Φ ayferbursa Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2011 öncelikle herkeze merhaba diyerek kallavi olmayan bu selamla buradaki ilk kelimelerimi sıralamaya başladım... oldukça uzun cumlelerle ve yazarak konusmayı seven biri olarak bir araştırmam esnasında denk geldiğim forumdaşlarınızdan bırının yorumundan sonra siteyi fark edip üye olma kararı verdim.76 bursa doğumluyum... yaklaşık 10 yıl kadar bursada yayınlanan aktüel içerikli bir yayının sahibi idim.. sahibi idim dedim çünkü artık ev yemekleri satan bir dükkanım var yine bursada... hiç evlenmedim dolayısı ile çoluk çocuk sahibi değilim ... sizlerle fikirlerimi paylaşmak güzel olacak sanısı ile bu başlıktaki cümlelerime son veriyorum... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2011 Aramıza hoş geldiniz... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2011 Admin Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2011 hoş geldiniz... Sevgiler Alıntı
Φ ayferbursa Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2011 hoş geldiniz... Sevgiler hoş buldum..bende dee sevgilerrr.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.