Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

PKK ve diger yikici örgütlerin Avrupa'da özelliklede Almanya'da yuvalandiklari aslinda tam bir belgedir. Bu örgütlerin faaliyetlerine göz yummak onlarin Türkiye karsiti calismalarini tolere etmek tam bir belgedir. Kaldi ki gerek Imralidaki teröristbasi gerekse tutuklanan üst düzey örgüt elemanlari bu iliskileri itiraf etmislerdir.

PKK terör örgütünün yayin organi aylik SERXWEBUN,BERXWEDAN gazeteleri,Kürdistan Report,Özgür politika,STERKA CIVAN vb.gazeteleri PKK terör örgütünün propgandasini yaptigi,devamli siddet önerdigi,siddeti tesvik edici yazilar yayinladigi halde,yillarca ve halen hicbir kistilamaya tabi tutmadan Almanya'da yayin yapabilmesi belge degilmidir,bu gazetelerin orada basilip yayinlanmasi belge degilmidir?

Ayrica bazi Alman yetkililerinin PKK terör örgütü ile ve onun basi ile görüstügü gercegi belge degilmidir

Ben yine ayni seyleri tekrarliyorum: Basta Almanya olmak üzere tüm Avrupa ülkeleri PKK ve diger terör örgütlerine maddi ve lojistik destek saglamis ve saglamaktadirlar. DDR'den alinan tanklarin PKK icin kullanildigini ileri sürerek Türkiye'ye Leopar tanki satmayanlar Almanlar degilmiydi. Ne cabuk unutuyorsunuz bunlari.

Yunanistan'in, terör örgütü basina Güney Kibris pasaportu verdirip Atina'da ki kamplarda teröristleri egittigini artik bilmeyen kalmadi.

saygilarla

Gönderi tarihi:

PKK ve diger yikici örgütlerin Avrupa'da özelliklede Almanya'da yuvalandiklari aslinda tam bir belgedir. Bu örgütlerin faaliyetlerine göz yummak onlarin Türkiye karsiti calismalarini tolere etmek tam bir belgedir. Kaldi ki gerek Imralidaki teröristbasi gerekse tutuklanan üst düzey örgüt elemanlari bu iliskileri itiraf etmislerdir.

PKK terör örgütünün yayin organi aylik SERXWEBUN,BERXWEDAN gazeteleri,Kürdistan Report,Özgür politika,STERKA CIVAN vb.gazeteleri PKK terör örgütünün propgandasini yaptigi,devamli siddet önerdigi,siddeti tesvik edici yazilar yayinladigi halde,yillarca ve halen hicbir kistilamaya tabi tutmadan Almanya'da yayin yapabilmesi belge degilmidir,bu gazetelerin orada basilip yayinlanmasi belge degilmidir?

Ayrica bazi Alman yetkililerinin PKK terör örgütü ile ve onun basi ile görüstügü gercegi belge degilmidir

Ben yine ayni seyleri tekrarliyorum: Basta Almanya olmak üzere tüm Avrupa ülkeleri PKK ve diger terör örgütlerine maddi ve lojistik destek saglamis ve saglamaktadirlar. DDR'den alinan tanklarin PKK icin kullanildigini ileri sürerek Türkiye'ye Leopar tanki satmayanlar Almanlar degilmiydi. Ne cabuk unutuyorsunuz bunlari.

Yunanistan'in, terör örgütü basina Güney Kibris pasaportu verdirip Atina'da ki kamplarda teröristleri egittigini artik bilmeyen kalmadi.

saygilarla

Her ülkede oldugu gibi Almanya'da kendi kanunlari cercevesinde her türlü örgütlenmeye izin verir, ama kanuna karsi olmayacak. Bu anlamda bir defa PKK resmen Almanya'da yasak, haa diyeceksinki baska isim altinda calisiyorlar. Türkiye'de yoklarmi baska isim altinda PKK'lilar? Her gün agzindan BDP'lilerin PKK'li oldugunu sen söylemiyormusun? Almanya'da sayacagin tüm legal Türk örgütlerini Türkiye'de de görebiliriz. Karakas dahi Türkiye'de sempatizanlari tarafindan görkemli bir merasimle gömüldü. Almanya'ya dil uzatacagimiza kendimize bakalim.

