Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 MELİH GÖRGÜN-ONDÖRT BAHAR Alıntı
Φ mystra Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 unut benide her yalan gibi unut - sezen aksu Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 YALAN-MANGA Elimde saç tokan Güneş misali mis kokan Bıraktığın tek parçan Bir de kocaman bir yalan Affedilmek istemedin Nefretimi bekledin Seni senden başka Kimse, kimse, kimse affedemez Bazı şeyler için İyi olmak yetmiyormuş Sevilmek için, aşk için İyi olmak yetmiyormuş Aşk biraz palavradır Biraz da aşna, aşna fişna Biraz da yalandandır Sevmek birisini ömür boyu Platonik olma, değmez ona, yazık sana Aslında hepsi yalan, yalan dolan, herşey yalan Aşk sevmek değil yalan, yalan dolan her şey, yalan, yalan dolan Aşk sevmek değil yalan, yalan dolan her şey, yalan, yalan dolan Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Rüya Değmeyin feryadıma, figanıma değmeyin Eğer sevda bu demekse ben vazgeçtim Beni sevmeyin garip deyin kader deyin Geçiçi gün deyin bu kışta efkarlıyım Bahara Allah kerim hadi yüreğim ha gayret Hele sıkı dur hele sabret başını eyme dik tut Bu bi rüyaydı farzet hadi yüreğim ha gayret... Sertab Erener Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 ahmet kaya - gün olur sabahtan beri bunu söyleyip duruyom Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Kar beyazdır ölüm - Kerim tekin.. Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 aaaa kim gelmiş hoşgeldin arman Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Kar beyazdır ölüm - Kerim tekin.. ana banindan ne zaman kurtuldun? Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 AŞK ÖLMEZ Sertap Erener (: Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 irem -- hayal et sevgilim Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Ayten Alpman - Sen varsın Bir akşam gözünde aşk tüterse Geçmiş günler aklından geçerse Kalbin bomboş ümitler biterse Sen üzülme ben varım Neler geçti kimbilir başından Sevgi umdun hep başkalarından Ağlama gidenlerin ardından O giderse ben varım Zaman durdu sanki beklerken seni Ben bir tek sevgiye bağladım kalbimi Ayrılmam istersen hiç yanından Çağırsan gelirim çok uzaklardan Eskiden korkardım yalnızlıktan Korkmam artık Sen varsın Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Ayten Alpman - Sen varsın Bir akşam gözünde aşk tüterse Geçmiş günler aklından geçerse Kalbin bomboş ümitler biterse Sen üzülme ben varım Neler geçti kimbilir başından Sevgi umdun hep başkalarından Ağlama gidenlerin ardından O giderse ben varım Zaman durdu sanki beklerken seni Ben bir tek sevgiye bağladım kalbimi Ayrılmam istersen hiç yanından Çağırsan gelirim çok uzaklardan Eskiden korkardım yalnızlıktan Korkmam artık Sen varsın cok güzel bi parca ama yaaa... bende bugün Funda Arar´dan Alagül e taktim.... Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 BEN ÖLMEDEN ÖNCE/FATİH ERDEMCİ ben ölmeden önce bir sürü dostum vardı ben ölmeden önce bir sürü düşüm vardı ben ölmeden önce bir sürü aşkım oldu ben ölmeden önce bir sürü hatam oldu her şeye rağmen pişman değilim ama yinede bazen düşündüğümde bir gün gelirde yaşarım bende yine tüm aşklarım yalanmıydı ey tanrım eriyorum yavaş yavaş...... uzun bi süredir bu şarkı aklımdan geçiyor bu gidişle de hep geçecek gibi Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 MÜJDE/BENGÜ Telefonlar uzak olsun benden Aramam aramam bir daha Yalansa dilimdeki yalan olsun Sevmiyorum eskisi gibi Başka bir insan karşımdaki Değişmez diyenlere müjde Çok seven böyle gider miydi Müjde herşey bitti Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Bekle Beni Söz: K. Simonof Müzik: Cem Karaca Bekle beni, bekle beni, Bekle beni geleceğim Bütün gücünle bekle Karlar tozarken bekle Ortalık ağarırken Kimseler beklemezken Soluk sıkıntılarla ağırlaşan yağmurlar içinde Tek bir haber bile çıkmasa uzaklardan Saçına dağılsa bekleyişin Yalnız sen olsan bile bekleyen beni Bekle yine, bekle, bekle beni Bekle beni, bekle beni, Bekle beni geleceğim Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 bulutsuzluk özleminden ........ne olursa olsun yaşamaya mecbursun....... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gördün mü bak bizden ötesi de varmış ölürüm hasretinle Yaşananların Hepsi Meğer Birer Yalanmış... Kaderimde Bu da mı vardı? Sevdiğimi Başkalarıyla Göreceksem eğer Kör Olsun Bu Gözler.. Görmeyeyim Bi daha... Yar! Ellerin nerde? Ya beni de götür ya da gitme! Bilirsin Sensiz ben hiç yaşayamam ki ölürüm hasretinle... Geceler uykusuz geçer oldu ömrümde Anılar birer birer batırır hançeri kalbime Kaderimde Bu da mı vardı? Sevdiğimi Başkalarıyla Göreceksem Eğer Kör Olsun Bu Gözler Görmeyeyim bi daha Yar! Ellerin nerde? Ya beni de götür ya da gitme! Bilirsin Sensiz ben hiç yaşayamam ki ölürüm hasretinle... HACETTEPELİLER Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 RÜYANDA GÖRSEN İNANMA/DUMAN arkadaş sen bu değilsin görünüş sadece giysin arkadaş niye gücendin alıştım karıştım ben sana rüyanda görsen inanma arkadaş sen bu değildin bilinen sadece ismin arkadaş niye değiştin alıştım karıştım ben sana rüyanda görsen inanma arkadaş sen bu değilsin yaşayan sadece fikrin arkadaş niye gücendin alıştım karıştım ben sana rüyanda görsen inanma sana boynumuzu eğeriz sanma hakkımızı gelir alırız zorla saklayacak yüzün yok yok rüyanda görsen inanma arrrkaadaaaşşş niyee gücendddinnn eeyey eeyy saaannaa boyynuumuuzzuu eeeğerrizz saanmaa sakkllaayacakk yüzzün yokk yokkk rüyandaaa görsenn inanmmaa duman gibi söylüyorum da şu an da Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Sen Gelmez Oldun iDeyiptin baharda görüşelim Bahar geldi geçti sen gelmez oldun Yaradan eşgine ne olur dön Kuşlar kondu göçtü sen gelmez oldun Sen gelmez oldun sen gelmez oldun Yari gözleyirem men, isteyirem men Sen gelmez oldun Biz bu sonbaharda buluşacaktık Bahar geldi geçti sen gelmez oldun Taşlara mı döndü kalbin gelmedin Aylar geldi geçti sen gelmez oldun Sen gelmez oldun sen gelmez oldun Sen gelmez oldun yarim Gözlerim yolda beklerim ama Sen gelmez oldun Demiştin kapına gelirim diye Kulağım kapıda ses vermez oldun Boş yere mi yeimin ettik ikimiz Kuşlar yuva kurdu sen gelmez oldun Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2005 MÜFİDE İNSELEL-FASULYEDEN pek iyi değilim bugünlerde şarap çare olmadı yok yemeğe gelemem sizlerle karnım hiç acıkmadı pek iyi değilim bugünlerde serde huzur kalmadı ısrar etmeyin gelemem sizlerle ikramiye çıkmadı fasulyeden sevildim hep oynadım fasulyeden zararım künyeden mi yoksa külliyen mi bünyeden azad edin beni dostlar yittim gittim bittim belki bir gün dönerim aranıza ben şimdilik bittim TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL BİR ŞARKI Alıntı
Φ kedikız Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2005 SEN GİDERKEN Senin gözlerinle bakamadım hiç Aşk bir masal ben masallara inanamadım hiç Seni sevdiğimi söyleyemedim hiç Pişmanım sana kalbimi açamadım hiç Canım gitme aşkım gitme diyemedim hiç Bu gece sen giderken Güneş yüreğime batıyor Bu gece sen elveda derken Sözlerin yüreğimi yakıyor Sana itiraf edemedim hiç Aşk bir uçurum ben sonunu göremedim hiç Seni sevdiğimi söyleyemedim hiç Pişmanım sana kalbimi açamadım hiç Canım gitme aşkım gitme diyemedim hiç acaip bi şarkı ya kimdir nedir bilmiyomda sözleri sitesinden indirdim www.aykutalan.com Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2005 BEN BÖYLEYİM/CANDAN ERÇETİN Üzgünüm acı sözlerim için Üzgünüm seni kırdığım için Haklısın bana darılsan bile Beni terketsen bile Ne yapayım ben böyleyim Üzgünüm bütün olanlar için Üzgünüm mutlu yıllarım için Aşkımız lekesiz olmalıydı Şüphesiz olmalıydı Affedemem ben böyleyim İster vur ister okşa İster tut ister yolla İster sev ister zorla Ben böyleyim Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2005 Unutama Beni Boğazında düğümlenen hıçkırık olayım Unutma beni, unutama beni Gözünden damlayamayan göz yaşın olayım Unutma beni, unutama beni Gölgen gibi adım adım Her solukta benim adım Ben nasıl ki unutmadım Sende unutma beni, unutama beni Bitmek bilmez kapkaranlık geceler boyunca Unutma beni, unutamam beni Ayrılığın acısını kalbinde duyunca Unutma beni, unutama beni Sevişirken, öpüşürken Yapayalnız dolaışrken Unutmaya çalışırken Unutma beni, unutama beni Esmeray Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 Sen Benim Hiç Bir Şeyimsin / AHMET KAYA Sen benim hiçbirşeyimsin Yazdıklarımdan çok daha az Hiç kimse misin bilmemki nesin Lüzumundan fazla beyaz Sen benim hiçbirşeyimsin Varlığın yokluğun anlaşılmaz Galiba eski liman üzerindesin Nasıl karanlığıma bir yıldız olmak Dudaklarınla cama çizdiğin En fazla sonbahar otellerinde Üniversiteli bir kız uykusu bulmak Yalnızlığı öldüresiye çirkin Sabaha karşı öldüresiye korkak Kulağı çabucak telefon zillerinde Sen benim hiçbirşeyimsin Hiçbir sevişmek yaşamışlığım Henüz boş bir roman sahifesinde Hiç kimse misin bilmemki nesin Ne çok çığlıkların silemediği Zaten yok bir tren penceresinde Sen benim hiçbirşeyimsin Yabancı bir şarkı gibi yarım Yağmurlu bir ağaç gibi ıslak Hiç kimse misin bilmemki nesin Uykumun arasında çağırdığım Çocukluk sesinle ağlayarak Sen benim hiçbirşeyimsin... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.