Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Sudoku oyun bölümümüz tekrar açılmıştır.

http://www.turkish-media.com/forum/index.php?app=sudoku

Sudoku oynamak için matematik bilgisine veya çok iyi hesap yapma yetinise sahip olmak zorunda değilsiniz. En basit şekilde 1 ile 9 arasındaki rakamları kutuların içine, bir sıraya (yatay, dikey veya 3'e 3 kutular dizini olarak) bir rakamın sadece bir defa gelecek şekilde yerleştirilmesidir.

• Her yatay dizindeki 9 kutuya 1 ile 9 arasındaki sayıları sıralamak ve bunları sadece bir defa kullanmak zorundasınız.
  • Her dikey dizindeki 9 kutuya 1 ile 9 arasındaki sayıları sıralamak ve bunları sadece bir defa kullanmak zorundasınız.
  • Here 3'e 3 kutudan oluşan 9 kutuya 1 ile 9 arasındaki sayıları sıralamak ve bunları sadece bir defa kullanmak zorundasınız.

İyi eğlenceler

Gönderi tarihi:

Ben daha önce varken oynamamıştım, bugün birkaç kez denedim hoşuma gitti, ama şimdilik skorlarımı hiç sormayın...:kahkaha:

Teşekkürler...:)

Sevgiler

Gönderi tarihi:

oynayalım bakalım :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.