Almanya Türkiye'ye panzer satarken belirli bir antlasma cercevesinde satmistir ve bui antlasmaya göre Leopard panzerleri ic savasta degil ülke savunmasi icindir. Türkye antlasmayaaykiri tutum icerisinde olursa Almanya'da dogal olarak demokratik bir ülke olarak gerekeni yapmistir. Bu aslada PKK'yi destekliyor anlamina gelmez.

Siz hala kendi idaalarinizi belge olarak bize taktim ediyorsunuz.

Sizin iddaalariniz belge kabul edilirse simdiye kadar Ergenekoncularinkisi belgeninde daha ötesinde olurdu. Hukukta sizin "belgeniz" sadece iddaa olarak gecerlilik buluyor.

Almanya kanunlarina uygun bir sekilde her sahis bir dernek kurabilir. Almanya'da demokrasi sadece kagit üzerinde degil uygulamada da islemektedir.

Almanya'da Türkiye karsiti örgütlerin var olusu asla Alman devletinin o örgütlere ayricalik tanidigini, kanun disi eylemlerde bulunmasina müsaade ettigini ve hatta onlara maddi destekte bulundugunu göstermez.

Türkiye'de de yüzlerce kuruluslar varki o kuruluslar kendi ülkelerinde ysak olabiliyor. Mesela Cecen'ler Türkiye'de örgütlenmiyorlarmi? O örgütler Cecen devletine ve Rusya devletine göre terör örgütleri degilmi? Bu anlamda simdi Türkiye Rusya#ya karsi terörö örgütlerini desteklemismi oluyor?

Birakalim bunlari varsa "belgelerle" konusalim. yoksada fazla uzatmaya gerek yok.

Gönderi tarihi:

BHV sirf Türkiye'de faaliyet gösteren yikici gruplarla isbirligi yapmiyordu.Ayrica eski Yugoslavyadaki Hirvat gruplari ve Iran'in Sah yanlisi vatandaslari ile de irtibat halindeydi.Bütün bu faaliyetler 11 Eylül'e kadar devam etti.Türkiye'de terör saldirilarinigerceklestirmis olanlarin cogusu Alman pasaportluydu.Belge isteyenlerin Almanlara bu teröristlere neden pasaport verdigini sormalari gerekir eger ciddi iseler.

Almanlar 18.11.2001 tarihinde alelacele cikardiklari bir kanunla;BHV,BND ve BKA'nin illegal gruplarla olan münasebetlerini gecici olarak askiya almalarini saglamistir.Bu kanunun 17.bölümünde aynen söyle yazilidir:"Milli de olsa cikarlarimiz icin sürdürdügümüz politikaya artik dost ülkeler tarafindan tahammül edilmemesi nedeniyle,bütün kökten dinci ve kökten milliyetci ve diger terör amacli gruplarin Alman vatndasi olsalar bile bu suclardan eger yurtdisinda araniyorlarsa onlarin vatandaslik haklarinin tek tarafli feshedilip geldikleri memleketlere iade edilmelerinin saglanmasi.

Ayrica bütün güvenlik güclerimizin bu gruplarla bilgi alisverisleri Alman ve AB cikarli olup bu gruplarin pasifize edilmeleri,faaliyetlerinin Almanya sinirlari icinde durdurulmasi BIR IKINCI EMRE KADAR EMREDILIR."

Yukarida bahsedilen kanun maddesi ile Alman Devleti bu terör gruplari ile isbirligi icinde olduklarini ama 11 Eylül saldirisi sonunda bu isbirligini gecici olarak askiya aldiklarini itiraf etmektedir.

Almanyada faaliyet gösteren Kürtcü gruplarin listesi asagidadir:

PKK-Arbeiter Partei Kurdistans

ARGK- Volksbefreiungsarmee Kurdistans

ERNK- Nationale Befreiungsfront Kurdistans

YKWK- Union Der Patriotische Arbeite Kurdistans

YXK- Union Der Revolitionare Patriotische Jugend Kurdistans

YJWK- Union Der Patriotische Frauen Kurdistans

YRWK- Union Der Patriotische Intelektuellen Kurdistans

PUK- Patriotischen Union Kurdistans

HRK-Befreiungseinheiten Kurdistans

TKSP-Sozialistischen Partei Turkisch Kurdistans

KOMKAR- Federation Der Arbeitervereine aus Kurdistan in der BRD e.V

Bu gruplar tamamen PKK yandasi ve PKK ile baglantili derneklerdir.Hepsi Alman yasalarina göre kurulmus ve Alman Dernekler yasasina görede maddi olarak desteklenirler.Bunun aksini iddia etmek art niyettir.

