Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 bende senin neden kızdığına kızdım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 bende nıye kzıdığınızı anlamama kızdım Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 bugün bir müşterime çok kızdım klavyenin kablosu çıkmış taaa rizenin öbür ucuna çağırıyor yaa Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 oynamıyom ben yawww verin benim misketlerimi hep kızıyonuz sizde Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 hiç bişeye kızmadım , üzülmedim , çok mutluyum çookkkk sizde kızmayın birbirinize arkadaşlarım yaw Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 hiç bişeye kızmadım , üzülmedim , çok mutluyum çookkkk sizde kızmayın birbirinize arkadaşlarım yaw bende senin hiçbirşeye kızmamana kızdım.türkiyede nasıl kızmazsın hiçbişeye bak ben şimdiden kızdım sana Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 ilgisiz ve dikkatsiz birkaç kişiye kızdım gereksiz işlerle uğraşan,bi şekilde insanları oyalamaya çalışanlara kızdım. yazık Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 bende müdür yardımcısına kızdım.herşeyi çok bildigini sanıyor.yada yeni müd. olmuş kendini birşey sanıyor Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 birine kızdım işte, kendını bilir.saygımızın karşılığını aldık.neyse Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 ben kimseye kızmadım, kırılmadım ama üzgünüm sadece güvenini kazanamamışım bir dostumun ona üzüldüm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 birine kızdım işte, kendını bilir.saygımızın karşılığını aldık.neyse O biri benim.Kimse üstüne alınmasın.Sedoş yada sedelina daha doğru olacak bu duruma,kırılmanı gerektirecek bişey yapmadım ben.Sakinleşip öyle yazsaydın beni de kırmazdın.Kırıldım.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 O biri benim.Kimse üstüne alınmasın.Sedoş yada sedelina daha doğru olacak bu duruma,kırılmanı gerektirecek bişey yapmadım ben.Sakinleşip öyle yazsaydın beni de kırmazdın.Kırıldım.. nıe ustune alındınkı belkı başksına kızdım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 heh tam oldu şimdi kırılın birer birer bakalım kim yapıştırcak sizi... bende size kırılcam şimdi neyse kırılmayımda birimiz ayakta dursun bari. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 nıe ustune alındınkı belkı başksına kızdım :( Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 ne oluyorsunuz yahuuuu gıcıklar en birinç gıcık ne oluyon Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 ben çıkıyorum arkadaşlar,iyi geceler.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 ben çıkıyorum arkadaşlar,iyi geceler.. benım kızgınlığım ancak kıbrıt ateşi kadardır ufleyınce söner ama gaza atarsan heryerı yakar sana dua edıcem abicim.tamam senı çok sevıyorum Alıntı
Φ aramis Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 benım kızgınlığım ancak kıbrıt ateşi kadardır ufleyınce söner ama gaza atarsan heryerı yakar sana dua edıcem abicim.tamam senı çok sevıyorum Ben o kibritin üstüne su döktüm.. Barıştığınıza sevindim arkadaşlar.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Ben o kibritin üstüne su döktüm.. Barıştığınıza sevindim arkadaşlar.. sende kımsın adapazarı sanane yaaa Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Sedelina sen varsan hep gülüyorum ben yaa.. Yok arkadaş derdim ,sıkıntım yok Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 be su anda hayata korkunc ama korkuncccc kızgınımmmm Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 20 derse 600 milyon istediler ben bukadar parayı nasıl vericem deyip ona kızdım gözlerim yandı ağlamaktan,kendime kızdım Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Bugn keske bir yağmur damlası olsaydım dedim ama olamadımmmm Ona kızdım birazzzcıkkkk... Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 gloria nın bana beni neden sevmiyorsun demesine üzüldüm Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 gloria nın bana beni neden sevmiyorsun demesine üzüldüm bu adamın varlığı yeter üzülmem için birden moralım bozuldu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.