Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Sen de gidip bizim şanlı tarihimizi okursan ulu önderimiz Atatürk'ün Beşiktaşlı olduğunu görürdün.Eğer yine göremiyorsan gidip tüm Türk takımlarının amblemlerini incele ve gör hangisinde dünyanın en güzel bayrağı var... Ayrıca tarihinizin son 3 yıldan oluştuğunu söylersen YORUM YOK... Alıntı
Φ Bay Bilen (BB) Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 fenerbahçe müzesi mi? ne koyuluyor hocam oraya? Benim bildiğim futbol klüpleri alınan kupaları fln koyar.. eğer siz de bu geleneğe uyuyorsanız hepi topu 20 kusur kupa var orda...100 yıllık tarihe cık cık ayıp.. yarısı da ztn antika oldu o kupaların.. eskiye özlem yani başka bi akla hizmet etmez.. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Sen de gidip bizim şanlı tarihimizi okursan ulu önderimiz Atatürk'ün Beşiktaşlı olduğunu görürdün.Eğer yine göremiyorsan gidip tüm Türk takımlarının amblemlerini incele ve gör hangisinde dünyanın en güzel bayrağı var... Ayrıca tarihinizin son 3 yıldan oluştuğunu söylersen YORUM YOK... uff cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor... fenerbahçe müzesi mi? ne koyuluyor hocam oraya? Benim bildiğim futbol klüpleri alınan kupaları fln koyar.. eğer siz de bu geleneğe uyuyorsanız hepi topu 20 kusur kupa var orda...100 yıllık tarihe cık cık ayıp.. yarısı da ztn antika oldu o kupaların.. eskiye özlem yani başka bi akla hizmet etmez.. türkiyede en çok kupa alan takım fenerbahçedir ayrıca fenerbahçe sadece futbol kulübü deildir... ayrıca da müzede sadece kupalar yok resmi belgeler, ATATÜRKÜN fenerbahçe kulübüne yazmış lduğu yazı da vardır.. gidip görebilirsin.. Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 uff cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor... türkiyede en çok kupa alan takım fenerbahçedir ayrıca fenerbahçe sadece futbol kulübü deildir... ayrıca da müzede sadece kupalar yok resmi belgeler, ATATÜRKÜN fenerbahçe kulübüne yazmış lduğu yazı da vardır.. gidip görebilirsin.. Cahil dediğin kız Türkiye'nin en iyi anadolu lisesinde okuyor! Ayrıca futbolu bilmediğimi zannediyorsan çok yanıldığını bil... Hem muhtemelen sizin küçük müzenizdeki kupalar mahalle maçlarının kupaları falandır... Eğer müzemiz büyük dersen o da içindeki kağıt parçalarındandır (EĞER VARSA Atatürk'ün yazısı hariç) ... Ayrıca lütfen açıklar mısın madem Atatürk fbli niye sadece Beşiktaş'ımızın ambleminde dünyanın en güzel bayrağı var ve o bayrak sadece Beşiktaş'ımızın ambleminde kalacaktır??? Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 müzedeki belgelerden biri de budur herhalde Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Cahil dediğin kız Türkiye'nin en iyi anadolu lisesinde okuyor! Ayrıca futbolu bilmediğimi zannediyorsan çok yanıldığını bil... Hem muhtemelen sizin küçük müzenizdeki kupalar mahalle maçlarının kupaları falandır... Eğer müzemiz büyük dersen o da içindeki kağıt parçalarındandır (EĞER VARSA Atatürk'ün yazısı hariç) ... Ayrıca lütfen açıklar mısın madem Atatürk fbli niye sadece Beşiktaş'ımızın ambleminde dünyanın en güzel bayrağı var ve o bayrak sadece Beşiktaş'ımızın ambleminde kalacaktır??? hahah demek artık tahsilde yarıştıryoruz ama bundan zararlı sen çıkarsın