Türk vatandasi olarak Almanyadan iltica talebinde bulunan Kürtlerin sayisi 1995'e kadar 400 bin civarindaydi.Bunlara kisa sürede Alman vatandasligi verilmistir.

2005 yili itibariyle Alman vatandasligina gecen PKK'li sayisi 1,2 milyondur.Aslinda bu oran hesap edilirse belirli bir süre sonunda Almanyada Alman nüfusunun yüzde onu kadar bir sayiya yükselecektir ki bu da Almanlarin isine gelmeyen bir durumdur.Almanlarin Türkiyenin icislerine karisma heveslerinin altinda yatan nedenlerden biride budur.Zaten Erdogan'in da Türkiye'de Kürt sorunu vardir diye ortaya cikmasida Alman siyasetine yaptigi sözcülükten öte birsey degildir,onun Kürtler tarafindan desteklenmesinin nedenide budur.

Almam istihbarat birimlerinin PKK ile görüstüklerinin Türk istihbarat birimleri tarafindan ortaya cikarilmasi ve özellikle bantlarin onlara dinletilmesi ile Almanlarin gercek yüzleri ortaya cikmistir.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Bir hafta kadar önce Başbakan kendilerine açıkladığımız halde hala terör örgütüne destek olan ülkeler var demişti; bu bayağı açık sanırım.

Sayin yilmaz, isim evrmeden konusunca hangi devle toldugunu nasil kestirecegiz?

Neden acikca söylemiyor basbakan hangi devlet oldugunu? Tahminime göre Suriye gibi ülkeleri ima etmis olabilir.

Gönderi tarihi:

Sayin yilmaz, isim evrmeden konusunca hangi devle toldugunu nasil kestirecegiz?

Neden acikca söylemiyor basbakan hangi devlet oldugunu? Tahminime göre Suriye gibi ülkeleri ima etmis olabilir.

Sayın dominik, Suriye gibi ülkeler olsa İsrail e yaptığı gibi açık açık söyler, bir de meydan okurdu. Kimi kast ettiğini siz de ben de hepimiz çok iyi biliyoruz. Gerçekten siz bu ülkelerin pkk yı desteklemediğini düşünüyor musunuz?

Gönderi tarihi:

BHV sirf Türkiye'de faaliyet gösteren yikici gruplarla isbirligi yapmiyordu.Ayrica eski Yugoslavyadaki Hirvat gruplari ve Iran'in Sah yanlisi vatandaslari ile de irtibat halindeydi.Bütün bu faaliyetler 11 Eylül'e kadar devam etti.Türkiye'de terör saldirilarinigerceklestirmis olanlarin cogusu Alman pasaportluydu.Belge isteyenlerin Almanlara bu teröristlere neden pasaport verdigini sormalari gerekir eger ciddi iseler.

.

.

.

O halde Ergenekon saniklarinin yrgilanmasina bile gerek yok derhal idam edilmeli cünki, onlar icin mahkemelerin elindeki belgeler senin bize belge diye inandirmaya calistigin ama malesef sadece sözlü bir iddaadan ibaret olan ithamlarindan dahada kesin bir dogrulugu var.

Almanya'da bazi örgütlerin varligini zaten biliyoruz ve bu örgütler Almanya anayasasina göre calisir. PKK Almanya'da terör örgütü olarak gecerlidir ve aslada legal calsimasi yoktur. Illegal olarak calismaktadir, ayni calismayi Türkiye'de de yapiyor. Bu yanlisi kimseye dogru olarak inandiramazsiniz, bosuna ugrasmayin.

