Φ odessa Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 avatar mı o şahsiyet murat boz oluyor şarkısını sevmem pek ama kendileri yakışıklıdırlar bu arada kızım haaa haberiniz olsun foto ma bakmayın siz Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 mutluluk denince akla hemen onun adı gelir....etiii..etiii...etiiiiiiiiiiii.. mutluluk biryerde de arzusuzluktur.. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Mutluluk;bilgisyarının bozulacağı varsa garanti kapsamındayken bozulması ve tamir ettirip ona kavuşmaktır :(Biraz kötü bi cümle oldu sanki? ) Alıntı
Φ fantastico Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Birisinin kahramanı olmak Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 mutluluk denince akla hemen onun adı gelir....etiii..etiii...etiiiiiiiiiiii.. mutluluk biryerde de arzusuzluktur.. Biliyormusun küçüklüğümde sarı ve lüle lüle saçlarımı savura savura hep bu reklam repliğini tekrarlarmışım bizimkiler hep o halimden bahseder dururlar.Her anne ve babanın çocuklarının büyümesine serzenişi yani son derece haklılar aslında...o masum sevimli şey yerini farklı bir şeye terkediyor..alışmak zor esasında!!! Herneyse... Mutluluğa dair bir kelamla kapatayım bu alakasız mevzuyu... MUTLULUK KİMİNE GÖRE SADECE VE SADECE BİR ÜTOPYADIR...Bunu şimdi ben yumurtladım Güzel olmuş mu? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Mutluluk;bilgisyarının bozulacağı varsa garanti kapsamındayken bozulması ve tamir ettirip ona kavuşmaktır :(Biraz kötü bi cümle oldu sanki? ) Demek ondan gözükmüyordun!!Anlaşıldı Şimdi mutlusundur o halde Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Biliyormusun küçüklüğümde sarı ve lüle lüle saçlarımı savura savura hep bu reklam repliğini tekrarlarmışım bizimkiler hep o halimden bahseder dururlar.Her anne ve babanın çocuklarının büyümesine serzenişi yani son derece haklılar aslında...o masum sevimli şey yerini farklı bir şeye terkediyor..alışmak zor esasında!!! Herneyse... Mutluluğa dair bir kelamla kapatayım bu alakasız mevzuyu... MUTLULUK KİMİNE GÖRE SADECE VE SADECE BİR ÜTOPYADIR...Bunu şimdi ben yumurtladım Güzel olmuş mu? olmuş..güzel..gelecekte olmasını istediğim..tıpkı sarı ve lüle lüle saçları olacak olan kızım gibi.. (belkim buda ütopik ama..düşüncesi mutlu ettiyse beni..yok sorun..) Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Birisinin kahramanı olmak FANTASTİCO Öylesine çarpıcı bir cümle kullanmışsın ki... Bundan daha mutluluk verici birşey olamaz bence de Birilerinin kahramanı olmak ne yüce bir duygudur kimbilir?Ama eğer tek bir kişinin bile kahramanıysan hayat yaşamaya değer... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 olmuş..güzel..gelecekte olmasını istediğim..tıpkı sarı ve lüle lüle saçları olacak olan kızım gibi.. (belkim buda ütopik ama..düşüncesi mutlu ettiyse beni..yok sorun..) Niçin ütopik olsun???Bu tamamen doğal bir süreç.. ayrıca demek sarı lüle lüle saçlı bir kızın olmasını hayal ediyorsun ha? Garip bir biçimde etrafımdaki erkeklerin çoğu kız çocuğu düşlüyorlar..neden acaba?Kız çocukları babalarına çok düşkündürlerdir..cevabı bu olabilir belki..mesela benim kahramanım hep babam olmuştur.Küçüklüğümde hep babam gibi bir adamla evlenmeyi düşlerdim ona hayrandım sanırım halen aynı düşüncedeyim Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Niçin ütopik olsun???Bu tamamen doğal bir süreç.. ayrıca demek sarı lüle lüle saçlı bir kızın olmasını hayal ediyorsun ha? Garip bir biçimde etrafımdaki erkeklerin çoğu kız çocuğu düşlüyorlar..neden acaba?Kız çocukları babalarına çok düşkündürlerdir..cevabı bu olabilir belki..mesela benim kahramanım hep babam olmuştur.Küçüklüğümde hep babam gibi bir adamla evlenmeyi düşlerdim ona hayrandım sanırım halen aynı düşüncedeyim evet..diloş.. kızım olmasını isterim..baba demesi çok hoşuma giderdi..dayanamazdım üzüntüsüne..inci gibi dökülen gözyaşlarına..şu kocaman ellerimle ..onun o minicik ellerinden tutup sahilde gezdirmek..beraber evde civciv beslemek.. ayy bi tuhaf oldum..