Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

islamın dinin en büyük düşmanı kim?  

11 üye oy verdi

1. 1. islamın dinin en büyük düşmanı kim?

• Kominizm
      2
    • Evrim teorileri
      9
    • Diğer dinler ve inanç sistemleri
      0
    • Ataistler
      12
    • İnanmayanlar
      0
    • Batılı güçler(ABD)
      0
    • Şeytan
      1
    • Diğerleri
      2

Önerilen İletiler

• Cevaplar 80
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Anket dedigin böyle olur iste :D:D:D

Islama savas acanlar paranoyasiyla yola cikilirsa, böyle güzelikler dogar :D

insan böyle bir anket yayinlayip bunca komik olabiliyorsa, diyecegim yoktur.

Hic olmazsa komünistlerle ateistleri ayni maddede birlestirseydin bari de, o maddenin yerine SAMANIST ESKIMO lari da eklerdin.

Onlar da islama karsi savasanlardan olurdu..

Bir dahakine afrika yerlilerini de eklersin :D

Bir onlar kalmisti savas acmayan :D:D

Gönderi tarihi:

islam dininin en buyuk dusmani BILIMdir.

Sagda solda bilim , ilim diye basbas bagiran mullalar , en kucuk bir tartisma aninda "allah boyle istedi ve boyle oldu" diyerek bilimsel tartismalardan kurtulma yoluna giderler. Demekki islamin en buyuk dusmani bilimdir.

Gönderi tarihi:
Anket dedigin böyle olur iste :D  :D  :D

Islama savas acanlar paranoyasiyla yola cikilirsa, böyle güzelikler dogar :D

insan böyle bir anket yayinlayip bunca komik olabiliyorsa, diyecegim yoktur.

Hic olmazsa komünistlerle ateistleri ayni maddede birlestirseydin bari de, o maddenin yerine SAMANIST ESKIMO lari da eklerdin.

Onlar da islama karsi savasanlardan olurdu..

Bir dahakine afrika yerlilerini de eklersin :D

Bir onlar kalmisti savas acmayan :D  :D

6644[/snapback]

walla bence de çok haklısın...aslına bakarsan şıklar arasına dallas dizisinin kötü adamı : JR. ve ünlü maneviyatçı yeni parti başkanı yaşar nuri öztürk'ün de konulmasını öneriyorum...var mı arttıran??????? :P

Gönderi tarihi:

Sevgili arkadaşlar bu anket değişik zamanlarda farklı ........... fikirler ortaya çıkmıştır İlk önce İslamı yıkmak ve haksız çıkarmak için Evrim teorileri ortaya attılar(darwin) sonra haçlılarlabirlikte Hristiyanlar Son iki yy da koministler siyasi olarak Şeytan zaten hep vardı. Batılı güçler ortada değilmi özellikle ABD Afganistan,Irak bunu tartışmaya bile gerek yok.. İnanmayanlardan kastım sapkın tarikatlardır Ataistlerde bunun içine girenlerdir İnanmayanlar ortada değilmi? Saldırcak birşey bulamadıklarında hemen İslamı yalanlamaya kalkarlar

BU ANKETİN AMCI GERÇEKTEN İSLAM DİNİNİ BENİMSEYEM KİŞLERE YÖNELİKTİR DİĞERLERİ KAPSAM DIŞINDA TUTABİLİR KENDİNİ KİMSE ÜSTÜNE ALINMASIN

saygılarımla

Gönderi tarihi:

Ya biz ateistlerden baska islamiyetin dusmanlari nedir: kimdir kim daha iyi bilir.

Bak Darwin denen kisi aslinda bir papaz babanin cocugudur, ama o gercekleri kendi gozuyle gordu ve bu evrim teorisini ortaya atti, bu bir teoridir, ama hristiyan mahkemesinde ve universitelerde bu inceleme sonucunu daha yumusak bir bicimde anlatilmasi istendi. Dinler; hangi din olursa olsun BILIM i istemez, bilim Allah olgusunun bittigi yerde baslar, asla din ve bilim bir arada olmaz. Eger sen o anketi muminler icin duzenlediysen orya ATATURK diye bir secenekte koyacaktin. Ataturkte islam icin bir tehlike olusturuyor muminler icin.

Gönderi tarihi:
Ya biz ateistlerden baska islamiyetin dusmanlari nedir: kimdir kim daha iyi bilir.