Diger saydigin örgütlerinde varligi asla Alman devletinin onlari finaziel olarak destekledigini göstermez. benzeri örgütlenmeleri Türkiye'de baska ülkelerin vatandaslarindanda görebilirsin. Almanya kanunlarini Türkiye'ye veya bask bir ülkeye endeksli yapamaz. Dolayisiyla kimlerin iltica hakkina sahip olabileceklerinide gene Almanya meclisi karar veriri ve bu kararlarda herkes icin gecerlidir. Yoksa Almanya'dan aynen Türkiye'nin bir dönemler Iran'li mültecileri Molla'laar teslim ettikleri gibi bir davranismi bekliyorsun? Sen o tür davranisi ancak Türkiye gibi ülkelerden bekleyebilirsin ama asla Almanya'dan degil.

Gönderi tarihi:

Sayın dominik, Suriye gibi ülkeler olsa İsrail e yaptığı gibi açık açık söyler, bir de meydan okurdu. Kimi kast ettiğini siz de ben de hepimiz çok iyi biliyoruz. Gerçekten siz bu ülkelerin pkk yı desteklemediğini düşünüyor musunuz?

Konusan ve idda eden sade bir vatandas degil devletin basbakani. Tabiiki acik ve net konusmasini beklerim. Varsa ellerinde bilgiler neden gerekeni yapmiyorlar? Yoruma acik üstü kapali konusmalarla ancak seni, beni ve diger insanlarin kafalarini karisitirip gündem degistirirler.

Benim bos laflara karnim tok.

Ülkeler arasinda dis politikaya endeksli belirli ataklar vardir ve her daimde olacaktir. Dolayisiyla Türkiye'nin diger ülkelere karsi elinde bazi kozlar tutmasi olabilecegi gibi diger ülkelerinde Türkiye'ye karsi ellerinde PKK evya benzeri kozlari olabilecegi kanisindayim, ama bu tip gelismeler dönem sönem degisiyor ve bu gün dost dedigin ülke yarin düsman veya bugün düsman dedigin ülke de yarin dost olabiliyor.

Ben genede bir ülkeyi suclarken kesin belgelere bakarim.

Nasilkibazi yorumcular genel bilinen bilgileri bize belge olarak sunuyor, ama aslda bir kanit olamiyorsa basbakaninda üstü kapali konusmasi benim icin kesin bir bilgi veya belge olamaz. varsa ellerinde söylesinler vatandasa isimleriyle beraber. Neden aciklamiyorlar hangi ülkeler oldugunu?

Gönderi tarihi:

Konusan ve idda eden sade bir vatandas degil devletin basbakani. Tabiiki acik ve net konusmasini beklerim. Varsa ellerinde bilgiler neden gerekeni yapmiyorlar? Yoruma acik üstü kapali konusmalarla ancak seni, beni ve diger insanlarin kafalarini karisitirip gündem degistirirler.

Benim bos laflara karnim tok.

Ülkeler arasinda dis politikaya endeksli belirli ataklar vardir ve her daimde olacaktir. Dolayisiyla Türkiye'nin diger ülkelere karsi elinde bazi kozlar tutmasi olabilecegi gibi diger ülkelerinde Türkiye'ye karsi ellerinde PKK evya benzeri kozlari olabilecegi kanisindayim, ama bu tip gelismeler dönem sönem degisiyor ve bu gün dost dedigin ülke yarin düsman veya bugün düsman dedigin ülke de yarin dost olabiliyor.

Ben genede bir ülkeyi suclarken kesin belgelere bakarim.

Nasilkibazi yorumcular genel bilinen bilgileri bize belge olarak sunuyor, ama aslda bir kanit olamiyorsa basbakaninda üstü kapali konusmasi benim icin kesin bir bilgi veya belge olamaz. varsa ellerinde söylesinler vatandasa isimleriyle beraber. Neden aciklamiyorlar hangi ülkeler oldugunu?

Zaten biz de buna kızıyoruz ya, madem suçluyorsun açık konuş; açık konuş ki millet şunu kast etti, bunu kast etti diyerek yorum yapmasın. Belgelere bakarım diyorsunuz ve pkk kozunun olabileceğini kabul ediyorsunuz; bu kanıya vardığınıza göre sizde belge var.

Gönderi tarihi:

Zaten biz de buna kızıyoruz ya, madem suçluyorsun açık konuş; açık konuş ki millet şunu kast etti, bunu kast etti diyerek yorum yapmasın. Belgelere bakarım diyorsunuz ve pkk kozunun olabileceğini kabul ediyorsunuz; bu kanıya vardığınıza göre sizde belge var.

