Misafir demirefe Gönderi tarihi: 16 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2011 Sizin Pamukoglu'nu nerede ve ne zaman dinlediginizi bilmiyorum Her zaman her yerde dinlerim, hiç bir konuşmasını kaçırmam. İnternet sitesini de sürekli izlerim. Hiç söylediğiniz gibi bir şey söylemedi. Söylese bilirim yani, benden kaçmaz... Alıntı
Φ raif bostan Gönderi tarihi: 16 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2011 Darbecide hapihaneyi hakediyor. ne yani şeriatla yönetilen bir devletmi iyi yoksa kuralların insan hak ve özgürlüğüne göre çıktığı bir devletmi hangisi iyi vicdana sahip bir insan böylesi niyeti olan bu kişilerle mücadele eder. Alıntı
Φ Ahmet AY Gönderi tarihi: 16 Mart , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 16 Mart , 2011 ne yani şeriatla yönetilen bir devletmi iyi yoksa kuralların insan hak ve özgürlüğüne göre çıktığı bir devletmi hangisi iyi vicdana sahip bir insan böylesi niyeti olan bu kişilerle mücadele eder. Şeriat paranoyası çok kalıcı, asla geçmezmiş. Bazıları da şeriatın falanın gelmeyeceğini çok iyi bildikleri halde "hırsıza bak" misali bu şarkıyı tekrar ediyorlar. Beyler! Şeriat falan yoooooooookkk, başka birşey söyleyin. Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 16 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2011 Sayin yilmaz o kadarda emin olmayin Perincek icin. Perincek görevi icabi ABD karsitidir, yani sadece kendisine verilen görev ile alakalidir davranisi. Kendisi MIT ve derin devletin en saglam adamidir. Derin devlet zaten ABD güdümlüdür. Bunlar sizi, beni ve diger insanlari yaniltmak icin Perincek gibi ajan ve provekatörlere degisik görevler veririler. 1980 öncesi en keskin Maocu ve dolayisiyla Cin sisteminin taraftariydi, MHP ile güya sözde kan düsmanligi vardi aralarinda, sonradan en keskin Kürt savunucusu oldu, daga gidip Apo'ya akil verdi, kendi cikarttigi Nokta dergisinde PKK'lilardan gerilla diye bahsederken asker icin isgal kuvvetleri diyordu, daha sonrasinda bu beyefendi hem Mao'yu unuttu hemde Kürt'leri ve en sadik dostlarinin gene MHP'liler oldugunu kesfetti, MHP'li Mehmet Gül ile ortak eylemlerde bulundu, Berlin'de Talat pasa mitingini Mehmet Gül ve diger MHP'liler ile beraber düzenledi, simdilerde ise en keskin TSK, Atatürk ve Cumhuriyet savunucusu oldu. Yani bu adamin yarin ne olacagi belli olmaz. Dönem dönem kendisine verilen göreve göre hareket eder. Dolayisiyla kendisinin ABD karsiti olmasi gercekten öyle düsündügü icin degil bilakis üstlendigi görev icabidir. Amac kafa karistirmak, insanlari bu yolla aldatmak,.... Bakin sizi bayagi inandirmisa benziyor mesela. sayın dominik, çok büyük çelişkiler var. ABD nin güdümünde diyorsunuz ama bu proje ABD projesi ve içeride olanlar ABD adamı, böyle bir şey mümkün mü? Ben zaten Doğu Perinçek i hiç bir zaman sevmedim hatta şunu söylüyorum onunla beni aynı safa düşürenler utansın. Piyon insan böyle olmaz, her fırsatta ABD karşıtı politika izledi, kendisine oy da vermedim, sempati de duymadım ama yiğidi öldürelim, hakkını da verelim. Şu an doğru düzgün muhalefet yapan ve hatta ulusalcıların tek çatı altında toplanabildiği tek yer Ulusal Kanal, bunun bir açıklaması olmalı. Arkadaş yukarıda faili meçhulleri sıralamış, burada da çelişki var, öldürülen insanların çoğu ile Silivri dekilerin çoğu aynı siyasi düşüncede insanlar, bu cinayetleri bunların üzerine yıkmak ne kadar mantıklı olur? Yok sayın dominik, bu dava hiç inandırıcı değil, burada başka bir şeyin olduğunu siz nasıl göremiyorsunuz? Burada sizin tavrınızda kurunun yanında yaşlar da yansın tarzı hissediliyor. Alıntı
