Φ sevgi-bjk Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 herkese merhaba arkadaşlar yeni olmaktan hiç hoşlanmam ama yeniyim umarım güzel vakit geçiririm forumda Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 Admin-- Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 Hoşgeldiniz http://www.turkish-media.com/forum/topic/202189-aramiza-hos-geldiniz/ buraya da bakınız, yeniyseniz işinize yarayacaktır eminim Alıntı
Φ nurmira Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 herkese merhaba arkadaşlar yeni olmaktan hiç hoşlanmam ama yeniyim umarım güzel vakit geçiririm forumda HOŞGELDİN Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 Admin Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 Hoşgeldiniz... Alıntı
Φ sevgi-bjk Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 teşekkürler hoşbuldum Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 herkese merhaba arkadaşlar yeni olmaktan hiç hoşlanmam ama yeniyim umarım güzel vakit geçiririm forumda Evet doğrusu haklısın yeni olmayı bende çok sevmem...Hele hele yeni birşey (özellikle ayakkabı) giydiğimde çok utanırım, sanki herkes benim ayakkabıma bakıyor gibi gelir....Onun içinde sokağa çıktığımda çocuk gibi kirletmeye uğraşırım ayakkabıyı... Tamam sen rahat ol, söz yeni muamelesi yapmıcaz...Hoş geldin.... Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 Aramıza hoşgeldin sevgi Bence yeni üyeliğinin bütün forsunu kullan Gerçi eskimiz olsam da ben yeni üye olmayı sevenlerdenim. İyi forumlar Alıntı
Φ sevgi-bjk Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 Evet doğrusu haklısın yeni olmayı bende çok sevmem...Hele hele yeni birşey (özellikle ayakkabı) giydiğimde çok utanırım, sanki herkes benim ayakkabıma bakıyor gibi gelir....Onun içinde sokağa çıktığımda çocuk gibi kirletmeye uğraşırım ayakkabıyı... Tamam sen rahat ol, söz yeni muamelesi yapmıcaz...Hoş geldin.... walla aynen bende önce ayakkabıyı kirletirim kimse ooooo hayırlı olsun demesin diye çok teşekkürler hoşbuldum Aries sizede teşekkürler yeni olmayı birazda acemi muamelesi yapıldığından sevmiyorum Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 Burada acemi muamelesi görmeyeceğinize eminim. Artık ailemizden sayılırsınız Alıntı
Φ sevgi-bjk Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2011 hoşbuldum teşekkürler.. Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2011 Admin-- Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2011 Günaydın Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2011 Hoşgelmiş sefa getirmişsiniz Alıntı
Φ sevgi-bjk Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2011 günaydın hoşbuldum teşekkürler Alıntı
Φ dugunorganizasyon Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2011 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2011 selam herkez Alıntı
Φ gözlerimi kamaştır Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2011 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2011 hoşgeldiniz Alıntı
Φ Deluge Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2011 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2011 Aramıza Hoş geldiniz Forumu tanımanız ve kolay kullanım açısından Aşağıdaki Başlık sizin için yararlı olacaktır... http://www.turkish-media.com/forum/topic/202189-aramiza-hos-geldiniz/ Saygı ve sevgilerimle Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.