Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Mutluluk" ne kadar sahip olduğunuza değil sahip olduklarınızla ne kadar yetindiğinize bağlı... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 mutlu olmak çok zordur hayatta .....sen mutlu olsanda bişeyler çıkar illaki mutlulugunu bozacak bir konu.... .........pekhala ne diyoruzzz ozaman mutlu kalın gönlünüzü tatlı tutun ............. Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 insanın hem çevresinde hem kendindedir. insan negatif şeylere pozitif bakmayı bilmeli. ama yürek bu demir deil ya.bi yere kadar ole bakabilir. daha sonrası için dostlarının desteğine kesinlikle ihtiyacı vardır. bunu ben mi demişim. mutluluktan konuşmam bile yanlış. mutlu olan bilir. mutluluğun tarifini.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Bu sicacik fotograf Konya'dan... Iftara az zaman kala yemegini alan ninenin mutlulugu gerçekten görmeye deger. Fotografa baktikça, paylasmayi, unutmamayi, sevinci, masumiyeti görüyoruz. Dudaklarimizdan ''Afiyet seker olsun'' sözleri dökülüyor MUTLULUK ; bu nine için sıcak bir kap yemek, sizin için ne acaba? Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Bana göre mutluluk gerçekten ihtiyacı olan veya sevgiye muhtaç tüm insanlara yardım edebilmek. onların yüzündeki tebessümü görmektir . Birşeyleri paylaşabilmek onlarında varlığından haberimiz olduğunu bilmeleri ve hayatın tüm güzelliklerini paylaşabilmektir mutluluk her insan için değişir .Üzgün bir çocuğun küçük bir hediyeyle sevinmesi. bazen sevdiğim bir arkadaşın sesini duyduğumda bile sevinebiliyorum Mutluluk küçük şeylerle mutlu olmayı bilmektir bence Her zaman mutluluklar sizinle olsun .Sevgiler..... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 güzel ninemin o yemeğii yerken ki o tebessümünnü görmek.... ve ayrıca o mutluluğun o günden sonra solmaması için elimden geldiğince birşeyler çabalayıp sonrasında ninemin tebessümüne tebessüm katmak...işte mutluluk o zaman bulur beni...hele bide yanımda beni ve hayatımı destekleyen bir eşim ve evladım varsa....tabii henüz yaşım erken ama işte mutluluk budur.... bence... Allah'ım tebessümlere tebessüm katıp mutlu olmamıZI nasip eder inşallah... saygılarr... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 İkiniz de harikasınız yüreğinize sağlık Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Bu sicacik fotograf Konya'dan... Iftara az zaman kala yemegini alan ninenin mutlulugu gerçekten görmeye deger. Fotografa baktikça, paylasmayi, unutmamayi, sevinci, masumiyeti görüyoruz. Dudaklarimizdan ''Afiyet seker olsun'' sözleri dökülüyor MUTLULUK ; bu nine için sıcak bir kap yemek, sizin için ne acaba? selam..sizinle daha tanışmıyoruz..ama şu fotoğraf..yani o ninenin yüzü mutlu etti beni..nasıl bir gülümsemedir o öyle.. **gerçi ben ninenin gülümseyişini..menüde patates (seviyordur belki) yemeği çıkmasına bağlamıştım ama.. ...neyse.. --ya hakkaten..ne güzel bir mutlu olma hali ve gülümseyiştir o öyle..tıpkı çocuk gibi.. ve sizede teşekkürümü sunuyorum ..böyle bir fotoğrafı bize ilettiğiniz için.. Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Göründüğü üzere mutluluk sadece parayla Olmuyor bazen sevdiğiniz insanı görmek sesini duymak hatta düşünmek bile İnsanı mutlu edebiliyor...Hedefin hiç bir zaman çok yüksekte olmamalı...merdeivenden çıkarken aslaa en tepeye varmalıyım dememelisin...bir sonraki basamağa varmalıyım demelisin...hedefin çok büyük olursa hayal kırıklığına uğrayabilirsin..hedefini küçük tutki..yapamadığında üzülmemek ve devam etmek için umudun kalsın..... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Mutlu olmayi biliyormusunuz arkadaslar http://www.canim.net/testleri/test12.html yine bu baslik arkalarda kalmis, umarim yaptiginiz test`ten sonra hepiniz güzel bir netice alirsiniz Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Mutluluk=Açlık hissetmemek benim için Gönül doygunluğunun,mideyle ne alakası var hala çözebilmiş değilim Nelerle mutlu olacağımız sürekli değişir hayatımızda.. Mesela şu an benim için mutluluk BARIŞMAK demek Umarım mutsuzluğum uzun sürmez de,şu mutfak faresi halimden kurtulurum. Çünkü mutluluğun tam tersi mutsuzken kıtlıktan çıkmış gibi oluyorum. Şu an buzdolabı tam tıkır Alıntı