Φ dominik Gönderi tarihi: 16 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2011 sayın dominik, çok büyük çelişkiler var. ABD nin güdümünde diyorsunuz ama bu proje ABD projesi ve içeride olanlar ABD adamı, böyle bir şey mümkün mü? Ben zaten Doğu Perinçek i hiç bir zaman sevmedim hatta şunu Amac zaten kafa karistirmak ve bunuda cok güzel basariyorlar. Onlari tebrik etmek geliyor icimden cünki, islerini cok iyi yapiyorlar. Alıntı
Φ dominik Gönderi tarihi: 16 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2011 Her zaman her yerde dinlerim, hiç bir konuşmasını kaçırmam. İnternet sitesini de sürekli izlerim. Hiç söylediğiniz gibi bir şey söylemedi. Söylese bilirim yani, benden kaçmaz... Ben tv8'deki sohbetinden bahsediyorum. Ben kendi duyduklarimami inanayim sizemi? Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 16 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2011 Amac zaten kafa karistirmak ve bunuda cok güzel basariyorlar. Onlari tebrik etmek geliyor icimden cünki, islerini cok iyi yapiyorlar. Doğru, at izi, it izine karışmış durumda, bunu ayırmak için bize kızılderili gerekiyor. Alıntı
Φ raif bostan Gönderi tarihi: 16 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2011 Şeriat paranoyası çok kalıcı, asla geçmezmiş. Bazıları da şeriatın falanın gelmeyeceğini çok iyi bildikleri halde "hırsıza bak" misali bu şarkıyı tekrar ediyorlar. Beyler! Şeriat falan yoooooooookkk, başka birşey söyleyin. sen internette erdoğanın eski videolarını izle bakalım adamın niyeti neymiş kimmiş bu erdoğan ve akp. Alıntı
Φ dominik Gönderi tarihi: 16 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2011 Doğru, at izi, it izine karışmış durumda, bunu ayırmak için bize kızılderili gerekiyor. Ehhh bu yüzdende Ergenekon adi altindaki derin devletcileri gün isigina cikartmak öyle kolay olmuyor. Bu tip örgütlenmeler öyle üc bes kisinin cete kurmasina benzemez dostum. Derin devletin icerisnde silahli güclerden tutun, devlet adamlarindan, mahalledeki Ali amcadan, yazar cizere, ögrenciden profesöre ve capulculardan mafyacilara kadar herkesi bulabiliriz. Hic ummadigimiz tas bas yarar bu olayda unutmamak gerek. Alıntı
Φ evrensel düşünce Gönderi tarihi: 16 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2011 ne yani şeriatla yönetilen bir devletmi iyi yoksa kuralların insan hak ve özgürlüğüne göre çıktığı bir devletmi hangisi iyi vicdana sahip bir insan böylesi niyeti olan bu kişilerle mücadele eder. Sivil dikta, halife, padişah, şeriat yönetimi; Erdoğan için bu makamların hiç birisi uymuyor. Bu seçim onun son seçimi. Beş sene sonra Devlet başkanlığı sistemiyle birlikte Devlet başkanı olacak inşallah. Yeni Anayasa ile oluşacak kurallar çerçevesinde yönetilecek Ülke. Bunun kararını halk verecek. Yeni meclisin, yeni Anayasa yapacağı bilinciyle oy kullanan halk ne derse o olacak. Halk yetki vermezsse Anayasa değişmez ve bunada herkes saygılı olmak zorunda. Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 16 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2011 Doğru, at izi, it izine karışmış durumda, bunu ayırmak için bize kızılderili gerekiyor. İşte bu noktada hukuk usulüne uyulması ekstra önem kazanıyor sayın y.yılmaz. Saygılar sunarım. Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 16 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2011 Ehhh bu yüzdende Ergenekon adi altindaki derin devletcileri gün isigina cikartmak öyle kolay olmuyor. Sayın dominik, bu yapılanların gerçekten de derin devleti aydınlığa çıkartmak için yapıldığına inandığınızı söylemeyin sakın. Böyle bir şeye inanmak için koyu bir yandaş olmak gerekir. Alıntı
