Φ gloria Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 hahahahaha çok güldümmmmm kıss hava berbat bende fenayım ateşim varrrr ben rapor aldım bugun ve yarın için evdeyim dinleneceğim bence sen de dinlen biraz kaç gundur hastasın... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Size bi de şarkı söyliyeyim bakın.(Topic iptal yine..) Şimdi eşim dostum beni hastayım sanıyor Yastayım hiç kimse bilmiyor.. Bu kadar hasta görünce dayanamadım.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Hava nasıl oralarda üşüyormusun kar yağıyor saçlarıma bilmiyorsun... şarkıcıya şarkı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 sardunyama üzüldüm,gitcekmişşş Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 biraz önce memleketten haber geldi, dedem trafik kazası geçirmiş ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 canım cok geçmiş olsun. İnşallah bir an once iyileşir deden Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 biraz önce memleketten haber geldi, dedem trafik kazası geçirmiş ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar... Umarım önemli bir şeyi yoktur.Geçmiş olsun.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 ohhhhhh beeeeee dunyaaaa varmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş. Bunu da atlattık yineeee Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 sardunyama bıde hasta olduğum için okullla gideceğimiz kutlamalara gıtmedığıme üzüldüm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Ne oldu sedoş .. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 sardunyama ben de uzuldum bu arada bi sure aramızda olamayacak olmasına da cok uzuldum herkese cok selamı var bunu da ileteyim... Bundan başka Sedelinam'ın hasta oldugu için okulla gideceği kutlamalara gidemeyecek olmasına ise hala üzülüyorum Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Hadi yaa..Bak ben de üzüldüm şimdi.. Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 biraz önce memleketten haber geldi, dedem trafik kazası geçirmiş ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar... umarım önemli bir şey yoktur allah acil şifalar versin geçmiş olsun Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 biraz önce memleketten haber geldi, dedem trafik kazası geçirmiş ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar... canım geçmiş olsun ,dilerim ciddi bişeyi yoktur.acil şifalar diliyorum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 biraz önce memleketten haber geldi, dedem trafik kazası geçirmiş ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar... Allah acil şifalar versin Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 canımmmmmm geldin miiii sen ) yok gelmedim der simdi sabah sabah cinleri tepesndedir gene bu sedelinanın en son ne zaman kızdın a gelince : sabahtan beri ac bilaç aşkım gelse de artık kahvaltı yapsak diye bekliyordum bugun kahvaltı hazırlayacaktı da neyse şimdi geldi ve bana da en sevdigim zeytinli açmalardan almışşşşş... Canım o benim yaaaaa cok seviyorum aşkımı yaaaa cooookkkk gelmedi diye kızmıştımmmmmm ama geldi diye sevincemmmm şimdi Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 ya bugünde okulda veda partisi vardı arkadaşın,yine hastayım gidemıyom ama haksızlık buuu glorıa gı kahvaltını forumla mı yapcen,adam sana açma da almış,get kafaltını yap Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 galbaa yawaş yawaş nezle oluyoruuum Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 tamam şekerimmm yapcam da seni görmüşüm gidermiyim hiçççç o beklesinnn biraz dahaaa Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 galbaa yawaş yawaş nezle oluyoruuum benden mı bulaştı nee tamam şekerimmm yapcam da seni görmüşüm gidermiyim hiçççç o beklesinnn biraz dahaaa ya biri de bana kahvaltı hazırlasın hastayım yaaa Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 ya nasıl alıntı yapılıyorr ya,yıne yapamamışımm ona kızdım Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 sedelina bana hastalık bulaştırmış ona kıstım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 okadar dedim sınıfta bardağımdan içme diye Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 hala kahvaltı yapmadım karnım çok acıktı kendime kızdım Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 yaa ciiden kafayı yicem ya yarın çok önemli bi sınawım war ve ben tam hastalanıcak günü buldumm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.