Φ aspire.s Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 mutlu olmayı bilenlerden olmayı diliyorum çok doğru Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 gerçek mutluluk..... ninemin ellerinden öperim.. onun mutluluğu benide mutlu etti Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Mutluluk Getirsin Bütün Arzular Gönlünde Kalmasın Umutsuzluklar Sevgiler Açsın Hayallerinde Sana Tüm Dileğim HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN Mutsuzluğun Acı Vermesin Yalnızlığın Düşündürmesin Senin Aşkınla Çaresizliğim Güzel Yüreğini Hiç Üzmesin Baharlar Açsın Hazanlarında Ümitler Yeşersin Duygularında Ben Böyle çaresiz Sen Başka Kollarında Ne Diyeyim Sevgilim HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN Umutsuzluklar Bütün Acılar Ağlatmasın Seni Derin Sancılar Kötü Günler, Bütün Hasretler Dilerim Sevgilim Senden Uzakta Olsun Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Mutluluğun tarifi yoktur... Hayatı paylaşın değer verdiklerinizle. Mutlu olmaya ya da öyle görünmeye çalışmayın, içiniz kan ağlarken sahte gülücüklerle etrafa bakıp da pollyana'cılık oynamayın... Gerçekten ama gerçekten mutlu olun ve bu konuda önünüze çıkan tüm engelleri aşın...Ne pahasına olursa olsun... Gerçek, içten, gönülden ve yapmacıksız bu davranışınız sizi mutlu edecektir.. Bu şekilde elde edeceğiniz bir mutluluğun tadına doyum olmayacaktır... Bu da bir ömüre bedeldir diye düşünüyorum... Mutlu olduğunuz sürece yaşarsınız, yaşamdan zevk alırsınız ve hayatınız bir anlam kazanır. Yalınayak,yağmurdan sırılsıklam olmuş mendil satan minik bir çocuğun bir tebessümü... Karşıya geçmek için birinin gelmesini ve koluna girmesini bekleyen yaşlı bir insanın size gülümseyerek bir şey anlatmaya çalışması... Küçük bir parkın içinde yeşillikler arasında oradan oraya zıplayan küçük bir kedinin mutluluğu... Mutlu olmak için yüzbinlerce neden var .... Yeter ki istesin tüm canlılar mutlu olmayı...Ve mutluluk sanıldığı kadar uzakta değil... Hemen yanıbaşımızda..Yeter ki görmesini ve bakmasını bilelim.... Ve bugün yatmadan önce kendinize şu soruyu sorun... Bugün mutlumuydum ?... Alacağınız yanıta göre yarına sekil verebilirsiniz... Unutmayın !... Her yeni gün bizler için doğuyor... Yeni heyecanlar,yeni umutlar,yeni beklentiler. Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Nazim Hikmet'in "Sen mutlulugun resmini yapabilir misin Abidin?" sorusuna, Abidin Dino'nun vermiş olduğu cevap... Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Mutlu olmanın en iyi yolu hiçbir şeyi kafaya takmamak! Önceden çok takıyordum ve çok mutsuzdum ama şimdi beni mutsuz edecek herkesi ve her hareketi görmezden gelip, tınmıyorum. Çooo...k mutluyum... Alıntı
Φ LaWaSh Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Neydi mutluluk ben unuttum Alıntı
Φ monalisa06 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 mutluluk nedir diye sorarlar bilge kediye. gülümser ve kuyruğunu yakalamaya çalışan yavru kediyi gösterir.mutluluk böyle bişeydir işte,hayat boyu kovalayıp yakalamaya çalışırsın. oysa ,mutluluk bizde kendimizde saklıdır.bunu keşfeden mutludur işte.. Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Mutlu olmanın en iyi yolu hiçbir şeyi kafaya takmamak! Önceden çok takıyordum ve çok mutsuzdum ama şimdi beni mutsuz edecek herkesi ve her hareketi görmezden gelip, tınmıyorum. Çooo...k mutluyum... Aynen sana katılıyorum hiçbirşeyi önemseyip düşünmeyeceksin(istisnalar hariç) sen hiç bir zaman üzülen taraf olmayacaksın!!! Aksi takdirde her zaman mutsuz ve üzgün olur yaşamış olduğun hayatı çekilmez bir çileye dönüştürürsün Alıntı
Φ cici05 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 mutluluk hırstan uzak olabilmektir mutluluk nefret değil sevebilmektir ömrün ilk adımları sevgiyle başlar mutluluk bir gönülde bir aşk demektir. orhan gencebay Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 MUTLULUK: Annenin oksayisinda, babanin bakisinda, çocugun gülüsünde, sevgilinin dokunusundadir. MUTLULUK: Acilarina, hüzünlerine, zorluklarina ragmen, kaygisizca ve haykirarak "yasiyorum" diyebilmektedir... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Mutluluk hüzünlerin kısa bir süre ertelenmesidir.............. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Mutlu olmayi biliyor musunuz? 1. Asagidaki cümlelerden hangisi sizin mutluluk tarifinize daha cok uyuyor? Mutlu oldugunuza inandiginizda mutlusunuzdur Mutluluk terkedilmis maceralardir Anlayabildigimiz kadariyla mutluyuz 2. Asagidakilerden hangisini tercih edersiniz? Gelecegi düsünmek Şimdiki zamani düsünmek Gecmisi düsünmek 3. Bir arkadasiniz az bir paraya haftasonunu Küba'da gecirmenizi önerdi. Ne yapacaksiniz? Üzülerek reddersiniz Karar vermek icin bir gün istersiniz Valizinizi hazirlamaya kosarsiniz 4. Hoslandiginiz biriyle yalniz kaldiniz ve sizi öpmek üzere... Gözlerinizi kapatip kendinizi ona birakirsiniz Gözlerinizi son ana kadar acik tutup ne yapacagini görmeye calisirsiniz Gözlerinizi kacirir, sizi öpmesine izin vermezsiniz 5. Şans Melegi asagidakilerden hangisi icin gülüyor? Loto'da para kazanmaniz icin İyi bir is icin İstediginizi secmeniz icin 6. Peki mutsuzluk nedir? Duygusal cöküntü ani Kötü bir aliskanlik Kullanmayi bilmeyen icin can sikintisindan baska birsey degil MUTLULUK.TESTİ.YAPTIRMAK.İÇİN.TIKLAYINIZ Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Birçok insan mutluluğu burnunun üstünde unuttuğu gözlük gibi etrafta arar. Nietzsche Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.