Φ dominik Gönderi tarihi: 16 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2011 Sayın dominik, bu yapılanların gerçekten de derin devleti aydınlığa çıkartmak için yapıldığına inandığınızı söylemeyin sakın. Böyle bir şeye inanmak için koyu bir yandaş olmak gerekir. Tam olarak bende bilemiyorum , ne yapmak istendigini. fakat, eski derin devletcileri saf disi birakmak istedikleri belli. Yani kullanma tarihi gecmisleri temizliyorlar. Alıntı
Φ raif bostan Gönderi tarihi: 17 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2011 Sivil dikta, halife, padişah, şeriat yönetimi; Erdoğan için bu makamların hiç birisi uymuyor. Bu seçim onun son seçimi. Beş sene sonra Devlet başkanlığı sistemiyle birlikte Devlet başkanı olacak inşallah. Yeni Anayasa ile oluşacak kurallar çerçevesinde yönetilecek Ülke. Bunun kararını halk verecek. Yeni meclisin, yeni Anayasa yapacağı bilinciyle oy kullanan halk ne derse o olacak. Halk yetki vermezsse Anayasa değişmez ve bunada herkes saygılı olmak zorunda. arkadaşım Tayyip Erdoğanın eski videolarını izlediysen ne istediği belli kendisi şeriat devleti hayali içinde. şeriat yani dinde insan haklarına aykırıdır. çünkü insan hayatını başkalarının hakkını çiğnemeden ve başkalarının hayatlarına karışmadan istediği gibi yaşar ama din bu özgürlükleri kısıtlar. hatta evlilik dışı cinsel ilişkiye giren vahşice taşlanarak öldürülür. işte bu yüzden devlet laik olmalı yani kurallar insan hakkı ve özgürlüklere göre çıkarılmalıdır. aksi düşünülemez şayet böylesi bir girişime kalkan olursa bu engellenmelidir. bu insanın en önemli görevidir tabiki tüm toplumun yararı için. Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 17 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2011 Tam olarak bende bilemiyorum , ne yapmak istendigini. fakat, eski derin devletcileri saf disi birakmak istedikleri belli. Yani kullanma tarihi gecmisleri temizliyorlar. Eskileri temizleyip cemaatçileri yerleştirmek neyi değiştirecek, bunu yaparken her kim olursa olsun hukuksuz bir şekilde davranılmasını nasıl kabulleneceğiz? Hem bilemiyorum diyorsunuz, hem de belli diyorsunuz. Belli diyebiliyorsanız o halde kesin biliyorsunuz demektir. Buraya da felsefe girdi ya neyse. Ben derin devletle mücadele edildiğine kesinlikle inanmıyorum, edemezler çünkü derin devlet yapılanmasının arkasında yabancı güçler var ve AKP yi de yabancılar dizayn ettiler ve yönetiyorlar. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 17 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2011 arkadaşım Tayyip Erdoğanın eski videolarını izlediysen ne istediği belli kendisi şeriat devleti hayali içinde. şeriat yani dinde insan haklarına aykırıdır. çünkü insan hayatını başkalarının hakkını çiğnemeden ve başkalarının hayatlarına karışmadan istediği gibi yaşar ama din bu özgürlükleri kısıtlar. hatta evlilik dışı cinsel ilişkiye giren vahşice taşlanarak öldürülür. işte bu yüzden devlet laik olmalı yani kurallar insan hakkı ve özgürlüklere göre çıkarılmalıdır. aksi düşünülemez şayet böylesi bir girişime kalkan olursa bu engellenmelidir. bu insanın en önemli görevidir tabiki tüm toplumun yararı için. Simdi müslümanlar yeni bir medot kesfettiler bu metod Iran'da cok kullaniliyor."Bir gecelik hoca nikahi"denilen bu metodla,müslümanlar zina yapmamis oluyorlar ve ve sözümoma ALLAHIDA ALDATIYORLAR,adlarida müslüman bunlarin. saygilarla Alıntı
