Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Didem'ler hep kedi sever oluyor heralde Alıntı
Φ DİDEM Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Benim en sevdiğim hayvandır kedi Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Öyleyse Didem'den DİDEM'e bu yavrucuklar Alıntı
Φ DR€@M€R B@N€RK@ Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Hepsi birbirinden şeker birbirinden tatlı ve masum.Teşekkürler. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2007 Susamış Şunun masumluğuna bakarmısınız Asil bir duruşu var Sizce bu kedimi Ben emin olamadım Doğuştan artist Hah işte ben bunu isterim.Ama eve almam yasak Alıntı
Φ karbeyaz Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 fotoğraflar bir harika,müthiş bunlar paylaşım için teşekkür ederim Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 fotoğraflar bir harika,müthiş bunlar paylaşım için teşekkür ederim Bu senin için Karbeyazım Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2009 Hayvanlar da tıpkı bebek gibiler amaa her zaman ilgileneceksin seveceksin. Çok güzel fotoğraflar bunlayy birce Bu köpek benim gelecekte sahip olmak istediğim hayvan işte Çok seviyorum yaaa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.