Dikkatinizi cekerim kesin konusmuyorum, sadece belirli ülkelerin olabilecegini söylüyorum. Belgem olsa zaten derhal gösteririm. Ben kesin olarakta su veya bu ülke olarakta yazmiyorum.

Tarihi gercekler ülkelerin dis politikalari cercevesinde birbilerine karsi ellerindeki bazi kozlari kullanabilecegini söylüyorum. Daha yakin zamana kadar en büyük düymanimiz Sovyetler idi ama simdi ise en iyi dostlarimizdan birisi demi.

Gönderi tarihi:

Almanya Türkiye'de faaliyet gösteren terör örgütlerini kucaklayan tek ülkedir.Diger Avrupa ülkelerinde bu gruplar her nekadar müsamaha görselerde Almanya kadar degildir.

PKK Almanya'da legal bir örgüttür sadece PKK degil onun yan kuruluslari olan ve yukarida listesini verdigim diger terör örgütrleride legaldir.Simdi Alman polisinin arada bir PKK bürolarini bastigini okudugumuzda zaten bunun legal oldugunu görüyoruz.Polisin baskin yapmasi onun legal olmamasindan degil dogal prosedür icabi Alman yasalarina aykiri calisip calismadiklarinin tespiti icindir

Almanyada calisma ruhsati alan yani "EINGETRAGENE VEREIN"statüsünde olan tüm dernekler Alman Devletinden parasal destek alirlar

Benim verdigim örnekler somutt örneklerdir. PKK örgütleri Avrupada özellikle Almanyada faaliyet halindedir ve Alman devletinden maddi destek alirlar.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Almanya Türkiye'de faaliyet gösteren terör örgütlerini kucaklayan tek ülkedir.Diger Avrupa ülkelerinde bu gruplar her nekadar müsamaha görselerde Almanya kadar degildir.

PKK Almanya'da legal bir örgüttür sadece PKK degil onun yan kuruluslari olan ve yukarida listesini verdigim diger terör örgütrleride legaldir.Simdi Alman polisinin arada bir PKK bürolarini bastigini okudugumuzda zaten bunun legal oldugunu görüyoruz.Polisin baskin yapmasi onun legal olmamasindan degil dogal prosedür icabi Alman yasalarina aykiri calisip calismadiklarinin tespiti icindir

Almanyada calisma ruhsati alan yani "EINGETRAGENE VEREIN"statüsünde olan tüm dernekler Alman Devletinden parasal destek alirlar

Benim verdigim örnekler somutt örneklerdir. PKK örgütleri Avrupada özellikle Almanyada faaliyet halindedir ve Alman devletinden maddi destek alirlar.

saygilarla

Hala inadina yanlis bilgiler veriyorsun burada. PKK adi altinda Almanya'da tek bir dernek ve kurulus gösteremezsin cünki, PKK Alman kanunlarina göre terör örgütüdür ve faaliyetlerine yasak konmustur.

Avrupa'da 5 milyondan fazla Türkiyeli göcmen yasamaktadir ve bunun en az 3 milyonuda Almanya'dadir. Dogal olarak bu ülkelerde de Kürt kökenli vatandaslarimiz yasamaktadir. Türkiye kendi vatandaslariyla barisik olsa Avrupa ülkelerindeki vatandaslarida Türkiye'ye karsi politika yapmazlar. Ama bu insanlarin Türkiye'ye karsi politika yapmalarinin yasadiklari ülkeler ile zerre kadar alakasi yok. Sorunun kaynagi Türkiye. Her olayda oldugu gibi bu olayda da gene sorumlulari dis mihralar olarak göstermektesiniz. Ama bu cabalariniz bosuna, kimse inanmiyor artik bulara.

Almanya'da neredeyse her ülkenin vatandaslari yasiyor ve o ülkelerin muhalifleride Almanya kanunlari cercevesinde calismalarini yürütüyor. Mesela Lübna'li, Filistin'li ve diger Arap ülkelerinden yüzlerce kurulus var Almanya'da ve bunlarin tümü Israil karsiti siyaset yapiyorlar. Simdi Israil senin gibi Almanya bu örgütleri bize karsi finanzemi ediyor diyor? israil Almanya'yi israil'e karsi politika yaparak terörö örgütlerinimi destekliyor diyor? Buna benzer daha cok örnekler verebiliz.

