Φ meliskoo Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Ben başlıyayım izmirde ailemle yaşıyorum 25 yaşına basıcam bi şirkette çalışıyorum bekarım da.. Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 ankarada yaşıyorum. ismimde belli zaten. bekarım. bilgisayar üzerine bir işyerim var. yaş kompleksim var. kimseden küçük olmak istemediğim için yaşım çok esnek. siz yaşlarınızı söyleyin ona göre esnetecem. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 ankarada yaşıyorum. ismimde belli zaten. bekarım. bilgisayar üzerine bir işyerim var. yaş kompleksim var. kimseden küçük olmak istemediğim için yaşım çok esnek. siz yaşlarınızı söyleyin ona göre esnetecem. Hahay güldürdün beni ya emre... alemsin walla Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 eee. nie kimse bişey yazmıyo. bizmi sazanlık yaptık acaba Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 tahmin edin bakaımmmm....... insan,gerçek,hayat, Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 senin kim olduğunumu tahmin etcez yoksa niye kimsenin kendini tanıtmadığınımı Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 senin kim olduğunumu tahmin etcez yoksa niye kimsenin kendini tanıtmadığınımı Ay ivet ya söylenmes mi biz mi atladık acep niye kimse yasmıyor bişiy... Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 selamm ben tatli bir bayanimm yasim aslinda ufakk 18 calismiorumm yani hem okul hemde bilgisayar uzerine meslek egitimi aliyorum buna burda informatique diyolar web dizayni bilmiyom iste tumu ailemleyimm emre ya cok merak ettim yasin kaccccc Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 selamm ben tatli bir bayanimm yasim aslinda ufakk 18 calismiorumm yani hem okul hemde bilgisayar uzerine meslek egitimi aliyorum buna burda informatique diyolar web dizayni bilmiyom iste tumu ailemleyimm emre ya cok merak ettim yasin kaccccc işte sen adını kaldığın yeri falan yazmamışsın bende yaşımı. herkesin bir zaafı var. hem galiba biz hata yaptık. burda tanışma biraz abes kaçıyomuş galiba. ben bu utançla bu forumda yaşayamam valla Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 işte sen adını kaldığın yeri falan yazmamışsın bende yaşımı. herkesin bir zaafı var. hem galiba biz hata yaptık. burda tanışma biraz abes kaçıyomuş galiba. ben bu utançla bu forumda yaşayamam valla wallahide kimseden çıt çıkmıyor emre_s napıcaz biz olsun bir süre böyle idare edelim çaktırma sanki konuşmak istemeyen onlarmış biz doğal davranıyormuşuz gibi yapalım ok Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 evet ben kimliğimi vermeyeyim peşimi bırakmazsınız sonra imza istemeye gelirsiniz uğraşamam valla kusura bakmayın Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Siz bilirsiniz... Sanki yazarken ne oldugunuz bellı olmuyor. kimlik açıklayın diyende olmadı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 yaş kompleksim var. kimseden küçük olmak istemediğim için yaşım çok esnek. siz yaşlarınızı söyleyin ona göre esnetecem. Sabah sabah beni güldürdün Allahda seni güldürsün Emre evet ben kimliğimi vermeyeyim peşimi bırakmazsınız sonra imza istemeye gelirsiniz uğraşamam valla kusura bakmayın Bir imza alabilirmiyiz şu açık senedin üzerine Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Siz bilirsiniz... Sanki yazarken ne oldugunuz bellı olmuyor. kimlik açıklayın diyende olmadı etti 2 Alıntı
