Misafir demirefe Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2011 Şunu söylemeliyim ki tüm ölümler teröre yarar. Kendi militanlarının ölümleri de. Terör bir ölüm ticaretidir. Ölüm alır, ölüm satar. Ne kadar çok ölüm, terör o kadar tıkırında. Ölenin ne taraftan olduğu önemli değildir. Maksat ölenler olsun. Bu demek değil ki silah bırakalım, teröristleri vurmayalım. Sadece şu demek: Palyatif, e artık bir şeyler yapalım, böyle olmuyor türü dostlar alışverişte görsün, bir iki PKK cesedi internette dolaşsın da milletin yüreği soğusun türü yaklaşımlar teröre yarar. Terör ile kökten, antiterör timleri ile mücadele edilir. Bunlar da aynen simetrik biçimde teröre karşılık verirler. Düzenli ordu şeklinde davranmazlar. Fakat bu timler polis değil, jandarma timi olmalıdır. Çünkü polis politize olur ve siyasi etkilerden arınamaz. Osman Pamukoğlu bunları çok anlattı, dinleyen olmadı. Valla bizden anlatmak. Dinleyene dinlemeyene karışamıyoruz. Onu herkes kendi bilecek... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2011 teröristlere karşı operasyonlar durdurulsun diyerek kalkan olmaya çalışan topluluğa katkıda bulunduğumuzun farkındamıyız. Sevgili kaplan Burada yazılarımızdan birbirimizi artık azbuçuk tanıdığımızı düşünüyorum.Benim hiç bir art niyetli gruba düşüncelerimle dahi katkıda bulunmayacağımı biliyor olman lazım... Sevgiler Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2011 Sevgili kaplan Burada yazılarımızdan birbirimizi artık azbuçuk tanıdığımızı düşünüyorum.Benim hiç bir art niyetli gruba düşüncelerimle dahi katkıda bulunmayacağımı biliyor olman lazım... Sevgiler Biliyorum sevgili radya sizin ne demek istediğinizide inanın anlıyorum. Tesadüftür ki bu gibi konular bölücelirin dilinde dolanıp duruyor sizin bu yazınız vesilesi ile genel olarak düşünerek yadım. :=)) Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2011 Sevgili kaplan Burada yazılarımızdan birbirimizi artık azbuçuk tanıdığımızı düşünüyorum.Benim hiç bir art niyetli gruba düşüncelerimle dahi katkıda bulunmayacağımı biliyor olman lazım... Sevgiler Sevgili Radya, siz her seviyedeki insanın anlayacağı dilde duygu ve düşüncelerini en iyi şeklide anlatan ve bu konuda gerçekten profesyonel düşünen ve yazan bir insanız o nedenle uygun bir zamanınızda bu konulardaki düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirimsiniz? Bizim kadar bir başkaları da düşüncelerinizden yararlanacaktır. Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 "Bitaraf olan bertaraf olur"!!! Sonuçta: Ortada gerçekten de gurur duyulacak bir konu olmadığında hemfikiriz galiba. Yani Radya'ya "yok illa sen de gurur duymalısın" diye baskı yapacak kimse gözükmüyor ortalıkta! Benim söylediğim, gurur duyalım mı yoksa duymayalım mı sorunundan çok daha önemli sorunlar olduğuydu. Yoksa, gurur tabii ki duymayacağız, ne gururu? Bana inanın, kendi militanları öldükçe onları piyon olarak ölüme süren kan tüccarları keyifle ellerini ovuşturuyorlar. Sanıyor musunuz "tüh bizimkileri öldürmüşler" diye üzülüyorlar? Onlar zaten ölsün diye sürülen zavallı piyonlar. Terör kan ile beslenir. Kimin kanı olduğu hiç farketmez. Arabanıza Meksika körfezi benzini de doldursanız, Basra körfezi benzini de doldursanız "yok ben bununla çalışmam" diye bölgecilik ya da ırkçılık yapmaz yani! Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 "Bitaraf olan bertaraf olur"!!! ''Taraf olmayan bertaraf olur'' Tarafımız Türkiye. Biz hak'tan Adaletten ,Türkiyeden,Atatürk'ten yanaız. Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Elbette sayın kaplan, zulüm ile adalet arasında tarafsız olunmaz. Yalan ile gerçek arasında tarafsız olunmaz. Zalim ile mazlum arasında tarafsız olunmaz. İhanet ile sadakat arasında tarafsızlık olmaz. Yüzsüzlük ile dürüstlük arasında tarafsızlık olmaz. Düşman ile dost arasında tarafsız olunmaz... Emperyalist, işgalci, sömürücü yandaşları ile vatanseverler arasında tarafsız olunmaz... Taraf olunacak konular vardır, tarafsız kalınacak konular vardır... Söyledikleriniz tarafsızlığın söz konusu olmayacağı konular... Asla sizin için söylemiyorum, ancak eklemek zorundayım ki kötülüğe giden yol, çoğu kez iyi niyet taşlarıyla döşelidir. Bunu size söylemediğimi üzerine basa basa vurguluyorum, ama herkes için uyarı niteliği taşıyan, benim için de elbette, güzel bir sözdür bu. Tarihe malolmuş en güzel insanlık kültür ürünü sözlerden biridir. Her insanın, ben de dahil, bastığı taşlara dikkat etmesi gerekir... Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2011 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2011 Taraflilik tarafsizliklardan konu acilmisken bende birkac tarafgirlik örnegi vereyim: Cumhuriyet Savcilari tarafsiz olamaz cünkü onlarin görevi Cumhuriyeti korumaktir.Iktidari koruyarak Cumhuriyetin yikilmasini hazirlayan savcilar Cumhuriyet savcilari olamazlar.Dolayisiyla Cumhuriyet Savcilari Laik ve Atatürkcü Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin tarafindadirlar. Türkiye Cumhuriyeti Silahli Kuvvetleri tarafsiz olamazlar.Onlarin kislalarinda oturup devlet islerinden veya söylendigi gibi siyasetten uzak kalmalari,savunmakla yükümlü olduklari Türkiye Cumhuriyeti'nin birlik ve bütünlügüne karsi girisimler basladiginda biter.Dolayisiyla Türk Silahli Kuvvetleri ülkenin güvenligi,birlik ve bütünlügü söz konusu ise tarafsiz kalamazlar onlarin tarafi Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin tarafidir. Türkiye Cumhuriyeti Devletini yöneten siyasi kadrolar ve onlarin bürokratlari,tarafsiz olamazlar;onlarin görevi,Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin birlik ve bütünlügünü saglamaktir ve bu birlik ve bütünlügü yok etmek isteyenleri bilmem hangi ideolojilerin arkasina saklanarak savunamazlar.Dolayisiyla bu kadrolar ve yönetim Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulus felsefesine bagli olmalidirlar. Simdi bu az ve öz olarak verdigim üc örnekten yola cikarak Türkiye'de Silahli Kuvvetlerin,Ergenekon savcilarinin ve ülkeyi yönetenlerin taraflimi tarafsizmi olduklarini kolayca anlayabiliriz. saygilarla Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2011 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2011 PKK'li teröristlerin cesetlerinin gösterilmesinden gurur duyamayanlar eminim ki simdi AKP iktidarinin terör cetesiyle pazarlik yapmasindan da mutlu olacaklardir,cünkü eger PKK'nin dayattigi sartlar yerine getirilirse o zaman birdaha PKK'li cesedi olmayacaktir. saygilarla Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.