Senden belge beklerken devamli genel bilinen ama hicte abartili olamayan örgütlenmelerden genel yazilan okuyoruz.

Ne kadar maddi yardim veriyor Almanya PKK'ya? Nerede belgeniz?

Gönderi tarihi:

Almanya terörü destekleyen bir ülkedir.Bunu inkar etmekle hicbiryere varilamaz.Bana kimin inanip inammadigini ben sorun yapmiyorum kendime ama bunu söyleyenlere acaba kim inaniyor budur önmeli olan.

PKK Almanya'da legal olarak vardir.AB bile PKK'li üst düzey teröristlerle müzakereler yapar.

Bana degil Almanyaya sorun PKK ve yandas örgütlere ne kadar yardim edildigini. Ben istihbarat birimi olmadigim icin belgelerle isim olmaz ben sadece somut olan ne varsa onlari yazarim.

BFV yardim amacli verdigi paralari genellikle Köln ve Dortmund sehirlerindeki Apo'cularin merkezine vermis daha sonra Almanya'nin degisik yörelerinde kültür amacli kurulan Apoculara vermeye baslamistir.Bu yardimlar 11 Eylül saldirisina kadar devam etmis 11 Eylül saldirisi ile akillari baslarina gelen Almanlar bu yardimlari gizli olarak vermeye baslamislardir.

PKK Almanya da terör örgütü olarak bilinir yasaktir diyor birisi.Halbuki daha iki ay önce Alman Polisi PKK bürolarina baskin yaparak bilgisayarlara ve paralara el koydu.

saygilarla

Gönderi tarihi:

PKK Almanya'da öyle bir zemin bulmustur ki bugün itibariyle PKK'nin Almanya genelinde 76 kurum ve STK'si 87 dernek ve Birligi mevcuttur.Amerika'da cok fazla olmamakla birlikte orada da faaliyetlerini yürütmektedirler.

Amerikada ki Derneklerden sorumlu teröristler:

Ghani Gulam (K)Namet Gündüz

Necmettin Kerim

Gavan Asboy

Almanyada faaliyet gösteren PKK kurum ve STK'larindan sorumlu teröristler:

Ecdat Muharrem

Derya Gülennaz

Haydari Selcik

Cengiz Kalender

Almanyada faalyiet gösteren PKK dernek ve birliklerinden sorumlu teröristler:

Eftan Kalyanos

Ahmet Gülensar

Hudai Sensenel

Recep Ortam

Latife Horasan

Bu dernek ve kuruluslar Kürtlere yönelik Kültür ve Sosyal hizmet amaci paravanasi ile kurulmus olup PKK'nin propgandasini yapar ve Kürtleride baski ile yildirarak onlardan maddi cikar saglarlar.

PKK'nin finans kaynagi olan KAR-SAZ'in 1000 üyesi mevcut.Kürt isveren kurulusu olan KAR-SAZ Brükselde ki KON-KURD adli Kürt Dernekleri Federasyonuna baglidir.

KAR-SAZ'in resmi adresi Kaiserstr.60 Frankfurt olup ne varki bu adres Cinli firmalarin oldugu bir handir.

Alman Emniyet Birimleri bütün bunlari bildikleri halde bunlara göz yumar arada bir göstermelik,dostlar alisveriste görsün hesabi uygulamalara basvururlar.PKK'yi yasalayan yasa cikarir fakat PKK'ya bagli derneklerin faaaliyetlerine göz yumar onlara dernek yasalarina görede maddi destek verirler.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Almanya terörü destekleyen bir ülkedir.Bunu inkar etmekle hicbiryere varilamaz.Bana kimin inanip inammadigini ben sorun yapmiyorum kendime ama bunu söyleyenlere acaba kim inaniyor budur önmeli olan.

PKK Almanya'da legal olarak vardir.AB bile PKK'li üst düzey teröristlerle müzakereler yapar.

Bana degil Almanyaya sorun PKK ve yandas örgütlere ne kadar yardim edildigini. Ben istihbarat birimi olmadigim icin belgelerle isim olmaz ben sadece somut olan ne varsa onlari yazarim.

