Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Eskilerden bir soru..


Misafir taurusmutis

Önerilen İletiler

Üst düzey bir emniyet mensubu kızından şüphe ediyormuş.Ona göre kızı o işe gittiği zaman annesinin de olmamasından istifade edip biriyle görüşüyormuş.Karısı öldükten sonra,tek evladı olan kızına çok düşkün olduğundan ona bir zarar gelmesinden de çok korkuyormuş.Sadece farkettirmeden kızını takip edecek ve aksi bir durumda kendisini uyaracak bir bekçi görevlendirmiş.Neyse,birgün kız süslenmiş püslenmiş ve evden çıkmış.Tabi bekçi de peşinde.Kız bir barda genç bir adamla buluşmuş.Orada bir süre oturduktan sonra,adam içtiği içkilerin etkisiyle adamakıllı sarhoş olmuş.İçki içmeyen kız adamı da yanına alarak bardan çıkmış.Yürümeye başlamışlar,bekçi de peşlerinden tabiki.Herneyse kız ve sarhoş adam yürümüş yürümüş şehrin dışına çıkmışlar,bekçi de peşlerinde.Şehir dışında uçsuz bucaksız araziye doğru yürümüş yürümüşler.bekçide peşlerinde hala.bir müddet daha yürümüşler ve bir karavana gelmişler.Kız ve sarhoş adam karavana girmiş.Bunu gören bekçi bir koşu giderek karavanın kapısının açılmasını engellemek için bir şekilde kilitlemiş ve amirine haber vermek için geriye yürümüş.Amirine durumu bildirince hep beraber karavanın olduğu yere gelmişler.Bekçi kilitlediği kapıyı açıp amir içeri girdiğinde içeride ne kız varmış nede sarhoş adam,bu nasıl olmuş? B)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

karavanın başka bir çıkış kapısı olabilir mi acaba? oradan cıksınlar mesela hımm :))yoksa degil mi? yoksa bu kadar basit bir cevabı olmaz mı bunun? Olamaz tama kabul ediyorum.tamam biraz daha dusuneyim ben...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.