Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

fft16_mf691694.Jpeg

Ergenekon savcılarının yürüttüğü Zirve yayın evi soruşturması kapsamında altı ilde operasyon düzenlendi.

İlahiyatçı Prof. Dr. Zekeriya Beyaz'ın evinde 30.3.2011 Sabahı saatlerinden bu yana arama yapılıyor...

İstanbul’da ilahiyat profesörü Zekeriya Beyaz, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdurrahman Küçük, Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şahin Filiz’de bulunuyor. Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, soruşturma kapsamında sabah saatlerinde, Küçük’ün Eryaman’daki evinde arama başlattı. Edinilen bilgiye göre, Prof. Dr. Abdurrahman Küçük hakkında tutuklama kararının olmadığı sadece arama kararı bulunduğu öğrenildi.

BEYAZ: GÜLEN HAKKINDAK KİTAP YAZIYORDUM

Polisin arama yaptığı noktalar arasında ilahiyatçı Prof. Dr. Zekeriya Beyaz'ın evi de vardı. Sky Türk televizyon kanalına bağlanan Zekeriya Beyaz, sabah saatlerinde polisin evine geldiğini söyledi. Polislerin, daha önce yaptığı misyonerlik karşıtı konuşma ve konferanslar hakkunda sorular sorduğunu söyleyen Beyaz, aramanın halen devam ettiğini söyledi. Fethullah Gülen ve Said-i Nursi'nin politik etkileri ve Türkiye'ye zararları hakkında bir kitap yazdığını belirten Beyaz, 'Şimdi bu kitabın belge ve dökümanlarını topluyorlar' dedi.

Beyaz'ın kızı Gökçen Beyaz: KARAR ERGENEKON OPERASYONU KAPSAMINDA

Ergenekon'da Zirve Yayınevi soruşturması kapsamında Esenler'deki evinden arama yapılan İlahiyat Profesörü Zekeriya Beyaz'ın kızı Gökçen Beyaz yapılan aramaya ilişkin konuştu. Beyaz'ın kızı Gökçen Beyaz, "Sabah erken saatlerinde bir arama kararıyla birlikte geldi polis arkadaşlar.Kararda Ergenekon operasyonu kapsamında, Doğu Perinçek ve Hurşit Tolon'un misyonerlikle ilgili, kışkırtıcı söylemlerde bulundukları ve babamın da bunun içinde olduğuna dair arama kararı vardı. Evden misyonerlikle ilgili hiçbir belge alınmadı. Evden sadece Sad- i Nursi ve Nurculukla ilgili çıkacak olan bir kitap vardı. Polis arkadaşlar sadece onunla ilgili bilgileri incelediler ve belgeleri aldılar. " dedi.

Gökçen Beyaz, babasının Nurculukla ilgili bir kitap hazırlığında olduğunu kaydederek, "Kararda yazan misyonerlik faaliyetleriyle ilgiliydi. Fakat o belgelerin hiçbirine dokunmadılar. Sadece Said- i Nursi'yle ilgili olan dokümanlar çok dikkatli bir şekilde incelendi. Onların hepsi teker teker alındı " diye konuştu.

Abdurrahman Küçük: İLGİM YOK

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nin kararı doğrultusunda evinde arama yapıldığını belirten Küçük, "Malatya’daki cinayetle ilgili olarak arama kararı var. Kitaplara, dergilere, bilgisayar kayıtlarına bakıyorlar. Benim bu tür olaylarla ilgili uzaktan yakından ilgim yok" açıklamasını yaptı. Bilim adamı olarak misyonerlik konusunda araştırmalar yaptığını ve kitaplar yazdığını söyleyen Küçük, "Zirve Yayınevi cinayetinde adı geçenlerle bir ilgim yok. Onları ne tanırım ne de telefonla konuştum" dedi.

30 Mart 2011, Çarşamba_(Radikal.com.tr, dha, anka, aa)

_ Referanduma evet deyip de bugün yaşananlara tepkili olanlar..

Gecikmiş de olsalar yaşananları sağduyularıyla değerlendirerek.. "Referandumun neden yapıldığını" sorgulamaları gerekiyor...

_ Referanduma evet deyip de, hala yaşananların çok normal şeyler olduğunu düşünenler...

"HSYK'nin referandum Öncesi kimi tutumuna isyan ederken, şimdi yapılan faşizan uygulamalara argümanlar, bahaneler üretip yaşananları hafife almaları kelimenin tam anlamıyla utanmazlıktır."

