Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

peki elif :D ya emreye baksana sanal alem kurtlar sofrası ısmımızı nıye dıyelım,bı tc kımlık no vermediğim kaldı zaten :D

peki vermeyin adınızı. ben hitap kolaylığı olsun diye söylemiştim. isim, YAŞ, adres hiç önemli değil demi arkadşlar mühim olan düşüncelerimizden dersler çıkarabilmek sanal da olsa birşeyleri paylaşabilmek. zaten ne demiş ünlü filozof. ''benim 1 elmam var senin de bir elman var, değişirsek ikimizinde bir elması olur yine. fakat benim bir bilgim var senin de bir bilgin var, değişirsek ikimizin de 2 bilgisi olur''.

• Cevaplar 417
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

sonuc olarak kimse bisey solemiycek olemii amann sizdee ne yani cok mu zor hadi emreyi anladik (valla sayfa 3 e bakmadim yasini yazdiysa pardon)cocuk dememek lazim koskocaman adam ki yasini sorun yapiyoo burda en toyunuz olarak bana kotu ornek oluyosunuz amaaaa yani gelismemi kotu etkilemek istermisiniz :blushing:

Gönderi tarihi:

bence herkes nikinın başharfine uygun bir isim söylesın.

mesela bana seden diyin olur dimi

emre senın adın bellı zaten emre dimi

bu adı çok aradın mı mı sedelina :)

hiç sevmedim

ben de adımı söyleyeyim ozaman benim adım zeynep.

Gönderi tarihi:
kesin. çok aradığı belli hiç sevmedim

neyi ya sedenımı sedelına yımı :(

sedelina sa eğer aklıma geldi bır nevı sallamaydı,bu adı kımse koymaz kolay uye olunur dıye :)

Gönderi tarihi:

iyi.. biraz zor oldu ama isimleri aldık galiba. şimdi herkes boy kilo ve ev adresini versin bakim :D ya hakkaten ne çok uğraştırdınız. gerçi hala ismini saklayan bi cia ajanı var ama neyse :angry:

Gönderi tarihi:

ya gece yagmuru ne yaraticizin bak bu gercekten hosuma gittiii

Reca ederim efendim ne demek -_-:lol:

iyi.. biraz zor oldu ama isimleri aldık galiba. şimdi herkes boy kilo ve ev adresini versin bakim :D ya hakkaten ne çok uğraştırdınız. gerçi hala ismini saklayan bi cia ajanı var ama neyse :angry:

Sen şu yaşını bi deyiversen artık da bisde meraktan kurtulsak :D

Taş yürekli sen konuşabiliosun ama anlayamıomusun :unsure:

:D

Gönderi tarihi:

ote name='Taş Yürekli' date='Apr 27 2006, 11:30 AM' post='181869'] evet sallalina koysaydın daha iyiydi zevksiz hıh :)

kalbımi çok kırdınız ya bu kadarda olmaz,olmamalı da.neyse buralara uğramayım artık,kendınıze güzel nıklı bi arkadaş bulun

hologram gerçekten gösterişli olsada gerçek değildir :excl:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.