Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Ayıp etmişler harbiden gölge düşürmüşler galibiyete! Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 yapılan haksızlıklara çok kızdım bugun,her işten kaçıpta yapmış gıbı görunen şeytan kılıklı bır bayana fena kızdım bıde eğitmeye uğraştığımız ama hala bayrağına bıle saygısızlık yapan öğrencılere kızdım ne için uğraşıyorum ki Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 uyy burası sinirlilerin yeri ben kaçayim eyisi Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 uyy burası sinirlilerin yeri ben kaçayim eyisi nereye kaçıyon taş yürek yemeği yedim, dışarı çıktım gittim geldim hala burdasın.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 nereye kaçıyon taş yürek yemeği yedim, dışarı çıktım gittim geldim hala burdasın.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 bugun sınava 4 ogretmen gırdı nasıl kopya cekecem duye dusunurken ogretmenın bırı yanıma geldı 30 sorunun 30 nuda soyledı bu yuzden mutluyum sınavdan cıkıp eve gelırken okuldan bı kız arkadasım bana saka yapım dıye arabayı ustume surdu sonra duramadı benı ezdı tepeledı onada cok kızdım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Ben hiç birşeye kızmıyorum. Bazı insanlar tarafından tatlı su balığına çevrildim Resmen ameliyatla sinirlerimi aldılar. Bakın nasılda aptal aptal gülüyorum. bende sakin biriyim ama bazen ınsanı özellıkle delirtıyorlar sınırlerını nerde aldırdın bızde aldıralım Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 seedlina marcus sinirlerini Bakırköy ruh ve sinir hastanesinde aldırmış. bana öle söyledi valla ben onun yalancısıyım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 seedlina marcus sinirlerini Bakırköy ruh ve sinir hastanesinde aldırmış.bana öle söyledi valla ben onun yalancısıyım bu hayatın acı yönlerine dayanmak için gerekıyor sanırım,yada çok fazla düşünmemek zaten iyiysen acı çekersin kötüysen acı çektırırsın Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 arkadaş az önce bir eve gittim servise modemi bilgisayara bağlamaya bağladım güzel hemen kaçmam lazımdıki bir eve daha gidecektim aldılar beni ortaya çay kahve pasta masta birde en kötüsü 2 kişi birden soru soruyor bilgisayar hakkında sorularıda çok uzun hikaye kafayı yedim evden çıkana kadar yaa üniversitede bukadar soru cevaplamamıştım öbür evede gidemedim gitti 30 milyonum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 arkadaş az önce bir eve gittim servise modemi bilgisayara bağlamaya bağladım güzel hemen kaçmam lazımdıki bir eve daha gidecektim aldılar beni ortaya çay kahve pasta masta birde en kötüsü 2 kişi birden soru soruyor bilgisayar hakkında sorularıda çok uzun hikaye kafayı yedim evden çıkana kadar yaa üniversitede bukadar soru cevaplamamıştım öbür evede gidemedim gitti 30 milyonum ya bışe bıldınmı sorudan kurtulamazsın,sen onu bana sor gittiğim heryerde problem soran bi çocuk,helede yaz tatılınde çocuk görmeye dayanamazken Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 ben bazen ilkokulun bahçesine gidiyorum çocukları izlemeye sen kaçıyorsun Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 ben bazen ilkokulun bahçesine gidiyorum çocukları izlemeye sen kaçıyorsun sende 52 tane, öğretmenım bana vurdu dıye ağlayan çocuk arasında ola da göreyım seni Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 valla ben adam ederim hepsini öyle bir korkuturumki okulda kimse kavga edemez Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 el ele dolaşan sevgililere kızdım.ben hala yanlızım amaaa Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 yaww yapma ne kızıyosun dolaşsınlar.sende bulursun vardır bir yerlerde seni bekliyodur...hayat yalnız da güzel Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 bu gun hic biseye ne uzuldum ne kizdim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 yine işten sorumluluktan kaçıp bikaç kişiye yıkmalarına çook kızdım.beddua etmek de ıstemıyorum ama çok haksızlık bu,neden kımse işini düzgün yapmaz.ülkemız zor gelişir böyle eğitimciler varken. önce eğitimcilerin eğitilmesi gerekiyorrr rrrrrrrrrr Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 ne kadar rejim varsa denedim yok anam tık yok kilo veremiyorum beyleeeee yaşıtım delikanlıları görüyorum uyuz oluyorum.hesaba vursan benden daha çok yer bunlar kesin... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 evet hep yerler ama kilo almazlar ben bışey yıyım hemen kiloooo Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Tan Sağtürk gibi çocuğum ama gel gör ki 110 kiloyums Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 ya bir arkadaşım dıyetısyene gitti,90 kılodan 6 ayda ıncecık kız oldu bence dıyetısyene gıt ve devam et kilo verene kadar çok etkılı olur kendı kendıne yapmak çözüm olmuyor,ya kızı görünce tanıyamadık bence dene arkadaşım Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Tşk ederim ama ilk önce sigortalı bir iş bulmalıyım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 olur inşallah merak etme Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.