_ Dikkat edin "
Basılmamış Kitap Avında;
dokunulan kimseler olmuşlardan ve olanlardan değil, olacaklardan sorumlu tutuluyorlar...

_ Ne demişti Avukatı aracılığıyla "Hazret" "Daha önceden aleyhinde bir çok kitap yazılmış, onlara dokunulmamış ve bugün bu yaşananların Cemaat'ten bilinmemesi gerekiyormuş..."

Böyle bir açıklamaya ...NEDEN.?.. Gerek duydu acaba?.. Cemaat olarak hadlerini çok aştıklarını mı?..

Yoksa yandaşlarının başka hesaplar içine daldığını mı?..

Yoksa gelecekte olabilecekleri az buçuk tahmin edip yapılanlara kılıflar hazırlayıp "Takiye" yapması gerektiğini mi düşünüyor?..

BİR ÜLKENİN BAŞINA GELEBİLECEK EN BÜYÜK SİYASİ FELAKETLERDEN BİRİSİ...

DİNCİ VİZYONA SAHİP KİMSELER TARAFINDAN YÖNETİLMESİDİR.

YÖNETİM ZİHNİYETİ İNANILANA VE AHLAKÇILIĞA DAYALI BİR BAKIŞ AÇISINA KALINCA...

O ZAMAN ORTADA NE ÖZGÜRLÜK KALIR NEDE BİREY..

İNANCIN TOPLUMU DEĞİL DE KİŞİYİ İLGİLENDİREN VE ONU BAĞLAYAN BİR KONU OLDUĞUNU ÇÖZÜMLEYEMEMİŞ KİMSELERDEN DEMOKRASİ ADINA TOPLUMU YÖNETMESİNİ VE DEMOKRASİNİN GELECEĞİNİ ONLARDAN BEKLERSENİZ -8 YILDIR OLDUĞU GİBİ- LAİKLİK NEDİR DİYE SORAR DURURSUNUZ...

BUGÜN OLDUĞU GİBİ O ZAMAN BİRİLERİ SİZE YA GERİCİ YA DA YANDAŞ DER...

Gönderi tarihi:

Aslında aynı mantıkla, Selçuk üniversitesindeydi sanırım, hani bir İlahiyatçı vardı, '' kadınlar açık giyinirse, taciz, tecavüz edenler kadar suçlu olur '' mealinde bir beyanı vardı. İşte o profesörü de HERKESEKON ( Tecavüz, taciz örgütü ) üyesi olmakla suçlayabilirlerdi. Fakat, pardon yanlış düşündüm; '' imam ''a dokunmamışsa bir şey olmaz tabii. ;)

Saygılar sunarım.

Gönderi tarihi:

Bu kişi yarın ölsün, yine kurtulamayız kendisinden. Ruhunun türbesinden çıkıp ergenekoncuları çarpacağı söylentileri yayılır. Ruhunun tasarrufunun devam ettiği, şakirdlerini fikren ve hatta maddeten rızıklandırdığı söylenmezse kalıbımı basarım!

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Misyonerlikle ilgili ben bildim bileli yetkili yetkisiz hemen herkes konusmus kitaplar yazmislardir.Simdi bu adi gecen ilahiyatcilara baskin yaparak yazdiklari kitaplari toplamak ve hele de bu baskina "ZIRVE YAYINEVI CINAYETINI"neden göstermek ve en vahimi ise,"MISYONERLER HAKKINDA GÖRÜS BELIRTMISTILER"gibi aklin kabul etmeyecegi bir nedeni baskina gerekce göstermek tuzun koktugunu gösterir.

Bildigim kadariyla bu ilahiyatcilar,köktendincilerin,Islami carpitan cemaatlerin safinda olmayan ilahiyatcilardir.

Ergenekon olayinin bir cemaat senaryosu oldugu artik acik secik ortadadir. Kimse kalkip tutuklananlarin hep ayni kesimden olmasini rastlanti olarak gösteremez.

Ergenekon olayini savunanlarin bir kisminin,12 Haziran seciminde AKP'den milletvekili aday adayi olmalarida AKP'ye ve cemaatlere yapmis olduklari hizmet karsiligi kendilerine verilmis olan bir rüsvettir.Bazilarina bulgur mercimek bazilarinada adaylik...

saygilarla

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.