Φ dominik Gönderi tarihi: 17 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2011 Eskileri temizleyip cemaatçileri yerleştirmek neyi değiştirecek, bunu yaparken her kim olursa olsun hukuksuz bir şekilde davranılmasını nasıl kabulleneceğiz? Hem bilemiyorum diyorsunuz, hem de belli diyorsunuz. Belli diyebiliyorsanız o halde kesin biliyorsunuz demektir. Buraya da felsefe girdi ya neyse. Ben derin devletle mücadele edildiğine kesinlikle inanmıyorum, edemezler çünkü derin devlet yapılanmasının arkasında yabancı güçler var ve AKP yi de yabancılar dizayn ettiler ve yönetiyorlar. Bilemiyorum dedigim, AKP'nin gercektende derin devleti tamamen yok edip etmeyecegi. Biliyorum dedigim su anki derin devletin elemanlarini saf disi birakmasi, yani kullanim tarihi gecmisleri saf disi birakiyorlar. Sonuc olarak derin devler tamamen fes edilecekmi yoksa sizin iddianiz gibi cemaatcilarmi yerlestirilecek ileride hep beraber görecegiz. Ben AKP'nin tam olarak fes edecegi kanisinda degilim. Ama hic bir neden su anki derin devletcilerin saf disi birakilmalarini, tutuklanmalarini,.... protesto etmemizi gerektirmez. Dikat etmemeiz ve daha dogrusu talep etmemiz gereken sadece kullanilmis tarihleri bitenleri fes etmek degilde, tamamen yok etmeleri. Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 17 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2011 Bilemiyorum dedigim, AKP'nin gercektende derin devleti tamamen yok edip etmeyecegi. Biliyorum dedigim su anki derin devletin elemanlarini saf disi birakmasi, yani kullanim tarihi gecmisleri saf disi birakiyorlar. Sonuc olarak derin devler tamamen fes edilecekmi yoksa sizin iddianiz gibi cemaatcilarmi yerlestirilecek ileride hep beraber görecegiz. Ben AKP'nin tam olarak fes edecegi kanisinda degilim. Ama hic bir neden su anki derin devletcilerin saf disi birakilmalarini, tutuklanmalarini,.... protesto etmemizi gerektirmez. Dikat etmemeiz ve daha dogrusu talep etmemiz gereken sadece kullanilmis tarihleri bitenleri fes etmek degilde, tamamen yok etmeleri. Amaç dediğiniz gibi ise amenna ama şöyle bir düşünürsek, 12 Eylülü yapanlardan hesap sorma girişimi var mı, peki 28 Şubatı yapan Çevikbir nerede? Yani üzüm yemek amaç değil, kendi bağına girenlere bir güzel sopa çekmek, diğerlerinin bağına kim girerse girsin umurlarında değil. Eğer dediğiniz gibi bu işe karışan herkesi yok etmeye çalışırsak, kıyıdan, köşeden herkes bu işe bulaşmıştır yani imkansız bir olay. Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 17 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2011 Jitem kurucusu Albay Doğan " Pkk, Hizbulvahşet'i biz kurduk. Emrimizde 30 bin adam var. Şalvarlı sarıklı. Bir iaşertimizle sokaklara çıkar ve şeriat diye bağırırlar, darbeye zemin hazırlarlar" Diyor. Dink cinayeti başta olmak üzere faili meçhullerin adresi cemaattir: ETÖ yani. Beyefendi, tırnak içine almışsınız ama ben bulamadım böyle bir ifadesini Arif Doğan'ın. Siz yazdığınız cümlenin yer aldığı kaynağı verebilir misiniz, oradan baksak ? Saygılar sunarım. Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 17 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2011 Ak Partiden aday olacaktı. Kendisini öven mesajını bügün okudu Başbakan.İnşallah iyileşir, aday olmasa bile, Ak Parti'nin açılımlarını destekleyen önemli bir şahsiyet olarak yaşaması lazım. Efendim, asıl ölürse, AKP ve açılımları büyük destek görür. O nedenle, bu olayı derin devletin yeni adı olan fethullahçı gladyo'nun yaptırmış olması daha mantıklı görünüyor. Saygılar sunarım. Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 18 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2011 Yıl 2007 İbrahim Tatlıses Genç Parti den milletvekili adayı, hangi partiden aday olduğu çok önemli SP, DP, ANAP, DSP ve hatta CHP değil, Genç Parti. Niye önemli çünkü RTE ye Cem Uzan kadar yüklenen ve onun kadar kişisel mağdur edilen siyasi kimlik sanırım yoktur. Tüm bunlara rağmen Tatlıses Genç Parti den aday olmuştu. Yıl 2011 ve Tatlıses, 10,20,30 değil tam 180 derece dönüş yaparak AKP den aday olacakmış. Bu yalandır demiyorum çünkü bunu yapabilecek bir karakter. Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 19 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2011 Obama bir türlü saldıramadı, yoksa hocaefendiden emirmi bekliyor!!! Obama, hocaefendiden emri aldı ve bugün saat 18.45 itibariyle Libya ya ilk ateş açıldı. NATO yok, BM versek Alıntı
Φ evrensel düşünce Gönderi tarihi: 19 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2011 arkadaşım Tayyip Erdoğanın eski videolarını izlediysen ne istediği belli kendisi şeriat devleti hayali içinde. şeriat yani dinde insan haklarına aykırıdır. çünkü insan hayatını başkalarının hakkını çiğnemeden ve başkalarının hayatlarına karışmadan istediği gibi yaşar ama din bu özgürlükleri kısıtlar. hatta evlilik dışı cinsel ilişkiye giren vahşice taşlanarak öldürülür. işte bu yüzden devlet laik olmalı yani kurallar insan hakkı ve özgürlüklere göre çıkarılmalıdır. aksi düşünülemez şayet böylesi bir girişime kalkan olursa bu engellenmelidir. bu insanın en önemli görevidir tabiki tüm toplumun yararı için. Tek bir kitap okuyan, doğruları bulamaz diye güzel bir söz vardır. Aynı kaynaktan, zaman aşımına uğramış bu sözleri aktarıp, doğruyları görmezden gelmeniz art niyetli. Başbakan milli görüş gömleğini çıkarmış ve küresel görüş gömleğini giymiştir. Değişme hakkını kullanmıştır. Değiştiğinde eskilere bakıp " Sen yalan söylüyorsun, gizli niyetin var" diyenin gizli niyetinden şüphe edilir. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Ona gizli planlar yapıp alaşağı etmek isteyen darbecilerin iftiralarına karnımız tok. Alıntı
Φ evrensel düşünce Gönderi tarihi: 19 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2011 sen internette erdoğanın eski videolarını izle bakalım adamın niyeti neymiş kimmiş bu erdoğan ve akp. Sizde yeni darbeci videolarını izleyin bakalım neymiş niyetleri, hapse niye girmişler? Alıntı
Φ evrensel düşünce Gönderi tarihi: 19 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2011 Beyefendi, tırnak içine almışsınız ama ben bulamadım böyle bir ifadesini Arif Doğan'ın. Siz yazdığınız cümlenin yer aldığı kaynağı verebilir misiniz, oradan baksak ? Saygılar sunarım. Bayanım. Müsait bir vaktimde, bulduğumda buraya aktaracağım. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.