Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2011 Admin Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2011 Gerçek yaşamda olan bir olayı size soru olarak geri getirmek istedim... 10 yaşında ve evinizin bir ferdi olan evin köpeği boncuk kansere yakalanmıştır ve veteriner 10 bin ila 15 bin TL arasında tedavi ücreti gidebileciğini belirtmiştir. Çocuklarınızla büyüyen, onunda ailenizin bir ferdi olduğunu artık kabul ettiğiniz köpeğiniz hakkında nasıl bir karar verirsiniz. Uyuturmusunuz? Tedaviye hemen başlatırmısınız? Hiç bir şey yapmadan ölmesini mi beklersiniz? Ne yaparsınız? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2011 Ailenin ferdi.... Ben tedavi ettirirdim...kaliteli yaşatabildiğim kadar...ama umutlar tükenirde çok acı çekmeye başlarsa uyutmayı düşünebilir miyim..... bilmiyorum...o kısmı çok zor... Alıntı
Φ battery_ Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2011 imkanım oldukça tedavi ettirirdim. kapıya kesinlikle atmazdım. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.