emin ol o bayragın amblemde değil yüreklerde dalgalanması gerekir buda bizim takımda fazlasıyla var!!! müzedeki belgelerden biri de budur herhalde hee çok orjinal ya Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 gelincik ben de bu resmi nasıl siteye taşıyabilirim diye düşünüyordum Saol aklımdan geçenlerin tercumanı olmuşsun... Ayrıca nasıl tahsil yarıştırıyormuşuz? Sen ne yapmaktasın ki?:ınsure: Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 gelincik ben de bu resmi nasıl siteye taşıyabilirim diye düşünüyordum Saol aklımdan geçenlerin tercumanı olmuşsun... Ayrıca nasıl tahsil yarıştırıyormuşuz? Sen ne yapmaktasın ki?:ınsure: ben reklam yapmam sen yapıyon reklamı Alıntı
Φ Scaramouche Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Bu hallere düşmemek için..... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 14.madde KOCA BİR YALAN bundan sonra yalancı diyebilirmiyim bunu yazana acaba fenerbahçe spor kulübü kurtuluş savaşı sırasında tam 6 şehit vermiştir... ayrıca başlıgı neden fenerbahçeli olamıyoruz yapsak daha mantıklı olacak sanırım ya golgi kusura bakma ama hala nasıl savunabiliyorsun sen febe yi yaa Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 bu tip başlıklar bana fenerbahçenin büyüklüğünü bir kez daha perçinliyor valla fenerbahçe düşmanlıgı her yerde alışıgız yani febe hiçbir zaman büyük olmadı olamaz olmayacak........ Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 bir gün herkes fenerbahçeli olmasın, bırakın o şeref bize kalsın.... hahahashaa çok komiksin yaa.. ne şerefiiiii Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 ayrıca bir maçta 4 gol yemişken sus işareti yapan futbolcuyu barındıran ilk Türk takımıdır.3 maçta 13 gol yemekte her yiğidin harcı değildir.Parayla rezillik bu olsa gerek .İstemez kalsın o şeref size bizim febeli olmak gibi bir niyetimiz yok zaten.Üstelik biz febe yi bu kadar parası yokkende sevmiyorduk halende sevmiyoruz ve asla sevmeyeceğiz. hahahahahaha. büyüksün gelincik.....çok güzel yazmışsın yaaaaaa.... febe lilere kapak olsun bu Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Neden Fenerbahçeli değiliz ? Çünkü GALATASARAYLIYIM Güzel olmuş hahahah çok iyi yaaaa sonuna kadar GALATASARAYLIYIZ.... Alıntı
Φ Mr_No Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 bir gün herkes fenerbahçeli olmasın, bırakın o şeref bize kalsın.... Dostum Uzgunum bu bizim sloganımız..... Sizin sloganınız soyle olacaktı "Birgun Herkes Fb li olacak" Sen yeni Fb li oldun galiba Lutfen Herkes Kendi Sloganını Kullansın Alıntı
Φ Mr_No Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 14. Maddenin agır oldugunu dusunen arkadaşlara iyice araştırmalarını tavsiye ederim... Tarihinizden utanmayın.. Fenerbahçe de özellikle Kurtuluş Savaşı’nda işgal gücü takımlarını bir bir yeniyordu.Özellikle 1923 yılında işgal güçlerinin dünyanın çeşitli ülkelerinden futbolcular getirip aylarca hazırladıktan sonra “General Harrington Kupası”nda Fenerbahçe’yi yenmeyi arzuluyorlardı. Fenerbahçe büyük bir onur ve haysiyet mücadelesi vererek emperyalist İngiliz karmasını 2-1 mağlup ediyordu. Haaa Bu arada diger takımların o sırada nerede oldugunu soran biri çıkmaz umarım... Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Kusura bakmayın febeliler ama dalga geçme sırası bizde bütün sene sizi dinledik. Denizli nin Manisa nın plakası plakası 20 : 45 22 yaşındak,i febeli ile GS li arasındaki fark Şu an 22 yaşında olan bir febeli hala Türkiye kupasını göremedi.Ama aynı yaştakibir Galatasaraylı 22 yılda 1 UEFA kupası,1 süper kupa,9 lig şampiyonluğu, 7 Türkiye kupası,Avrupa da sayısız zaferler gördü. Aziz Yıldırım yeni bir kitap yazıyor :12 günde 2 kupa nasıl kaybedilir? Febenin ilkleri 1-ligin son haftasında küme düşmeye aday bir takıma puan kaptırıp şampiyonluktan olan tek Türk takımıdır. 2-Paralar saçıp yıldız oyuncu aldıktan sonra T.C hudutlarını geçemeyen en önemli Türk Takımı 3-Şampiyon olmadan kendisini şampiyon zannedip tur atan tekTürk takımı 4-Ezeli rakibiyle berabere kaldıktan sonra sabahlara kadar eğlenip şampanya patlatan tek takım 5-Avrupa kupalarında sıfır çeken ilk ve tek Türk takımı 6-Ezeli rakibi tarafından sahanın ortasına bayrak dikilen ilk ve tek Türk takımı 7-24 senedir Türkiye kupası alamayan tek takım 8-Kadrosunda çok az Türk futbolcu bulundurmasına rağmen kendisini Türk takımı ilan eden ilk Türk takımıdır. 9-Hiç bir zaman tükenmeyen paraya sahip olmalarına rağmen ştatlarına sürekli elektrik sağlayamayarak Türkiye yi avrupaya rezil eden ilk ve tek Türk takımıdır. 10-Bütün tesislerinin bulunduğu yerlerde ayrıca birde bo.lu dere olan ilk ve tek Türk takımıdır. SON DAKİKA HABERLERİ Banvit hindi besiciliğine başlamış Aziz başkanınızda TunGAY ı Banvite satmış.Tun GAY hem hindi hemde Denizli horozu temizleyip tüylerini yolacakmış. FIKRA Hakim sanığa sorar: -Uluslararası kaçakçılıkla suçlanıyorsunuz,ne diyeceksiniz bakalım. Sanık sakin bir ifadeyle cevap verir: -Tamamen iftira efendim biz fenerliyiz .Uluslararası ne işimiz olabilir ki bizim... Teşekkürler Sevgili febeli kardeşlerim 2005-2006 sezonunda Süper lige kattığınız heyecan ve emeklerden dolayı teşekkür eder.Kupa gibi büyük takımların elde edeceği bir başarıyı sizin yada en kötü ihtimalle torunlarınızında tatmasını allahtan niyaz ederim. Bu arada sevgili GOLGİ AYGITI nerelerdesin bu şampiyonluğumuz ağzına kapak mı oldu sesin çıkmıyor. Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Ewet sonunda fizik defterimi dolabımda unutmadan getirebildim... İnşallah uyarı gelmez... (şiir bana ait ama bir Gs'li adına yazıyormuş gibi farzedin) Sorduk fenerlilere Nasıl rezil olunur diye Dediler izleyin bizi bu gece İzledik maçları _ _ _ Tv'de (kanalın reklamı olmasın) Dediler "şampiyonluk bizden size hediye!" Meraklandık; "azize nerede?" Gördük ki ağlıror içeride Sorduk "niye ağlıyor bu yine?" Dediler "hakeme parayı verdik maçı vermedi diye" Ağlayan çocuğa da meme vermiyorlarmış bize göre Anlayın Ki Bu İş Parayla Değil Yürekle... Beni Gs'lı zannetmeyin;aşırı derecede fanatik Beşiktaşlıyım Sadece Gs sempatizanıyım. SAYGILAR Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 14. Maddenin agır oldugunu dusunen arkadaşlara iyice araştırmalarını tavsiye ederim... Tarihinizden utanmayın.. Fenerbahçe de özellikle Kurtuluş Savaşı’nda işgal gücü takımlarını bir bir yeniyordu.