BFV yardim amacli verdigi paralari genellikle Köln ve Dortmund sehirlerindeki Apo'cularin merkezine vermis daha sonra Almanya'nin degisik yörelerinde kültür amacli kurulan Apoculara vermeye baslamistir.Bu yardimlar 11 Eylül saldirisina kadar devam etmis 11 Eylül saldirisi ile akillari baslarina gelen Almanlar bu yardimlari gizli olarak vermeye baslamislardir.

PKK Almanya da terör örgütü olarak bilinir yasaktir diyor birisi.Halbuki daha iki ay önce Alman Polisi PKK bürolarina baskin yaparak bilgisayarlara ve paralara el koydu.

saygilarla

Sayin politika siz Alamanya PKK'yi destekliyor, maddi yardimda bulunuyor ve hatta yasaklamamistir gibi iddaada bulunmanizla gercekler degismiyor.Bir kac gün öncesine kadar "belegeli" yazdiginizi iddaa ederken bu yazinizda ise "Ben istihbarat birimi olmadigim icin belgelerle isim olmaz ben sadece somut olan ne varsa onlari yazarim." diyorsunuz.

Bu kadar kesin iddaa da bulunan birisi olarak en azindan kaynak gösterir ve bu kaynaktanda ben ve diger okuyucular belgeleri arastiririz.

Bakin siz hala Almanya'da PKK'nin yasal calistigini iddaa ediyorsunuz. O halde PKK tabelali en azindan bir adres verebilmeniz gerekli. Legal bir örgütün adreside herkese acik olacagi icin en azindan internet üzerinden dahi arasan bulursun. Benim icin bir tane örnek yeterli, tabii bulabilirseniz.

Sizin Almanya polisinin PKK bürolarina baskin dediginizin benzerini neredeyse her gün Türkiye'de Türk polisi yapiyor, yani PKK ile iliskisi oldugu veya ortak calistiklarindan süphelenilen dernekler, kuruluslar, sahislarin evleri araniyor. Nasil ki bu durum icin Türkiye'de PKK yasak degil legal calisyor diyemiyorsak aynisi Almanya icinde gecerli ve hatta AB ülkeleri icin gecerli.

Müzakere yaparlar demenizde o ülkelerin örgüte destek verdigi ve hatta ülkelerinde legal calismasina müsade ettigi anlamina gelmez. Benzeri müzakereler Türk devleti tarafindan da yapiliyor. Yapilmasida gerekli cünki, savasa artik son vermemiz gerekli. Almanya kacirilan Israil askeri icinde Hamas ilede müzakere icerisinde. Almanya Hamas'i destekliyormu simdi?

bakin size ve diger okurlar icin internet linklerini kaynak olarak veriyorum, okur PKK'nin yasakmi yasalmi oldugunu ögrenirsiniz.

1) -http://de.wikipedia.org/wiki/Arbeiterpartei_Kurdistans- Burada bazi aciklamalarin yanisira PKK'nin AB älkelerinin tümünde terör organizasyonu olarak kabul gördügünü yaziyor.

2) -http://www.spiegel.de/politik/deutschland/0,1518,514190,00.html- Gene burada Almanya'da PKK'nin yasak olmasina ragmen bir cok eylemlerde bulundugunu ve yasagin fazla etkili olmadigina deginen aciklamar var.

Yani görüyoruzki PKK Almanya'da yasal bir örgüt degil calismalarini sadece illegal bir yolla sürdürmektedir.

Gönderi tarihi:

Alman devleti derneklere para destegi falan yapmiyor, yapilan sadece belirli kurallara uygun tüzügü olanlar icin vergi indirimi oluyor ve üye aidatlarinida üyeler vergiden düsürebiliyor.

Binlerce "Eingetragene Verein" statüsünde dernek var ve hatta ülkücü dernekler dahi var ama hic birisi dogrudan para almiyor. Proje falan sunarlar ve uygun görülürse proje cercevesinde maddi destek yapilir, ama proje uygulamak sartiyla.

