Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 listenin sonlarında değilsin sırayla yazıyorum gerçek bir liste olursa sıralanırsa liste başı aysum ezel murti_san gece yağmuru diloş diğerleri geliyor sırayla kalbimdeki liste böyle başlıyo liste başı sevdiğim aysum ezel ve murtisan sırdaşım herşeyimi paylaştığım kişiler benim için gerçek dost gece yağmuru ve sen kişiliklerine hayran olduğum anlamsız diyaloglara girmeyen içinde kötülük beslemeyen arkadaş ve herkesi sevmeyi başaran kişilersiniz hayranım size sevgilerimle.... Bak şimdi gerçekten duygulandım.Soğolasın arkadaşım Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Bak şimdi gerçekten duygulandım.Soğolasın arkadaşım sen saolasın bu kadar iyi olduğun için Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 ben yine muhalefet insan gibi görüncem ama fiktimi paylaşıcam mutluluk akla gelen şey olamaz bence.mutlu insan yoktur mutlu an vardır.bence burda saydıklarınız bana göre HUZURDUR. MARTİ NAME, Niye muhalefet olasın hem ayrıca olsan ne çıkar?Şu noktada sana katılıyorum.Mutluluk devamlılık arz eden birşey değildir haklısın..milyon tane ruh halinden yalnızca biridir..öte yandan "huzursuz bir mutluluk"mümkünmüdür? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 bir acin, doydugunu görünce...aglayanin güldügünü...kirginlarin baristigini...derdini seninle paylasinin yalnizlik duygusunu yok etirince...paylastigin her ne ve kiminle ise, ardindan bir kivilcim kadar kücük bir isik gözlerde görebiliyorsak... belki budur mutluluk, yada mutlugun baslangici. Hepinizsin mutlu olmasi dilegi ile arkadaslar.. BİRCE, Paylaşımın için çok teşekkürler..Çok güzel tarif etmişsin..bende senin mutlu olmanı dilerim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Mutluluğu tarif edemem ama.. Resmini çizmemi istermisiniz.. :) DİPNOT, Konuyla ilgili çarpıcı bir not bırakmışsın,tebrikler Gerçektende mutluluğu bir şekle dönüştürebilseydin eğer kullandığın figür ne olurdu? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 mutluluk tek kişi için değildir. mutluluk paylaşılan birşeyler varsa mutluluk olur ! eğer etrafımdaki insanlar mutlu değilse! ben mutluyum demem saçmalıktan başka birşey değildir. eğer arkadaşlarım mutlu ise bende mutlu olurum! eğer değillerse bende onlarla birlikte üzülürüm çünkü sevinci ve hüznü beraber paylaşırım ben onlarla Paylaşılan şeylerin değerini bilerek ve anlayarak davranmak, sevgi ve saygı demektir. Bir adıda gözyaşı MURTİ-SAN, Oldukça hümanist bir yaklaşım fakat mutlu olmak için daima çevrendekilerinde mutlu olmasını beklersen şansın oldukça az.Şunu unutmamalısın;mutlulukta mutsuzlukta bulaşıcıdır ...Öncelikle sen kendini mutlu edebilirsen çevrenide mutlu etme şansın artar diye düşünüyorum..hoşçakal.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Kafanın en güzel ütülenmiş halidir..... THE BOSS Ütü derken??? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Bir elbisenin yıkandıktan sonra ütülenerek güzel şekil alması manasında söyledim. Ondan sonra keyifle giyersin... Ruhta sevginin ışığıdır..... Ok.dooru tahmin etmişim..o halde sana tefal marka ütü öneriyorum bütün kırışıkları alıyor (umarım marka ismi vermem sakıncalı olmamıştır) Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Mutluluk 100. iletiyi gönderip seviye atlamaktır(hala aceni olsamda ) Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Mutluluk 100. iletiyi gönderip seviye atlamaktır(hala aceni olsamda ) Şaka bi yana nasıl bi his?Güzel olmalı!!!Bak bizim adımızın altında hala o sevimsiz şey-ismi lazım değil-yazıyor.Seni bir üst seviyeye sıçramandan ötürü tebrik eder,başarılarının devamını dilerim. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 bir plaza nın restoranında..kuzu incik kemikli ve üstüne beşamel sosu konmuş hafif karabiberli ve sebzeli o güzelim yemeği yiyip..artı salata..üstüne aşure yiyip..sonrada kürdanla ağzını karıştırırken doymuşluğun verdiği hazla gözlerini kısıp etrafa doygun doygun bakmaktır..(tabi bakışlarda saklı farklı bir açlık var ama çaktırmayın..) Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 bir plaza nın restoranında..kuzu incik kemikli ve üstüne beşamel sosu konmuş hafif karabiberli ve sebzeli o güzelim yemeği yiyip..artı salata..üstüne aşure yiyip..sonrada kürdanla ağzını karıştırırken doymuşluğun verdiği hazla gözlerini kısıp etrafa doygun doygun bakmaktır..(tabi bakışlarda saklı farklı bir açlık var ama çaktırmayın..) Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin Sn.Doktor..Ben sizin bakışlarınızda hep para açlığı gördüm ama...sanırsam ondan bahsediyorsunuz Bugün yazıp çizdiklerinize şööle bi göz attım da uslubunuz bana çok hoş geldi.Her ne kadar etik açıdan-yani doktorluk mesleğinizi icra ederken sergilediğiniz tutum..tamam açıkça söylüyorum paragöz-tasvip etmediysem de Sezarın hakkını Sezara vermek gerekir düşüncesindeyim.Kelimelerle çok güzel oynuyorsunuz..bence bu bir sanattır..ve bu sanatı layığıyla icra edenlerin takdir görmesi gereklidir... Doktorluğunuz hususunda değil ama bu hususta sizi takdir ediyorum Sn.FİGGARO Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Şaka bi yana nasıl bi his?Güzel olmalı!!!Bak bizim adımızın altında hala o sevimsiz şey-ismi lazım değil-yazıyor.Seni bir üst seviyeye sıçramandan ötürü tebrik eder,başarılarının devamını dilerim. Bu mesajı gördüğümde sizinde bi üst seviyeye çıktığınızı farkettim,teşekkür ediyor zatalinizinde başarılı olmasını diliyorum Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Sabah dükkanını açıp,güne hazır ettikten sonra ilk gelen müşterinin yaptığı sihtahdır Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Bu mesajı gördüğümde sizinde bi üst seviyeye çıktığınızı farkettim,teşekkür ediyor zatalinizinde başarılı olmasını diliyorum LEVİATHAN ilahi ya...bende şimdi girdiğimde farkettim.Seviyeleri nerdeyse beraber atlıyoruz ha,ne dersin?Eh,ilkinden daha iyi sayılır...hayırlısı olsun Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Sabah dükkanını açıp,güne hazır ettikten sonra ilk gelen müşterinin yaptığı sihtahdır MARTİ_NAME, Ne kadar şanslısın farkındamısın kendi işini yaptığın için.Bu pek çok insanın hayalidir.Bu arada imzan çok hoş! Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 mutluluk deyince aklıma gelen sevdiklerinle birlikte ufacık da olsa bir an derdi tasayı unuttuğun bir an geçirmektir... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 mutluluk deyince aklıma gelen sevdiklerinle birlikte ufacık da olsa bir an derdi tasayı unuttuğun bir an geçirmektir... AYSUM, "Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş"Bazen en karanlık anımızı bir dost sesi aydınlatır.Aynı iklimlerdeki insanların sohbetinden keyifli bence çok az şey vardır..haklısın Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Mutluluk cildinizin altında, beyninizin içinde, ayağınızın altında ve kalbinizde ki tiktak'lardır. Bilmece gibisin farkındamısın?Ütüyü yeni çözmüştük şimdide tiktak çıktı Pekala,dur tahmin edeyim...mutluluk...şey...zamanın içinde...yok..öyle değil..amaaaaan açıkca yazsan ne olur sanki? Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 LEVİATHAN ilahi ya...bende şimdi girdiğimde farkettim.Seviyeleri nerdeyse beraber atlıyoruz ha,ne dersin?Eh,ilkinden daha iyi sayılır...hayırlısı olsun Haha Yeni farkettin demek,evet nerdeyse beraber atlıyoruz,(şimdilik tabi )Hayırlı olur inşallah Ayrıca mutluluk gerçeklere az da olsa göz kapatmadan olmuyor galiba Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Haha Yeni farkettin demek,evet nerdeyse beraber atlıyoruz,(şimdilik tabi )Hayırlı olur inşallah Ayrıca mutluluk gerçeklere az da olsa göz kapatmadan olmuyor galiba Oooooo bakıyorumda "şimdilik" tabiri kullanmışsın.Demek hırs yaptın Benden önce seviye atlamak için sanırsam her topice yazıyorsun Ne diyeyim kolay gelsin Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Oooooo bakıyorumda "şimdilik" tabiri kullanmışsın.Demek hırs yaptın Benden önce seviye atlamak için sanırsam her topice yazıyorsun Ne diyeyim kolay gelsin Hırs yapsamda ben günde en fazla 5-6 konuya mesaj atıyorum,bu forum kafa dağıtmak için ideal vallah ne diyim diloş hanım,sizede kolay gelsin Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Hırs yapsamda ben günde en fazla 5-6 konuya mesaj atıyorum,bu forum kafa dağıtmak için ideal vallah ne diyim diloş hanım,sizede kolay gelsin Hadi,hadiiiii....Bakıyorum her topicde fırtınalar gibi esiyosun Bide hırs yapmıyorum demez mi? Alıntı
Φ Bir nefes kadar kısa!! Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Merhaba arkadaşlar foruma ilk yazışım umarım son olmaz ! Mutluluk çamlıcada boğaza karşı sevdiğinle çay yudumlamaktır... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Merhaba arkadaşlar foruma ilk yazışım umarım son olmaz ! Mutluluk çamlıcada boğaza karşı sevdiğinle çay yudumlamaktır... Allah izin verirse ve bunu sende istersen son olması için hiçbir neden yok bence..Öncelikle hoşgeldin aramıza İstanbul'a iki kez işim nedeniyle gittim.Ve tesadüfler sonucu ikisinde de hoş hatıralarla ayrılmadım ordan.İki gidişimde de berbat bir yağmur vardı.İnsanların çeşitliliği de ürküttü beni sanırsam. Fazlasıyla karışık ve soğuk geldi..Oysa İstanbul'u ne de güzel anlatırlar..üstüne sayısız şiir yazılan nerdeyse tek şehir!Demek ki benim zamanlamam da bir hata vardı.. O halde; İstanbulluysan... Çamlıcadadaysan.. Ve yanında sevgilin varsa... NE MUTLU SANA!!! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.