Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl şimdi ben size iyi akşamlar demek istiyorum ama ayrı ayrı özel mesaj çekemem kusura bakmayın oyüzden bu topiği gerekli gördüm normal insanlar bunu hep yapıyor biz neden yapmıyoruz? dimi? ben şimdi kaçıyorum hepinize iyi geceler tatlı rüyalar sevgiler saygılar
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl İyi güzel hoşda sabahleyin tekrar geri geliyorsun..Bence önce buna bir çözüm bulmamız lazım Yani iyi akşamlar deyip gidince gidiş o gidiş olsa olmaz mı Günaydııınnnnn
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl Yazar günaydın oyüzden selamlaşma vedalaşma yazdımya bak MINEU anlamış sen anlamamışsın söyle MINEU ya çalıştırsın seni biraz tembel kalma
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl Tembel sana benzer Taş Yürekli sende Günaydıın dedik ya daha ne istiyon
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl Yazar gücünüz banamı yetiyor demekki varya bu kız milleti erkekler neden dövüyor diye sorup duruyorsunuzya siz güçlü olsaydınız bu soruyu soranıda döverdiniz
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl Yazar yok be yufka yürekli sana kıyamazdık dabi dabi bilirim sadece derimi yüzerdiniz
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl Kıyamazdık tabi kemikli kemiksiz ayırırdık Derinide bağışlardık
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl Yazar aleyküm selammmmmmmmm forumun gülüsü gülsünü hoşgelmişiinn
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl selam webgirl ayda hoşgeldin aramıza çaylak seni sen deneyimlisinde ne oluyor sanki. açtığı topice bak
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl Yazar sen deneyimlisinde ne oluyor sanki. açtığı topice bak babababa acemiye ba nasılda dili uzamış ne varmış topikte
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl Üstek'iniz burda çok konuşmayın bakim Bikere topikin ismi yanlış olmuş ''Günaydın ve İyi Geceler'' olacaktı
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl babababa acemiye ba nasılda dili uzamış ne varmış topikte sorunda bu ya. hiç bişey yok.. selam kelam işte
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl sen merak etme kırlangıç , biz bu topiğin gidiş-hatını değiştiririz
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Üstek'iniz burda çok konuşmayın bakim Bikere topikin ismi yanlış olmuş ''Günaydın ve İyi Geceler'' olacaktı pardon reis görmemiştim seni topiğime dokunmayın
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl tamam iste bir yildiz daha kayiyorr arkadaslar cookk uzgunumm ama GIDIYORUMM hepiizii kocaman optumm byeee beni unutmayin ve bekleyin gidisim sessiz olucak ama do*nusum muhtesem
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl boşver kankim sen topiğin ismini, biz kafamıza göre takılıyoruz ya sen ona bak
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.