Bak Darwin denen kisi aslinda bir papaz babanin cocugudur, ama o gercekleri kendi gozuyle gordu ve bu evrim teorisini ortaya atti, bu bir teoridir, ama hristiyan mahkemesinde ve universitelerde bu inceleme sonucunu daha yumusak bir bicimde anlatilmasi istendi. Dinler; hangi din olursa olsun BILIM i istemez, bilim Allah olgusunun bittigi yerde baslar, asla din ve bilim bir arada olmaz. Eger sen o anketi muminler icin duzenlediysen orya ATATURK diye bir secenekte koyacaktin. Ataturkte islam icin bir tehlike olusturuyor muminler icin.

Böyle ***** düşüncülerden artık kurtul istersen.. ATATÜRK hiçbir zaman din düşmanlığı yapmadı. Atatürk ün laiklik felsefesi din özgürlüğüne dayanıyordu ama sen bunu dinsizlik olarak algılamışın...İslam dinin bilme ve ilme verdiği değeri anlamadıysan bu seninsorunun .. Birde hiçbir yerde ALLAH bitmez ALLAH hep vardır heryerde olacaktır...

ATATÜRK;

Türk Kuran'ın arkasında koşuyor; fakat onun ne dediğini anlamıyor, içinde neler var bilmiyor ve bilmeden tapınıyor. Benim maksadım; arkasında koştuğu Kitap'ta neler olduğunu Türk anlasın.

Büyük Millet Meclisi 23 Nisan 1920 Cuma günü açılmıştır. Bu açılışın 21 Nisan 1920'de tüm Türkiye'ye gönderilen bildirgesi, bildirgeyi kaleme alan Atatürk'ün samimi dindarlığını açıkça gözler önüne seren tarihi bir belge niteliğindedir:

1. Allah'ın yardımıyla 23 Nisan Cuma günü, Cuma namazından sonra Ankara'da Büyük Millet Meclisi açılacaktır.

2. Vatanın bağımsızlığı, yüksek halifelik ve saltanat makamının kurtarılması gibi çok önemli vazifeleri olan Meclisin açılış gününü, Cumaya tesadüf ettirmekten maksat, o günün kutsallığından faydalanmak ve açılmadan önce sayın milletvekilleriyle Hacı Bayram Camii'nde Cuma namazı kılmak, Kuran ve namazın nurlarından faydalanmaktır. Namazdan sonra Peygamberimiz (sav)'in sakalı ve sancağı el üstünde olduğu halde Meclis binasına gidilecektir. Camiden buraya kadar olan merasim için Kolordu Komutanlığı'nca özel olarak askeri tertibat alınacaktır.

3. O günün kutsallığını güçlendirmek için bugünden başlayarak valiliklerde, vali beyefendinin düzenlemesiyle hatim indirilecek, muhayiri şerif okunacaktır. Hatmin son kısımları Cuma namazından sonra Meclis binası önünde tamamlanacaktır

Gönderi tarihi:

Espri bir yana, psikolojiyi görüyor musunuz.?

Gercekten cok vahim durumda böyle düsünenler.

Bir okka düsman saydigi gibi, bir de digerleri demis :D

Digerleri´nin bir kismini ben saymaya calistim ama cok is var daha...

Aslinda düsman olmayanlar diye düzenlenmis bir anket daha mi mantikli olurdu, bilemiyorum. :D

• 4 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Buna bir de son günlerde artan "Dünyada yaşayan müslüman olmayan insanları" katmanız gerekiyor. Din adına terrorizm korkusu estiren ve kendilerini müslüman olarak tanıtan kişiler, İslam dinini dünyanın bir numaralı düşmanı haline getirdiler. Saygılar.

Gönderi tarihi:
Buna bir de son günlerde artan "Dünyada yaşayan müslüman olmayan insanları" katmanız gerekiyor. Din adına terrorizm korkusu estiren ve kendilerini müslüman olarak tanıtan kişiler, İslam dinini dünyanın bir numaralı düşmanı haline getirdiler. Saygılar.

9528[/snapback]

Bunun icin artik, bin yillik uykulardan uyanma zamani gelmedi mi diye düsünüyorum.

sevgiler

Gönderi tarihi:
Bunun icin artik, bin yillik uykulardan uyanma zamani gelmedi mi diye düsünüyorum.

sevgiler

Pardon. Pek anlayamadım. Kimin uyanması? Müslümanların uyanıp akıllarını başlarına toplaması mı? Yoksa diğerlerin uyanıp bu dini ortadan kaldırması mi? Yada nasıl?

