Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl bügün arkadaşımın sevgilisiyle kavga etmem olayı haricinde; pek kızabileceğim bişi yaşamadım
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl ben bugünde kimseye kızmadım,kızgınlığı çöpe attım... kızılacak kimse olmadığını düşünüyorum. yani sinirlerimi bozmaya değmez... muhahahahaha
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl enıstem cok yogun bugun onun ıslerını ben halledecem offf yaaa offff
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl enıstem cok yogun bugun onun ıslerını ben halledecem offf yaaa offff ah canım gelip yardım mı etsem. bak şimdi bende üzüldüm. jön bende çok üzüldüm ama neye üzüldüğümü sölemem :lol:
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl cok kızdım dün ve bugun görüşlerime saygı duymayan forumdakilere...
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl Hiç kimseye kızmıyorum, nasihatleri nefislerini ön plana çıkararak hakaret olarak görenlerin durumunu anlıyorum.. Malesef insanlığın büyük bir çoğunluğu nefsinin esaretinde ben dahil.. Bu yüzden doğal karşılıyorum.......
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl ben sana dedim ya bos ver diye ben hic biseye ne kizdim ne üzüldüm
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl arkadasım gece bardak kırdı cam kırıklarını tam temıslememıs sabah ustune bastım ayagım kesıldı bıde gene bu sabah patates kısartırken tup bıttı
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl sabah babam getirdi beni iş yerine çok damoralimi bozdu.................
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl arkadasım gece bardak kırdı cam kırıklarını tam temıslememıs sabah ustune bastım ayagım kesıldı bıde gene bu sabah patates kısartırken tup bıttı bak şimdi yaaaa ahmete üsüldüm geçmiş olsun
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl tesekkur ederım bosver senın uzulmememn lazım evlenıon yakında
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl Yazar arkadasım gece bardak kırdı cam kırıklarını tam temıslememıs sabah ustune bastım ayagım kesıldı bıde gene bu sabah patates kısartırken tup bıttı jon geçmiş olsun. .çabuk iyileşte tünel ıhalesını bitir
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl tesekkur ederım bosver senın uzulmememn lazım evlenıon yakında sen hala orda mısın ahmet üzüldüm ve geçti :lol:
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl tsk ederım sedelına ıhale bıtmek uzere ufak tefek puruzler kaldı
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl BUGÜN MORALİMİ BOZACAK HİÇBİR ŞEY OLMADI AKŞAMA KADAR DA ÖYLE OLUR İNŞALLAH FIKIR FIKIR GEÇER.............................
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl aramız çok kötü ama bu sefer gerçekten çok kötü dün geceden bu yana ağlamaktan gözlerimi hissedemez oldum...
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Sabah sabah daha iyi olmazdım herhalde.. aaa bize ne sana iyimisin dıye soran oldumu
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.