Φ mystra Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Bazı durumlarda ilk ne yapardınız.. Ben kitap alırken ilk önce cildin arkasındaki yazıyı muhakkak okurum. Eve girdiğimde ilk önce çoraplarımı çıkarırım. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 çantamı montumu fırlattıktan sonra ellerimi yıkarım.................. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 eve geldiğimde ilk işim saatimi ve takılarımı çıkarırım uyanınca ilk işim su içmektir. Alıntı
Φ SeWeN8 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 sabah kalktığımda ilk işim telefonunu zırıl zırıl çalan alarmına ufak bi kaç hakaret oluyo:) işe gittiğimde ilk fincanımı alıp Barut dayının(çaycı) yanına koşmak...evegeldiğimde ilk işim diğer ev arkadaşlarımın yemek yapıp yapmadıklarını kontrol etmek oluyo:) Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 sabah kalktığımda ilk işim telefonuma bakmak oluyo acaba aramışmı diye eve geldiğimde ilk işim ayağına giyer üç güllü çorap türküsünü söylemek oluyoo ama bunu 3 yıldır sektirmeden yapıyorum nedenini bende bilmiyorum Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 ben sabah kuş sesiyle uyanıyorum önce kuşa biraz içimden yalvarıyorum sus diye sonra bir gönül iletişimi kuruyoruz kavga ediyoruz benim dediğim olacak diye o kalkacaksın ben yatacam derken güzelliğine yenik düşüyorum ve kalkıyorum sonra bakıyorum annem daha kalkmamış gidiyorum mutfağı batırıyorum alıyorum elime bişeler yiye yiye çıkıyorum dışarı asfalttan karşıya geçiyorum dolmuş bekliyorum 5 dakika osırada ilk sigaramı içiyorum sonra dükkana geliyorum ilk işim forumu kontrol etmek sonra işe bir başlıyorum sağolsun sevdiğim dostlarla arasıra mesajlaşıyoruz derken akşam oluyor gidiyorum gene dolmuşta busefer uyuya uyuya sonra eve geliyorum ve gelir gelmez salonda ölmüşüm gibi yatıyorum ki acısında biri yemek hazırlasın diye sonra yemek yiyip banyoya gidiyorum derimin günlük su ihtiyacını karşılıyorum ve gümp yatağa işte böyle önceside sonrasıda biraz teferruatlı oldu ama idare edin takıldık bikere Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 eve geldigim gibi ilk yaptigim sey esortmanlarimi giymek saclarimi toplamak ve biraz soluklanip dus almakk sabahi ne siz sorun ne ben anlatayimm Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 valla düşündüm de... sabahları ilk önce saçlarımı topluyorum. tabi işe giderken şekil veriyorum,tokayı çıkarıyorm.. dolayısıyla akşamda eve girer girmez ilk önce tekrar topluyorum. ama sebebini bulamadım.. bu soruyla farkettim böyle olduğunu. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 sabah ilk kahve makinasina su ve kahve koymak, gerisi yavas yavas olur.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.