Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl valla sorma ya bazen dolmuşçular boş gitmeyelim diye balkonda çay içen adamı bile bekleyecekler nerdeyse ya acaip sinir bozucu evet dolmuşlar böyle diye halk otobüsüne binip geliyorum bu ondan daha beter oldu..
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl adamın birinin bana ettiği lafa çok kızdm sırf saygı yüzünden bişey diyemiyo insan yaa bu ne irenç bişe. ama sonunda bi gün patlıycam o olcak..
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 18 yıl Yazar öğlene doğru pazardan dönuyordum,adamın bırı gark gurk hark hurk diye yuksek sesler çıkarıp yere tükürdü,bıktım artık bu insanlardan
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 18 yıl öğlene doğru pazardan dönuyordum,adamın bırı gark gurk hark hurk diye yuksek sesler çıkarıp yere tükürdü,bıktım artık bu insanlardan Kıs Acaip gıcık oluorum o harekete
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 18 yıl sedellina üzüldüm. gizli soru ile giremedin mi msn'e tekrar hacklendimi msn in yoksa ! gerçekten geçmiş olsun ..!
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 18 yıl Yazar kendıme kızıyorum,insanlara gereğinden çok değer vermeme
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 18 yıl kizmadim ama ucuncu defa izledigim filmin sonunda..hungurss uzuldum yani
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 18 yıl bende kemal sunal' ın bir filmi var yoksu diye ne zaman onu seyretsem gözlerim dolar semek kolay üzülme die ama filmler, müzikler hep insana kendinden birşeyler hatırlatır..
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 18 yıl evet,kendileri degil,hatırlatıp cagrıstırdıkları üzüyor cogunlukla
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 18 yıl anlam veremediğim yargılardan biri geldi buldu yine beni..üzüldüm ve kızdım.. her ikisi de...! ve bir şeyi anladım artık..üzülüyorum bunun içinse kendime... yüzüne gülümseyen herkese inanma,,,inanmıyorum artık....
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 18 yıl trafik terörüne kızgınım....izmirli öğrenciler içinse üzülmek çok hafif kalıyor
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 18 yıl Yazar ayağımı ezıp belıme çarpan öğrencılere,Allah korusun gazaplarından
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.