok ama abartmışsınız sayın MonDieu, ne zaman yaptık öyle birşey Üyemiz yeni, henüz foruma alışmaya çalışıyor Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Admin-- Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 aa hadi ya, isteyerek bekletmedim inanın, tuh ya, nereye nasıl bakacağımı bilmiyorum ki, uyarı da gelmiyor hemen msj yazılınca,, çok sonra mailda gördüm öncekileri tesadüf Forumun sağ üst köşesinde üye isminizin yazdığı bir alan var, buradan aynı zamanda üyelik işlemlerinizi yapabiliyorsunuz hani.. Profilinizi ziyaret edebiliyor ya da kontrol panelinizi görebiliyorsunuz vs. bakın şimdi gördünüz değil mi? İşte size yeni bir özel mesaj geldiğinde oradan uyarı verir sistem Arada kontrol edin lütfen Alıntı
Φ Legendary Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 ben de az önce geldim, umarım hoşgeldim :S . . Hoşgeldiniz sevgili annatolia Bir geldiniz pir geldiniz derler ya aynen öyle olmuş Güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz Sevgiler. Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Admin-- Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Hoşgeldiniz sevgili annatolia Bir geldiniz pir geldiniz derler ya aynen öyle olmuş Güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz Sevgiler. dimi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.