çok sert ve iri görünen bir adamım ama..duyguluyumda..heralde yoruldum hayattan..amansız uğraşlardan..baktığında ,dokunduğunda, sesini duyduğunda içini coşturacak bir hal istemii..bendeki kız çocuğu olayı..erkek te olsa yapacak bişey yok ama..yinede kız.. gelelim..babasının içinden çıkamayan kızlara..baba karşılıksız verendir..karşılıksız seven..fedakar.. ama..elin oğlu öyle olmaz..karşılıksız sevmek..almadan vermek..yok öyle bişii..zor..sorumlulukları olucak..bişekilde denge kurucak.. gerçi benim kızımı üzenin beynini acıtırımda..oda ayrı dava...kal sağlıcakla.. Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 evet..diloş.. kızım olmasını isterim..baba demesi çok hoşuma giderdi..dayanamazdım üzüntüsüne..inci gibi dökülen gözyaşlarına..şu kocaman ellerimle ..onun o minicik ellerinden tutup sahilde gezdirmek..beraber evde civciv beslemek.. ayy bi tuhaf oldum..çok sert ve iri görünen bir adamım ama..duyguluyumda..heralde yoruldum hayattan..amansız uğraşlardan..baktığında ,dokunduğunda, sesini duyduğunda içini coşturacak bir hal istemii..bendeki kız çocuğu olayı..erkek te olsa yapacak bişey yok ama..yinede kız.. gelelim..babasının içinden çıkamayan kızlara..baba karşılıksız verendir..karşılıksız seven..fedakar.. ama..elin oğlu öyle olmaz..karşılıksız sevmek..almadan vermek..yok öyle bişii..zor..sorumlulukları olucak..bişekilde denge kurucak.. gerçi benim kızımı üzenin beynini acıtırımda..oda ayrı dava...kal sağlıcakla.. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Demek ondan gözükmüyordun!!Anlaşıldı Şimdi mutlusundur o halde Gözükmüyormuydum?? ben nerdeyse hergün giriyordum foruma yahu(KAFEDEN )Bence sen gözükmüyordun Yoksa benim mesaj sayım 200 ü geçti Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 yaşama sevinci ve dostlarım. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Biliyormusun küçüklüğümde sarı ve lüle lüle saçlarımı savura savura hep bu reklam repliğini tekrarlarmışım bizimkiler hep o halimden bahseder dururlar.Her anne ve babanın çocuklarının büyümesine serzenişi yani son derece haklılar aslında...o masum sevimli şey yerini farklı bir şeye terkediyor..alışmak zor esasında!!!Herneyse... Mutluluğa dair bir kelamla kapatayım bu alakasız mevzuyu... MUTLULUK KİMİNE GÖRE SADECE VE SADECE BİR ÜTOPYADIR...Bunu şimdi ben yumurtladım Güzel olmuş mu? Çok güzel yumurtlamışsın ama anlamı çalişkili sanki Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Mutluluk benim,ben varsam mutluyum,yeni felsefem uyucam sonuna kadar Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 evet..diloş.. kızım olmasını isterim..baba demesi çok hoşuma giderdi..dayanamazdım üzüntüsüne..inci gibi dökülen gözyaşlarına..şu kocaman ellerimle ..onun o minicik ellerinden tutup sahilde gezdirmek..beraber evde civciv beslemek.. ayy bi tuhaf oldum..çok sert ve iri görünen bir adamım ama..duyguluyumda..heralde yoruldum hayattan..amansız uğraşlardan..baktığında ,dokunduğunda, sesini duyduğunda içini coşturacak bir hal istemii..bendeki kız çocuğu olayı..erkek te olsa yapacak bişey yok ama..yinede kız.. gelelim..babasının içinden çıkamayan kızlara..baba karşılıksız verendir..karşılıksız seven..fedakar.. ama..elin oğlu öyle olmaz..karşılıksız sevmek..almadan vermek..yok öyle bişii..zor..sorumlulukları olucak..bişekilde denge kurucak.. gerçi benim kızımı üzenin beynini acıtırımda..oda ayrı dava...kal sağlıcakla.. Figgaro..ne yaman bi çelişki di mi?Sen müstakbel baba, kızına kıyamazken bir başkasının kıyamadığı kızını belki de eşin olarak çok ama çok üzeceksin n Erkeklerin bam telidir kızları..Kızlarsa küçüklüklerinde sarılacakları ve onu koruyan çok büyük bir güç,büyüdüklerindeyse bir ana şefkatiyle severler babalarını... Çok iyi anımsıyorum kafamı balkon demirlerinin arasına sokup babamın işten gelişini nasıl bir heyecanla beklediğimi..ya da geç kaldığında duyduğum o korkunç endişeyi.. Babamsa geçirdiği o ölümcül bir trafik kazasında kendinden geçmeden aklına gelen tek şeyin ben olduğunu söyler..annem değil! İşte böyle bişeydir baba-kız ilişkisi...umarım seni daha fazla heveslendirmemişimdir Öte yandan duygulu bir kalp taşıdığın ve gelecekte çok iyi bir baba olacağın anlaşılıyor Ama iyi de bir eş ol e mi? Unutma o da bir başkasının "üstüne titrediği kızı" olacak nihayetinde... Sen "el oğlu" olma onun için.. Hoşçakal... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gözükmüyormuydum?? ben nerdeyse hergün giriyordum foruma yahu(KAFEDEN )Bence sen gözükmüyordun Yoksa benim mesaj sayım 200 ü geçti Hahahah ilahi demek cafe'lere taşındın ha?Belli mesaj sayından..tebrikler Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Çok güzel yumurtlamışsın ama anlamı çalişkili sanki Çelişki neresinde bunun? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 tabikii dostlarım HIRÇIN...güzel cevap Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 mutlu olmasını bildikten sonra herseyde mutlu olursun sevdigin seyleri yap bence sır budur yoksa gizli bi formül falan yok bence boyle Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Figgaro..ne yaman bi çelişki di mi?Sen müstakbel baba, kızına kıyamazken bir başkasının kıyamadığı kızını belki de eşin olarak çok ama çok üzeceksin n Erkeklerin bam telidir kızları..Kızlarsa küçüklüklerinde sarılacakları ve onu koruyan çok büyük bir güç,büyüdüklerindeyse bir ana şefkatiyle severler babalarını... Çok iyi anımsıyorum kafamı balkon demirlerinin arasına sokup babamın işten gelişini nasıl bir heyecanla beklediğimi..ya da geç kaldığında duyduğum o korkunç endişeyi.. Babamsa geçirdiği o ölümcül bir trafik kazasında kendinden geçmeden aklına gelen tek şeyin ben olduğunu söyler..annem değil! İşte böyle bişeydir baba-kız ilişkisi...umarım seni daha fazla heveslendirmemişimdir Öte yandan duygulu bir kalp taşıdığın ve gelecekte çok iyi bir baba olacağın anlaşılıyor Ama iyi de bir eş ol e mi? Unutma o da bir başkasının "üstüne titrediği kızı" olacak nihayetinde... Sen "el oğlu" olma onun için.. Hoşçakal... diloş..diloş..diloş... belki ..ama..ve olasılıklar..üzre konuşmuşsun..kızım değerlidir..aslında evlat önemlidir..kadınımda öyle..sanallığın ortasında da şunları konuşuyorum ya..komik geliyor bana.. ben kimseyi üzmem kendi istemediği sürece..evet duygusalım..titrerim sevdiğimin üzerine..ama aptal değilim..akıllı bir adamım..basitlik yoktur dünyamda..evlilik tamtamlarının uzaktan çaldığı ve gittikçe yakınlaşan davul seslerinden ırak olabilmek için verdiğim savaşları bir bilsen..kızımın bana duyacağı hayranlık evleneceği adamda bir yergiye dönüşmemeli..öğrenmeli..öğrenecek..en azından sevebilmeyi..yoksa şunu öğrenmek zorunda kalır..baba sevgisinin yalnızlığı ve acıları dindiremediğini.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 diloş..diloş..diloş... belki ..ama..ve olasılıklar..üzre konuşmuşsun..kızım değerlidir..aslında evlat önemlidir..kadınımda öyle..sanallığın ortasında da şunları konuşuyorum ya..komik geliyor bana.. ben kimseyi üzmem kendi istemediği sürece..evet duygusalım..titrerim sevdiğimin üzerine..ama aptal değilim..akıllı bir adamım..basitlik yoktur dünyamda..evlilik tamtamlarının uzaktan çaldığı ve gittikçe yakınlaşan davul seslerinden ırak olabilmek için verdiğim savaşları bir bilsen..kızımın bana duyacağı hayranlık evleneceği adamda bir yergiye dönüşmemeli..öğrenmeli..öğrenecek..en azından sevebilmeyi..yoksa şunu öğrenmek zorunda kalır..baba sevgisinin yalnızlığı ve acıları dindiremediğini.. Figgaro... Sanallığın ortasında bazı gerçekler sanki daha bi gün yüzüne çıkıyor..yaklaşım farklılıklarından oluşan tezahürler bunlar..kızını kendinden bir parça olarak göreceksin...doğal olarak ta incitmek istemeyeceksin...ta ki günün birinde bir dişiyi de kendinden bir parça olarak gördüğünde ancak belki buna benzer hisler taşıyacaksın ancaaaaakk...yinede hiçbir zaman kendi kanını taşıyan kızına hissettiklerin gibi olmayacak...olamazda sanırım.. Öte yandan baba sevgisinin bir "sevgilinin" yerini doldurması gibi birşey mümkün mü Figgaro ??? Demek evllilik tamtamlarından ve yaklaşan davul seslerinden köşe bucak kaçıyorsun..isabet ediyorsun!!! Ama o sarı lüle lüle saçlı bebeğine kavuşabilmen için bigün kendini o tamtamların arasında bulacaksın,haberin olsun!!! Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Benim için mutluluk; sabah servisten indiğimde "jaccy" adlı köpeğimizin çantama saldırmaması... gibi bişey.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.