Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

İki Kadın, Bir Erkek - The Kids Are All Right

Gay (Lezbiyen) iki kadının Sperm Donor (Sperm Bağışı) denilen yolla hamile kalarak edindikleri bir Kız bir Erkek çocuğun gençlik yaşına geldiklerinde bağışta bulunan kişinin kim olduğunu merak etmeye başlamaları ile başlayan film, oldukça ilginç bir sinema kalasiğine dönecektir. Anette Bening ve Julianne Moore inanılmaz güzellikte oynadığı Gay-Lezbiyen çifti izlemeye doyamayacaksınız. Toplumun alışık olmadığı bir olaya birde sperm bağışı yapan kişinin karekteride eklenince oldukça renkli ve değişik bir film ortaya çıkmış. Sakın kaçırmayın hemen izleyin oldukça keyifli dakikalar yaşayacak ve bakış açıınıza yeni bir yön vereceksiniz (en azından ben öyle yaptım)

Oyuncular: Julianne Moore, Annette Bening, Mark Ruffalo, Mia Wasikowska, Josh Hutcherson, Yaya DaCosta, Kunal Sharma, Eddie Hassell, Zosia Mamet, Joaquin Garrido, Rebecca Lawrence

Yönetmen: Lisa Cholodenko

post-2-0-20640000-1295930915_thumb.jpg post-2-0-58680600-1295930921_thumb.jpg post-2-0-11138800-1295930927_thumb.jpg

Joni (Mia Wasikowska) and Laser (Josh Hutcherson), the children of same-sex parents Nic (Annette Bening) and Jules (Julianne Moore), become curious about the identity of their sperm-donor dad (Mark Ruffalo) and set out to make him part of their family unit, often with hilarious results. But his arrival complicates the household dynamics, and nobody is sure where or how he fits in -- if at all -- in this Golden Globe-winning comedy.

Cast: Julianne Moore, Annette Bening, Mark Ruffalo, Mia Wasikowska, Josh Hutcherson, Yaya DaCosta, Kunal Sharma, Eddie Hassell, Zosia Mamet, Joaquin Garrido, Rebecca Lawrence

Director: Lisa Cholodenko

Gönderi tarihi:

Bir Mark Ruffolo sempatizanı olarak ben bu filmi izledim tabii ki :)

Lezbiyen iki sevgilinin ikisinin de ayrı ayrı, aynı erkekten sperm bağışı yoluyla çocuk sahibi olmaları, çocukların büyüdükten sonra biyolojik babalarını merak etmeleri üzerine kurgulanmış bir film... Yani bildiğimiz bir anne, baba ve onlardan olma çocuklardan oluşan aile kavramının dışında bir aile... İlginç bir senaryosu var aslında filmin, izlenmeli derim ben de :)

Ayrıca film 68. Altın Küre Ödülleri'nde (Golden Globe Awards) komedi dalında en iyi film ödülünü de almıştır. Bunun yanısıra Annette Bening, Komedi-Müzikal dalında En İyi Kadın Oyuncu ödülüne de layık bulunmuştur.

Gönderi tarihi:

Bende bu akşam izledim ve hoşuma gitti, güzeldi...:)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.