Φ mabel34 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2011 ben siteyi 5-6 sene önce keşfetmiştim sadece chat odalarını kullanıyordum o zamanlar... birkaç gün önce ulu bilge google a bişey sordum sitemizin linkini gördüm. aklıma takıldı. bi ziyaret edeyim diye düşünürken baktım ki üye olmuşum... iyi de olmuş... olmuş mu ? umarım güzel vakit geçiririz... iyi eğlenceler Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2011 Admin Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2011 Hoşgeldiniz.... Alıntı
Φ mabel34 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2011 teşekkür ederim. hoşbuldum Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2011 Admin-- Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2011 Hoşgeldiniz Eğer facebook kullanıyorsanız,facebook paylaşım sayfamıza da üye olmanızı tavsiye ederiz, forumumuzu buradan da güncel olarak takip edebilirsiniz. http://www.facebook.com/pages/Turkish-mediacomforum/121498967883186 ya da forumun sağ yan tarafında beğen butonunu kullanarak da üyeliğinizi yapabilirsiniz. Alıntı
Φ mabel34 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2011 Hoşgeldiniz Eğer facebook kullanıyorsanız,facebook paylaşım sayfamıza da üye olmanızı tavsiye ederiz, forumumuzu buradan da güncel olarak takip edebilirsiniz. http://www.facebook.com/pages/Turkish-mediacomforum/121498967883186 ya da forumun sağ yan tarafında beğen butonunu kullanarak da üyeliğinizi yapabilirsiniz. hoşbuldum... dün akşam sağdaki butonu tıkladım hatırlatmanız için teşekkür ederim Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2011 ben siteyi 5-6 sene önce keşfetmiştim sadece chat odalarını kullanıyordum o zamanlar... birkaç gün önce ulu bilge google a bişey sordum sitemizin linkini gördüm. aklıma takıldı. bi ziyaret edeyim diye düşünürken baktım ki üye olmuşum... iyi de olmuş... olmuş mu ? umarım güzel vakit geçiririz... iyi eğlenceler VIP olabilirseniz hersey yolunda gider ve iyi eglenirsiniz saygilarla Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2011 hoşbuldum... dün akşam sağdaki butonu tıkladım hatırlatmanız için teşekkür ederim Hoş geldiniz de burada adama hiç iyi davranmıyorlar, bir güzel dayak atıyorlar. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2011 Hatta ve hatta arada işkence bile görüyoruz.... Hoş geldiniz... Alıntı
Φ mabel34 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2011 Hoş geldiniz de burada adama hiç iyi davranmıyorlar, bir güzel dayak atıyorlar. imza olarak adalet mülkün temelidir özdeyişini tercih eden birinin bu söylemi hiç inandırıcı gelmedi hoşbuldum Alıntı
Φ mabel34 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2011 herkese teşekkür ederim.. üye oldum bir kere işkence durumuna göre hareket edicem... ya da vazgeçtim... büyüyünce ben de yeni üyelere işkence yaparım.. pes etmek yok Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.