Φ mystra Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Kesinlikle geri çeviremiyeceğiniz teklifler nelerdir..? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Daha böyle bir teklifle karşılaşmadım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 naomi kempılı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Kempıllara gelesin emi Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 valla şuan bi yastıgı reddetmezdim. çooook uykum var. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ jeune Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 votkayı rakıyı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 aslaaa ama aslaaa reddedemiycegim seyy:::nasil suay akinla bir kez ama o bile yeter konusmakyi(metin ucada dahil) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 yeşil erik---kiraz---tatil ........asla geri çevirmem.......... bide beer Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ angelflower Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 çikolata ,yeşil erik, kestane asla hayır diyemeyeceklerim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 yardıma ıhtıyacı olan bırını asla reddedemem Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ _KARANLIK_ Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 bir dilim çikolatalı pasta ve sevgilimin bana öpmem için uzattıgı yanagını reddedemezdim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ SeWeN8 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 SEMAmı asla geri çevirmezdim... Şu anda ayrıyızda o bakımdan Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AÇA Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 çikolataaaaaaaaa çikolataaaaaaaaa çikolataaaaaaaaa veeeee sevgilimmmmmm Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ cibusa Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 cumartesi günü verilseydi fener - trabzon maçına bir bilet asla red etmezdim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Reddedemiyeceğim bir teklifle karşılaşırsam buraya mutlaka yazıcam.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 bu güzelliğe Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ofamanyeter@@@ Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 evde bizimle yasayacak bir yardimciyi.yemek yapar cocuklara bakar banada sirdas arkadas olurdu. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 çikolataaaaaaaaa çikolataaaaaaaaa çikolataaaaaaaaa veeeee sevgilimmmmmm Katılıom kız sana Ama sevgili hariç orayı deiştirip dostumu yapalım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Katılıom kız sana Ama sevgili hariç orayı deiştirip dostumu yapalım sende haklısın tabi ama insanın elinden tutacak bi sevgilisinin olması gerekmez mi ?? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ duncan Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 benim hayır diyemeyeceğim bir şey var o da kızlar Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ figgaro Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 küçük, dışa dönük ve dolgun dudaklara hayır diyemem.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ lost_dream Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Çikolatalı pastayı reddetmezdim hemde günün her vaktinde Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Lost_95_ Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Çifli ekmek arası döner Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ figgaro Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 güzel dostlarla felsefi kahve sohpetlerini.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 VALLA SAMSUN BİLETİNİ REDDETMEZDİM. ABLAMI ÇOOOOOK ÖZLEDİM. ÜNİVERSİTE OLAYI ANLARSINIZ YA!.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.