Φ batu35 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 İzmirliyim ve karşıyada ailemle oturuyorum... Anadolu üniversitesi Açıköğretim fakültesi işletme bölümü 2. sınıf öğrencisiyim. Yaşım 25, bekarım... Çankayada bir bilgisayar firmasında teknik servis sorumlusuyum; hem okuyup hem çalışıp hayatıma devam ediyorum... İnsanları, hayatı ve tüm güzellikleri yaşamayı çok seviyorum... Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 selamm ben tatli bir bayanimm ne kadar mütevazi olduğunu yazmayı unutmuşsun hayal et wallahide kimseden çıt çıkmıyor emre_s napıcaz biz olsun bir süre böyle idare edelim çaktırma sanki konuşmak istemeyen onlarmış biz doğal davranıyormuşuz gibi yapalım ok ya ben forumda biraz yeniyim. bunlar daha önceden birbiriyle tanışmış olmasın sakın Siz bilirsiniz... Sanki yazarken ne oldugunuz bellı olmuyor. aynen katılıyorum. aslında yazarken birçoğunuz tüyo veriyosunuz kendinizle ilgili Sabah sabah beni güldürdün Allahda seni güldürsün Emre amin. teşekkür ederim. İzmirliyim ve karşıyada ailemle oturuyorum... Anadolu üniversitesi Açıköğretim fakültesi işletme bölümü 2. sınıf öğrencisiyim. Yaşım 25, bekarım... Çankayada bir bilgisayar firmasında teknik servis sorumlusuyum; hem okuyup hem çalışıp hayatıma devam ediyorum... İnsanları, hayatı ve tüm güzellikleri yaşamayı çok seviyorum... işte delikanlı budur. bi açık adres vermemiş. teşekkürler batu. ben senin çalıştığın yeri biliyorum galiba korkma kimseye söylemeyecem Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 ben de tanıtayım garii.hem korkmayın ya ne olacak.sınıfsal ayrım yapmıyoruz ortaçağda değiliz demi istanbul da yaşıyorum,öğretmenim,yaşım 29 hobılerımızıde bahsedelim mi emre yaşını söyle bakalım Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 bu topiç daha önce açılmıştı eskiler orada yazmıştı Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 bu topiç daha önce açılmıştı eskiler orada yazmıştı tam tahmin ettiğim gibi. napalım artık yapacak bişey yok Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 bişey olmaz eskiler yine de yazar burtaya hemen de kendimi eskilerden yaptım beni tanıyan biliyor da tanımak isteyenler içinde tanıtabilirim ben istanbulda ailemle yaşıyorum 30 yaşında olduğumu söylüyor nüfus kağıdım ama ben nedense pek inanmıyorum sınıf öğretmeniyim. ondan sonra işte bu kadar ikizler burcuyum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum iyi olan kazansın Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 işte sen adını kaldığın yeri falan yazmamışsın bende yaşımı. herkesin bir zaafı var. hem galiba biz hata yaptık. burda tanışma biraz abes kaçıyomuş galiba. ben bu utançla bu forumda yaşayamam valla aman emrecimmmm niye sorun yapiyonn bosver ismi benim adim cicek ismi bulllsanaa Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 aman emrecimmmm niye sorun yapiyonn bosver ismi benim adim cicek ismi bulllsanaa menekşe,lale,gül,kardelen,defne...zaten bütün çiek isimlerini kızlara koymuşlar. nasıl bulcamki. ya bu arada niye çiçek isimlerini kızlara vermişler hep. mesela ben mahmut diye bi çiçek ismi duymadım. burda da bi dandiklik var Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 bişey olmaz eskiler yine de yazar burtaya hemen de kendimi eskilerden yaptım beni tanıyan biliyor da tanımak isteyenler içinde tanıtabilirim ben istanbulda ailemle yaşıyorum 30 yaşında olduğumu söylüyor nüfus kağıdım ama ben nedense pek inanmıyorum sınıf öğretmeniyim. ondan sonra işte bu kadar ikizler burcuyum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum iyi olan kazansın kendini gönül rahatlığıyla eskilerden yapabilirsin bence. 3378 mesaj ne demek ya. ben bu kadar okuyup yazsaydım NASA da çalışırdım valla. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 kendini gönül rahatlığıyla eskilerden yapabilirsin bence. 3378 mesaj ne demek ya. ben bu kadar okuyup yazsaydım NASA da çalışırdım valla. bak hala yaşını soylemedın kaytarma bakım Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 kendini gönül rahatlığıyla eskilerden yapabilirsin bence. 3378 mesaj ne demek ya. ben bu kadar okuyup yazsaydım NASA da çalışırdım valla. saoll ben eski değilim benden eskiler de var burda oyüzden eskilerden saydım dedim ama değilim sen ne zaman söyleyeceksin yaşını acaba Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.