Gönderi tarihi:

İnanmayanlardan kastım sapkın tarikatlardır Ataistlerde bunun içine girenlerdir

HASAN 17

BUNU HANGİ KAFAYLA DÜŞÜNEREK YAZIYORSUN ATEİSTLERİN TARİKATI MI VAR?TOPLU İBADET Mİ YAPIYORLAR?ATEİSTLERİN BİR İŞARETİ Mİ VAR?

ATEİST SADECE ALLAH YOKTUR DER ONUN DIŞINDA BENİMSEDİĞİMİZ AHLAK YOKTUR DİĞER İNSANLAR GİBİ GENEL KABUL GÖRMÜŞ AHLAK KURALLARINI KABUL EDERİZ HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KABUL EDERİZ KIRMIZI IŞIKTA DURURUZ YEŞİL IŞIKTA GEÇERİZ FALAN FİLAN NE TARİKATINDAN BAHSEDİYORSUN?

Gönderi tarihi:

sevgiler

Pardon. Pek anlayamadım. Kimin uyanması? Müslümanların uyanıp akıllarını başlarına toplaması mı? Yoksa diğerlerin uyanıp bu dini ortadan kaldırması mi? Yada nasıl?

9531[/snapback]

Müslümanlarin tabi ki siddetle uyanmasi gerek, zira, aci bir sekilde bu düsten dürtüklenerek uyariliyorlar.?? Dünyanin haline baksaniza.

Müslümanlarin hallerine bir bakin., nere de insan kani aksa, hepsi; sanki el kaideyi amcalari kurmus gibi destekleyip, oh olsun diyerek oynamyorlar mi???

Oysa el kaidenin kendileriyle hic bir alakasi olmadigi halde, tüm bombalama olaylarinin arkasinda pasif destekci zavalli müslümanlarimiz. Bu anlamada uyanmalari gerek elbet.

Onlarin disinda uyuyan yok ki zaten dünyada?

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
islam dininin en buyuk dusmani BILIMdir.

Sagda solda bilim , ilim diye basbas bagiran mullalar , en kucuk bir tartisma aninda "allah boyle istedi ve boyle oldu" diyerek bilimsel tartismalardan kurtulma yoluna giderler. Demekki islamin en buyuk dusmani bilimdir.

6646[/snapback]

bilim mi düsman bilim sadece darwincilerin düsmani

Gönderi tarihi:

sevgiler

Müslümanlarin tabi ki siddetle uyanmasi gerek, zira, aci bir sekilde bu düsten dürtüklenerek uyariliyorlar.?? Dünyanin haline baksaniza.

Müslümanlarin hallerine bir bakin., nere de insan kani aksa, hepsi; sanki el kaideyi amcalari kurmus gibi destekleyip, oh olsun diyerek oynamyorlar mi???

Oysa el kaidenin kendileriyle hic bir alakasi olmadigi halde, tüm bombalama olaylarinin arkasinda pasif destekci zavalli müslümanlarimiz. Bu anlamada uyanmalari gerek elbet.

Onlarin disinda uyuyan yok ki zaten dünyada?

EL KAIDE DEDIGIN SEY ..................... MÜSLÜMANLARLA ILGISI YOKTUR TERÖR ..........MISYONERLER TARAFINDAN ISLAMA GIYDIRILMIS BIR KATRANDIR TERÖRÜ YAPAN BATI AMA EN BÜYÜK DÜSMANI ISLAMI YOK ETMEK ICIN ELINDEN GELENI YAPAN DA BATI

TEK DERTLERI HIZLA ARTAN ISLAM NÜFUSUNA DUR DIYEBILMEK BUNUN ICIN BAS VURMADIKLARI YÖNTEM YOK

BU DA YAKINDA KONUSULACAK BURDA

BUGÜN YAHUDILERLE HIRISTIYANLAR BIR OLMUS ISLAMA SALDIRMAKTADIRLAR ATEIZMLE BUDIZMLE FALAN DEGIL KENDILER GIBI SEMAVI BIR DIN OLAN TEK TANRI INANCI OLAN ISLAMLA SAVASIYORLAR

ISLAMIN GÜCÜNÜ BILIYORLAR FATIHIN ORDUSUNDAKI IMANI O IMANIN KENDILERINE YAPTIGINI BILIYORLAR VE KORKUYORLAR

ATEIZM DIYE BI SEY KALMADI ZATEN KIRINTILARI SADECE PRATIK ATEISTLER ONLAR DA DÜSÜNMEYI REDDEDIYORLAR

BUGÜN ISLAMIN EN BÜYÜK DÜSMANI KISKANC BATIDIR HIRISTIYAN DÜNYASIDIR ISRAILDIR SIYONISTLERDIR

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.