Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

bügün neye çok üzüldün,yada kızdın?

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

yapılan haksızlıklara çok kızdım bugun,her işten kaçıpta yapmış gıbı görunen şeytan kılıklı bır bayana fena kızdım

bıde eğitmeye uğraştığımız ama hala bayrağına bıle saygısızlık yapan öğrencılere kızdım

ne için uğraşıyorum ki

Gönderi tarihi:

nereye kaçıyon taş yürek yemeği yedim, dışarı çıktım gittim geldim hala burdasın..

:D:D:lol:

Gönderi tarihi:

bugun sınava 4 ogretmen gırdı nasıl kopya cekecem duye dusunurken ogretmenın bırı yanıma geldı 30 sorunun 30 nuda soyledı bu yuzden mutluyum :)

sınavdan cıkıp eve gelırken okuldan bı kız arkadasım bana saka yapım dıye arabayı ustume surdu sonra duramadı benı ezdı tepeledı :angry: onada cok kızdım :devil:

Gönderi tarihi:
Ben hiç birşeye kızmıyorum. Bazı insanlar tarafından tatlı su balığına çevrildim :D

Resmen ameliyatla sinirlerimi aldılar. :) Bakın nasılda aptal aptal gülüyorum. :)

bende sakin biriyim ama bazen ınsanı özellıkle delirtıyorlar

sınırlerını nerde aldırdın bızde aldıralım :)

Gönderi tarihi:
seedlina marcus sinirlerini Bakırköy ruh ve sinir hastanesinde aldırmış.

bana öle söyledi valla ben onun yalancısıyım :)

bu hayatın acı yönlerine dayanmak için gerekıyor sanırım,yada çok fazla düşünmemek

zaten iyiysen acı çekersin kötüysen acı çektırırsın

Gönderi tarihi:

arkadaş az önce bir eve gittim servise modemi bilgisayara bağlamaya bağladım güzel hemen kaçmam lazımdıki bir eve daha gidecektim aldılar beni ortaya çay kahve pasta masta birde en kötüsü 2 kişi birden soru soruyor bilgisayar hakkında sorularıda çok uzun hikaye kafayı yedim evden çıkana kadar yaa üniversitede bukadar soru cevaplamamıştım öbür evede gidemedim gitti 30 milyonum :angry:

Gönderi tarihi:
arkadaş az önce bir eve gittim servise modemi bilgisayara bağlamaya bağladım güzel hemen kaçmam lazımdıki bir eve daha gidecektim aldılar beni ortaya çay kahve pasta masta birde en kötüsü 2 kişi birden soru soruyor bilgisayar hakkında sorularıda çok uzun hikaye kafayı yedim evden çıkana kadar yaa üniversitede bukadar soru cevaplamamıştım öbür evede gidemedim gitti 30 milyonum :angry:

ya bışe bıldınmı sorudan kurtulamazsın,sen onu bana sor :) gittiğim heryerde problem soran bi çocuk,helede yaz tatılınde çocuk görmeye dayanamazken :(

Gönderi tarihi:
:) ben bazen ilkokulun bahçesine gidiyorum çocukları izlemeye sen kaçıyorsun :)

sende 52 tane, öğretmenım bana vurdu dıye ağlayan çocuk arasında ola da göreyım seni :)

Gönderi tarihi:

yine işten sorumluluktan kaçıp bikaç kişiye yıkmalarına çook kızdım.beddua etmek de ıstemıyorum

ama çok haksızlık bu,neden kımse işini düzgün yapmaz.ülkemız zor gelişir böyle eğitimciler varken.

önce eğitimcilerin eğitilmesi gerekiyorrr :angry: rrrrrrrrrr

Gönderi tarihi:

evet hep yerler :angry: ama kilo almazlar ben bışey yıyım hemen kiloooo :angry::angry:

Gönderi tarihi:

ya bir arkadaşım dıyetısyene gitti,90 kılodan 6 ayda ıncecık kız oldu

bence dıyetısyene gıt ve devam et kilo verene kadar çok etkılı olur

kendı kendıne yapmak çözüm olmuyor,ya kızı görünce tanıyamadık

bence dene arkadaşım

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.