Özellikle 1923 yılında işgal güçlerinin dünyanın çeşitli ülkelerinden futbolcular getirip aylarca hazırladıktan sonra “General Harrington Kupası”nda Fenerbahçe’yi yenmeyi arzuluyorlardı. Fenerbahçe büyük bir onur ve haysiyet mücadelesi vererek emperyalist İngiliz karmasını 2-1 mağlup ediyordu. Haaa Bu arada diger takımların o sırada nerede oldugunu soran biri çıkmaz umarım... boş ver fıkra yazsınlar gülüyorus işte ama fıkralara deil hangi takımlısı n bilmiyorum ama fenerbahçe kurtuluş savaşında aynı zamanda cephede de savaşmıştır bilgine... Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Diğer takımlar o sırada Anadolu ya silah kaçırıyordu.Bunu elinize yüzünüze bulaştırırsınız diye size top oynamayı bırakmışlar.Hoş top konusunda da artık farklı birşey yapmıyorsunuz ama hadi idare edelim artık iyi kötü sizde bir kulüpsünüz şunun şurasında. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Diğer takımlar o sırada Anadolu ya silah kaçırıyordu.Bunu elinize yüzünüze bulaştırırsınız diye size top oynamayı bırakmışlar.Hoş top konusunda da artık farklı birşey yapmıyorsunuz ama hadi idare edelim artık iyi kötü sizde bir kulüpsünüz şunun şurasında. ya bişi sorcam 62 den oluyoda 64 ten tavşan olurmu Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 valla ben 70 den de denedim olmuyor ve hoşgeldin ben kalp krizi falan geçirdin diye bayağı telaşlanmıştım Biliyormusun son maçımızdan sonra herkes kadıköyde 4 şiddetinde deprem olmuş diyordu.Ama DENİZLİDE DAHA BÜYÜĞÜ OLDU.ALİ SAMİ YEN ORİJİNLİ TSUNAMİ NE BAŞKAN BIRAKTI NE ANTRENÖR Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 valla ben 70 den de denedim olmuyor ve hoşgeldin ben kalp krizi falan geçirdin diye bayağı telaşlanmıştım Biliyormusun son maçımızdan sonra herkes kadıköyde 4 şiddetinde deprem olmuş diyordu.Ama DENİZLİDE DAHA BÜYÜĞÜ OLDU.ALİ SAMİ YEN ORİJİNLİ TSUNAMİ NE BAŞKAN BIRAKTI NE ANTRENÖR başkalrının yaptıklarıyla övünmek fenerbahçenin ahlaki yapısına ters düşer... ancak sizler yaparsınız bunu... Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Sevgili golgi ben başkalarının yaptığı ile övünmüyorum biz zaten oynadığımız maçı kazandık ve üstümüze düşeni yaptık.Sizin futbolcularınız üstüne düşeni yapamadı.Anlaşılan bütün febelileri olduğu gibi bu olay senide fena halde sarsmış bu konudaki hırçınlığın dahada artmış üzülme bu sene biz olduk şampiyon seneyede oluruz. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Sevgili golgi ben başkalarının yaptığı ile övünmüyorum biz zaten oynadığımız maçı kazandık ve üstümüze düşeni yaptık.Sizin futbolcularınız üstüne düşeni yapamadı.Anlaşılan bütün febelileri olduğu gibi bu olay senide fena halde sarsmış bu konudaki hırçınlığın dahada artmış üzülme bu sene biz olduk şampiyon seneyede oluruz. hırçınlıkmı ben gelene kadar fenerbahçeye küfüre kadar varan yakıştırmalarınız olmuş ve ben hırçın oluyorum... o zaman sizlerde küfürbazsınız... ayrıca bizim 100. yılda şampiyon oalalım gibi komplekslerimiz yok... İsterse 10 sene 20 sene 30 sene olmayalım şampiyon ama Fenerbahçe olalalım o yeter bana... Ben sizler gibi iyi gün taraftarı deilim fenerbahçe 6.oldugundada da kombinemi aldım şampiyon oldugunda da kombiemi aldım biz sizin staa kpasitenizin iki katı kadar kombine kart satıyorus..Çünkü takımımızı karşılıksız seviyoruz... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.