Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl aslaaa ama aslaaa reddedemiycegim seyy:::nasil suay akinla bir kez ama o bile yeter konusmakyi(metin ucada dahil)
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl yeşil erik---kiraz---tatil ........asla geri çevirmem.......... bide beer
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 19 yıl bir dilim çikolatalı pasta ve sevgilimin bana öpmem için uzattıgı yanagını reddedemezdim
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 19 yıl çikolataaaaaaaaa çikolataaaaaaaaa çikolataaaaaaaaa veeeee sevgilimmmmmm
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 19 yıl cumartesi günü verilseydi fener - trabzon maçına bir bilet asla red etmezdim
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 19 yıl Reddedemiyeceğim bir teklifle karşılaşırsam buraya mutlaka yazıcam..
Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 19 yıl evde bizimle yasayacak bir yardimciyi.yemek yapar cocuklara bakar banada sirdas arkadas olurdu.
Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 19 yıl çikolataaaaaaaaa çikolataaaaaaaaa çikolataaaaaaaaa veeeee sevgilimmmmmm Katılıom kız sana Ama sevgili hariç orayı deiştirip dostumu yapalım
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 19 yıl Katılıom kız sana Ama sevgili hariç orayı deiştirip dostumu yapalım sende haklısın tabi ama insanın elinden tutacak bi sevgilisinin olması gerekmez mi ??
Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 19 yıl VALLA SAMSUN BİLETİNİ REDDETMEZDİM. ABLAMI ÇOOOOOK ÖZLEDİM. ÜNİVERSİTE OLAYI ANLARSINIZ YA!..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.