Bakin size "EINGETRAGENER VEREIN" üzerine bir alinti:

"Eingetragener Verein [bearbeiten]

Durch Eintragung in das Vereinsregister des zuständigen Amtsgerichtes nach § 21 BGB erhält ein nicht wirtschaftlicher Verein den Status einer juristischen Person. In der Satzung bestimmt der Verein seine eigene Verfassung weitgehend selbst (Vereinsautonomie). Ein Verein kann nach §§ 51 ff. Abgabenordnung durch das Finanzamt als gemeinnützig oder mildtätig festgestellt werden, wenn er derartige Vereinsziele verfolgt. Eingetragen werden in der Regel nur Vereine mit mindestens sieben Mitgliedern (§ 56 BGB)."

Kaynak: -http://de.wikipedia.org/wiki/Vereinsrecht_%28Deutschland%29-

Yukaridaki Almanca aciklamada da görüldügü gibi bu tip dernekler sadece vergi indiriminden yararlanabilirler. Öyle sizin bahsettiginiz gibi dogrudan devletten yardim almazlar.

Hangi dernek ve zaman ve ne miktarda maddi yardim almistir??????

Gönderi tarihi:

Bazen insanlar sirf kendinlerini hakli cikarmak icin sorulanlari kendi kafalarina gore dondurup dolandirirlar yine kendi bildigi cevabi verirler dominik arkadas kisaca size sormus elinizde Alman makamlarinin imzasi bulunan bir belge varmi diye sormus sizde kisaca evet var buyur yada hayir yok degip yanit verebilirsiniz ama sirf kendinizi hakli cikarmak icin degisik teoriler uretmektesiniz. Almanyada kac milyon kurt yasamaktaki bunlarin 1,2 milyonu pkkli oluyorki insanin aklina manttigina uymuyor acikcasi bu yazdiklariniza kendiniz inaniyormusunuz acaba ?

Gönderi tarihi:

Almanya ya da başkası... AB ülkelerinin PKK yı destekledikleri kadar açık ve belirgin bir gerçek daha göstermek zordur dünya siyasetinde. Bu kadar kesindir.

Ha bunun inkarı neye, hangi amaca hizmet eder, onu da biz çok çok iyi biliyoruz...

Tabii ki hiç bir destek koşulsuz ve sınırsız değildir. Kapıda beslediğin köpeğin yemeğini kestiğinde sana da saldıracağını herkes bilir. Kendi köpeği tarafından yaralanan ve öldürülen çok insan vardır. Bunu en iyi de ASALA'yı yıllarca besleyip sonra ASALA'nın Paris'te havaalanı baskınında bir çok yurttaşını kaybeden Fransa iyi bilir.

O yüzden çok da ileri gitmesinler diye arada bir baskın filan yapıp bir şeylerine filan el koyar, hem görüntüyü kurtarır, hem kontrolü tamamen elden kaçırmamış olurlar. Yoksa, PKK tamamen AB ve ABD nin hizmetinde bir örgüttür, son derece kesindir. Eski efendisi Sovyetler di. Yenisi bunlar...

Gönderi tarihi:

Halbuki yillardan beri gerek Genel Kurmay gerek iktidarlar bunu hep dile getirmis ve belgelerinide kamuoyuna duyurmuslardir.

Siz inaniyormusunuz diye sormus birisi bana; EVET INANIYORUM DEGIL BILIYORUM.

Sorduklarina bakin"ELINIZDE ALMAN MAKAMLARINDAN IMZALI BIR BELGE VARMI?" ben onlarin niyetlerini cok iyi bilirim.

Almanya ile ilgili yazdiklarimin hepsi satiri satirina dogrudur.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Sorduklarina bakin"ELINIZDE ALMAN MAKAMLARINDAN IMZALI BIR BELGE VARMI?" ben onlarin niyetlerini cok iyi bilirim.

Almanya ile ilgili yazdiklarimin hepsi satiri satirina dogrudur.

Böyle biliyorsaniz demekki bir yerlerde hata yapmissiniz. Seni kendi dogrularinla bas basa birakiyorum. Önce belgerleden bahsediyorun, sonra bende belge olamaz dedin simdide gene belgerin genelkurmay tarafidan yayinlandigini iddaa ediyorun. Nerede hani belgelerin? Yayinlandigina göre herkesin kolayca erisebilecegi bir ortamda olmasi gerekli bu belgelerin. Gazeteler mesela. Bu celiskilere ne diyelimki.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.